Ja kontam hoces neki portal da razbijes, kontam sta ce mu bomba moze i kamenom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nismo mi kone da napadamo redakcije medija

MIHAJLOVIĆ !
Ovo je katastrofa.irfo je napisao/la: ↑12 dec 2019, 14:43Vlada Federacije BiH nije prihvatila inicijativu za izmjene zakonskih propisa kojima se reguliraju porezne olakšice sportskim kolektivima.
Ovu inicijativu su pokrenuli fudbalski klubovi Željezničar, Sarajevo, Zrinjski, Široki Brijeg, Velež i Sloboda, s ciljem sistemske podrške održivom sportu u Federaciji BiH.
Vlada nije prihvatila ni zaključak koji je, vezano za ovu inicijativu, podnio zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Nihad Čolpa.
Ovom inicijativom predloženi su status dugovanja sportskih kolektiva, visina poreznih opterećenja, te otpisi dugovanja prema Zakonu o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima i izmjene Prijedloga zakona o porezu na dohodak, Prijedloga zakona o doprinosima koji su u parlamentarnoj proceduri, te izmjene važećeg Zakona o radu i Zakona o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima![]()
![]()
Nisam vidio za šta me se proziva ovaj put, ali možda je i bolje za pojedince.

- mohikanac12
- Kontakt:
Eto brate promijenio sam ti, da ne prozivas vise.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pisite imena tih igraca koji trebaju doc sta ste se stisli
Inače sinan sport:
Na Grbavicu stiže stoper iz Belgije?
Bivši fudbaler Sarajeva, Rijad Sadiku prema nezvaničnim informacijama trebao bi pojačati redove Željezničara.
Sadiku je prošao sve omladinske kategorije FK Sarajevo, a nakon toga je prešao u belgijski Mouscron, gdje se nije naigrao i skupio je svega tri nastupa u belgijskoj juniorskoj ligi.
Pomenuti fudbaler je 2000. godište, u karijeri je imao i tešku povredu koljena od koje se oporavio. U Željezničaru bi trebao činiti stoperski par sa Enesom Sipovićem.
Ujedno, Sadiku je i vjerovatna zamjena za Jadranka Bogičevića, koji odlazi u “mirovinu”, ali će dobiti posao trenera u omladinskoj školi Plavih sa Grbavice.

A idi u qrc

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ubode Sinan 
Sad ce pitarsko kmecanje da pocne

Sad ce pitarsko kmecanje da pocne

KANA napisi nesto da vidimo taj avatar

A tek smo krenuli sa pojacanjima 

Ja sam ostavljo tragove

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.