De ti nama reci,ko je taj pitar što nudi repa?
Ko je taj trener,što hoće baš njega?
Živo me interesuju?
Nešto ko Kostić što je upratio nekakvog Lazića a otpale mu oči gledajući Šećerovića!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
De ti nama reci,ko je taj pitar što nudi repa?
U Holandiji Kole majstor zapazio Secerovica.
De se više dogovorite,jel posudba ili kredit,ako smo digli taj navodni kredit,zašto bi onda posuđivali,nek mi neko pojasni.
Sto posto si upravu ovdje. Sve je to lijepo radnički klub, nikom te ne damo ali s tim možeš samo PREŽIVLJAVAT u bh. žabokrečini. Namjerno kažem preživljavat jer ovo što rade naše klubovi je preživljavanje. Mora se naći neki ozbiljan izvor novca ukoliko želimo neki iskorak da napravimo jer bez toga možemo se samo po ovim bosanskim vašarima se yebavat, a prolazak drugog pretkola europa lige protiv neke ispodprosječne europske ekipe slavit kao osvajanje lige prvaka. O pojačanjima da ne govorim...UBIPITAR je napisao/la: ↑12 dec 2019, 18:39De se više dogovorite,jel posudba ili kredit,ako smo digli taj navodni kredit,zašto bi onda posuđivali,nek mi neko pojasni.
A na pitanje do kada će to biti tako,pa do vjeka,čim krene neka priča o investitoru,pojavi se parola "nikom te nedamo",odjednom navijači postaše finansijski revizori,tuga.
Kredit je dignut prije par mjeseci i otisao bukvalno kroz par dana, zatvorile se neke prijasnje pozajmice, isplatila dugovanja igracima i omladinskom pogonu i to ti je to, sad opet zafalile pare za plate pa opet uzeli neke pozajmice, bice zima zeznuta pravo, nadam se ulasku nekih para nakon skupstine.UBIPITAR je napisao/la: ↑12 dec 2019, 18:39De se više dogovorite,jel posudba ili kredit,ako smo digli taj navodni kredit,zašto bi onda posuđivali,nek mi neko pojasni.
A na pitanje do kada će to biti tako,pa do vjeka,čim krene neka priča o investitoru,pojavi se parola "nikom te nedamo",odjednom navijači postaše finansijski revizori,tuga.
kakav je brat mohikanac
Trenutno korisnika/ca: Lordiox101 i 42 gosta.