Nije samo to u pitanju. Mnogo ljudi je otislo i nastavljaju odlaziti iz zemlje. Evo ja prvi. Ostalo mi samo da hvatam streamove i da se nadam da ce mi se godisnji potrefiti kad i euro utakmice. Jbg, tuzna bh svakodnevnica. Zato je ovaj trenutni prosjek jos veci poduhvat kada uzmes sta nam se sve desava.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 11:52Da je kako ovaj prosjek posjete nabiti na 7.000 hiljada. Opet smo i dobri kako smo kilav i cudan narod.
Jedan remi i odmah strucnjaci granaju, koga da gledam, kome da placam kartu bla bla bla.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Lazar
- mohikanac12
- Kontakt:
Mala šala.
Halo Bing, kako Mini Mi. Plače danima jer ga menageri zovu na telefon i nude igrače a on više nije u Želji. Duša Babina, kupi mu plejku nek' šuta sokera.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Jel tačan ovaj podatak koji je jučer na Željinim ikonama izašo:kerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 11:52Da je kako ovaj prosjek posjete nabiti na 7.000 hiljada. Opet smo i dobri kako smo kilav i cudan narod.
Jedan remi i odmah strucnjaci granaju, koga da gledam, kome da placam kartu bla bla bla.
Najposjećeniji klubovi u ligama regiona ove sezone:
1. NK Hajduk 13.159
2. FK ŽELJEZNIČAR
3. FK Partizan 5.935
4. FK Crvena Zvezda 5.455
Znam da sam pročitao na zvaničnoj da je oko 5.500 prosječna posjeta na Grbavici ove sezone. Kako god, opet tu negdje u vrhu regiona. Za ostatak tvog posta, da ne pišem džaba opet:
braco je napisao/la: ↑16 okt 2019, 14:11Konačno završile ove reprezentacije, već mi je unaprijed muka kad pomislim da nas čeka još jedna pauza u novembru. Yebem ja ovu reprezentaciju sve dok je trenutna vladajuća garnitura u savezu na pozicijama. Ovo je dno dna šta se radi sa našim fudbalom. Kad mi pričaju neki fudbaleri koji su sada u penziji pa im je malo komfornije pričati o nekim stvarima, a igrali su našu premier ligu i niže lige ja se syebem. Onda se čovjek pita što i pratiti "fudbal" u ovoj žabokrečini. Premier liga, 1. FBIH, 1. RS su slučajevi za SIPU, uključujući i savez.
Pošto vidim da ste pričali jučer o posjeti na Grbavici, evo neko moje mišljenje. Ja mislim da mi imamo sasvim zadovoljavajuću posjetu kad uzmemo u obzir sve. Ne samo ove sezone, nego i prethodnih. Mi jednostavno teško da možemo imati nešto drastičnu veću posjećenost nego sad. Većinu ljudi boli qrac za ovom ligom, ja kad predložim nekoj osobi (mimo ovih s kojim idem na utakmicu) da ide na Želju ljudi mi se počnu smijat u facu, kažu kakav Željo i ova kukuruz liga, nemam pametnija posla. Ili ostanu gledat u toplini doma preko streama Želju ili gledaju sport klubove. I to nije samo kod nas nego u čitavom regionu. Gledam baš posjete ovih jačih klubova iz regiona. Evo npr. DInamo i Zvezda ko 2 najjača kluba. Znači imaju rezultate strašne posljednjih godina, marketing na nivou, stalno objavljuju stvari na društvenim mrežama itd. Ali opet im posjeta u domaćim takmičenjima nije nešto. Pa evo Dinamova najveća posjetu na Maksimiru ove sezone je bila 3000 ljudi. Zvezdine utakmice na Marakani su isto slabo posjećene u odnosu na broj stanovnika Beograda i onolike armije navijača. Protiv Inđije je došlo 4-5 hiljada ljudi, protiv Mladost Lučani 4.500 ljudi, protiv Javora 6000.
Jednostavno u čitavom regionu vlada neka apatija. Ne samo u fudbalu, nego i u drugim aspektima društva/života.
Joj pojačanja Azmira mi
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Evo javio sam da popune listu kako treba

Amar Osim otpisao još jednog fudbalera
Fudbalski klub Željezničar u nastavak sezone će ući sa izmjenjenim igračkim kadrom.
Jadranko Bogičević i Asim Zec na proljeće neće nositi dres Željezničara. Iskusnom defanzivcu je istekao ugovor i neće mu biti ponuđen novi, dok je krilni napadač slobodan u potrazi za novim angažmanom iako ima važeći ugovor.
Još jedan fudbaler neće u nastavku sezone nastupati na Grbavici. Radi se o Dženanu Zajmoviću, a trener Osim odlučio je da mu on više nije potreban, saznaju ****.
Da Osim ne računa ozbiljno na Zajmovića najbolje pokazuje i detalj sa utakmice protiv Veleža, kada su Plavi “ganjali rezultat”, a šef stručnog štaba Plavih Zajmoviću nije dao ni minut za igru.
Ove sezone krilni napadač je odigrao 15 utakmica i postigao je četiri gola uz dvije asistencije. Na Grbavicu je stigao u julu 2017. godine, a sa Željom je uspio osvojiti i Kup naše zemlje.
MIHAJLOVIĆ !
Nek, neka padaju potpisi POTPISI 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Opet se braco proziva, vazda se na njemu slome kola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.