Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
Zna li neko od vas pretvaranje iz npr decimetara u kilometre da mi rijesi 2 zadataka posto ja ovo ne kontam nikako 
Jesam brate.legenda reala je napisao/la:Jes te poželio mali sarajlija ,ozbino jesi išao u Bratislavu ,nemoj više odlaziti na duže vrijeme stvarno neobično bez tebe
Cale imao poslovno putovanje u Bratislavu,i u nedelju navece se nameracim da idem i ja,i u ponedeljak ujutro lagano krenemo,i tamo sve do juce.Ja malo lutao po Bratislavi sa nekim njegovim prijateljem beogradjaninom koji vec 20 godina zivi tamo,dok je on poslovao
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja konto ti se mariso ,,, opet. 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Dobrodošao nazad Devile..... Odmah se pomaknemo na temi "Pogodi utakmicu" 
- Analiticar 2
- Kontakt:
Analiticar se nudi.Samo F.K.S !! je napisao/la:Zna li neko od vas pretvaranje iz npr decimetara u kilometre da mi rijesi 2 zadataka posto ja ovo ne kontam nikako
Posalji mi PP ajde
- NoName
- Kontakt:
Ja ti se duboko zahvaljujem što si zaključao temu o onim luzerima, molim te da zaključaš i sve ostale teme osim teme o dominaciji, kako bismo se u potpunosti posvetili objektivnom veličanju jedine svjetske dominacije. Subjektivno navijanje za sve ostale je nepotrebno.Monolog je napisao/la:@Bezimeni nije normalan.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Znam ja to ali ne znam postupak a gori mi pod nogama imam 2 kehmana iz fizike ako padnem na polugodistu stara ce mi zabranit i da jedemMonolog je napisao/la:1km = 1000 m
1m = 10 dm
1km = 1000 x 10 dm.
Ne moRe jednostavnije.
- NoName
- Kontakt:
Veličanje dominacije ne može biti spam. Dominaciju treba veličati onako kako to radi naš vođa, na svim temama i o svim klubovima i reprezentacijama. Pošto je tema o reprezentaciji BiH najčitanija najbolje je da tamo veličamo dominaciju, kako bismo i drugima ukazali na vrijednosti iste.Faraon iz Visokog je napisao/la:monolog de rijesi tao temu arsenala da se nespama dosta je bilo
Faraon dominira!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
navratite malo do teme Arsenal
plače mi se ...
plače mi se ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa onda bih morao obrisati sve @Pajine postove od prvog dana, jer on upravo onako piše kako to radi @NoName večeras. Ako ti to nije jasno, onda stvarno ne znam. Dakle, vama je potreban ovakav "podstrek" da biste konačno shvatili kakav je @Paja. Pih.
Obrisaću kasnije, da se malo ismijemo.
Obrisaću kasnije, da se malo ismijemo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Virtu4l, odricem te se ! 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Moze li neko da mi u kratkim crtama objasni sta sam to uspeo da propustim u ovih nekoliko dana,otkud ovolika promena @bezimeni sta si to ti pio ovih dana.

- NoName
- Kontakt:
Lejla, ti si jedna dominirana navijačica kluba nad kojim dominiramo i predlažem ti da se ne opireš nego da se svim srcem pridružiš jedinoj iskrenoj dominaciji. Slijedi primjer brata po dominaciji, Virtu4la, forumaša koji je uvijek bio vrhunski na forumu ali tek sada dominira nakon što se priključio jedinom klubu za koji vrijedi navijati!lejla je napisao/la:Virtu4l, odricem te se !
Devile, molim te da me ne ispituješ nego se i ti, kao dobar i kvalitetan forumaš, jednostavno prepusti dominaciji!
Monolog, prije brisanja mojih postova molim te da navedeš pravilo koje se krši, kako bismo iskustvenom metodom odabrali i ostale komentare za brisanje.
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 19 nov 2010, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Megamon
- Kontakt:
Pio vode koja je prenjeta preko best eggs on thw world(Bendtner eggs)Devil je napisao/la:Moze li neko da mi u kratkim crtama objasni sta sam to uspeo da propustim u ovih nekoliko dana,otkud ovolika promena @bezimeni sta si to ti pio ovih dana.![]()
Ho's litar da narucim kod Paje
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Pusti ti bre @monologa ti ozbiljno shvatas da je on moderatorNoName je napisao/la:Lejla, ti si jedna dominirana navijačica kluba nad kojim dominiramo i predlažem ti da se ne opireš nego da se svim srcem pridružiš jedinoj iskrenoj dominaciji. Slijedi primjer brata po dominaciji, Virtu4la, forumaša koji je uvijek bio vrhunski na forumu ali tek sada dominira nakon što se priključio jedinom klubu za koji vrijedi navijati!lejla je napisao/la:Virtu4l, odricem te se !
Devile, molim te da me ne ispituješ nego se i ti, kao dobar i kvalitetan forumaš, jednostavno prepusti dominaciji!
Monolog, prije brisanja mojih postova molim te da navedeš pravilo koje se krši, kako bismo iskustvenom metodom odabrali i ostale komentare za brisanje.
e jbmt forum.
- Analiticar 2
- Kontakt:
Hairlija razocaro si me skrozMegamon je napisao/la:Pio vode koja je prenjeta preko best eggs on thw world(Bendtner eggs)Devil je napisao/la:Moze li neko da mi u kratkim crtama objasni sta sam to uspeo da propustim u ovih nekoliko dana,otkud ovolika promena @bezimeni sta si to ti pio ovih dana.![]()
Ho's litar da narucim kod Paje
A ja ti nisam promjena to sto sam se vratio
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
bezimeni uzimao pajine tablete 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.