15 utakmica mu daje za pravo da kaze da je "naucio"? Pa ako je tako dobar kao sto gs predstavljate, valjda bi vodio nekoga u toj Belgiji? Ili on bas ceka FKS? Cim se ta ubleha prvi puta spomenula, ovdje se pojavilo par likova koji su istog trena analizirali njegove 3-5-2 formacije i neke transformacije. Nije mi poenta da ga pljujem, ali nemojte da se opet pecamo na price. Bujrum, Custovicu, dokazi se u Celiku/Velezu/Slobodi, ako vec ne mozes naci angazman vani. Vodio je i nas Hurtic koliko i on Oostende, pa ne preuze ni TOSK, eh tako isto i Custovic, pa sad bas ceka na FKS. Aha, how yes no.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
2+ godine asistent, 2 pune sezone prvi trener ekipa iz belgijske prve lige tebi bez iskustva?Napapijri je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:2215 utakmica mu daje za pravo da kaze da je "naucio"? Pa ako je tako dobar kao sto gs predstavljate, valjda bi vodio nekoga u toj Belgiji? Ili on bas ceka FKS? Cim se ta ubleha prvi puta spomenula, ovdje se pojavilo par likova koji su istog trena analizirali njegove 3-5-2 formacije i neke transformacije. Nije mi poenta da ga pljujem, ali nemojte da se opet pecamo na price. Bujrum, Custovicu, dokazi se u Celiku/Velezu/Slobodi, ako vec ne mozes naci angazman vani. Vodio je i nas Hurtic koliko i on Oostende, pa ne preuze ni TOSK, eh tako isto i Custovic, pa sad bas ceka na FKS. Aha, how yes no.
Sve mi se čini da tebi smeta što je on pominjan kao trener i prije otkaza Husrefu, pa sad pljuješ čovjeka bezveze.
-
- Kontakt:
Ko da je trener bitan s ovom ekipom svako moze biti prvi. Imamo najbolje igrace, najskuplji tim, naj bolje uslove,uprava vrhunska, sve naj naj.
Ne pljujem zaista, ja cu pruziti podrsku bilo kome ko bude na klupi tima, uostalom to i jeste nas "posao". Samo se bojim novog Jesica. Ako dodje, svakako cu mu pozeljeti srecu, ali ipak je sumnjivo da (ako je tacna tvoja info) ne moze naci posao u Belgiji?alacious je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:312+ godine asistent, 2 pune sezone prvi trener ekipa iz belgijske prve lige tebi bez iskustva?Napapijri je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:2215 utakmica mu daje za pravo da kaze da je "naucio"? Pa ako je tako dobar kao sto gs predstavljate, valjda bi vodio nekoga u toj Belgiji? Ili on bas ceka FKS? Cim se ta ubleha prvi puta spomenula, ovdje se pojavilo par likova koji su istog trena analizirali njegove 3-5-2 formacije i neke transformacije. Nije mi poenta da ga pljujem, ali nemojte da se opet pecamo na price. Bujrum, Custovicu, dokazi se u Celiku/Velezu/Slobodi, ako vec ne mozes naci angazman vani. Vodio je i nas Hurtic koliko i on Oostende, pa ne preuze ni TOSK, eh tako isto i Custovic, pa sad bas ceka na FKS. Aha, how yes no.
Sve mi se čini da tebi smeta što je on pominjan kao trener i prije otkaza Husrefu, pa sad pljuješ čovjeka bezveze.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
alacious je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:312+ godine asistent, 2 pune sezone prvi trener ekipa iz belgijske prve lige tebi bez iskustva?Napapijri je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:2215 utakmica mu daje za pravo da kaze da je "naucio"? Pa ako je tako dobar kao sto gs predstavljate, valjda bi vodio nekoga u toj Belgiji? Ili on bas ceka FKS? Cim se ta ubleha prvi puta spomenula, ovdje se pojavilo par likova koji su istog trena analizirali njegove 3-5-2 formacije i neke transformacije. Nije mi poenta da ga pljujem, ali nemojte da se opet pecamo na price. Bujrum, Custovicu, dokazi se u Celiku/Velezu/Slobodi, ako vec ne mozes naci angazman vani. Vodio je i nas Hurtic koliko i on Oostende, pa ne preuze ni TOSK, eh tako isto i Custovic, pa sad bas ceka na FKS. Aha, how yes no.
Meni to smeta.. pogotovo zbog nake igre u derbiju..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Pitanje: Koje klubove je vodio g-din Musemic u svojoj karijeri? Posto vidim da je problem ko god se spomene, zanimaju me trenerski uspjesi Musemica u evropskim ligama, jer njega nikako da prezalite?!Napapijri je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:2215 utakmica mu daje za pravo da kaze da je "naucio"? Pa ako je tako dobar kao sto gs predstavljate, valjda bi vodio nekoga u toj Belgiji? Ili on bas ceka FKS? Cim se ta ubleha prvi puta spomenula, ovdje se pojavilo par likova koji su istog trena analizirali njegove 3-5-2 formacije i neke transformacije. Nije mi poenta da ga pljujem, ali nemojte da se opet pecamo na price. Bujrum, Custovicu, dokazi se u Celiku/Velezu/Slobodi, ako vec ne mozes naci angazman vani. Vodio je i nas Hurtic koliko i on Oostende, pa ne preuze ni TOSK, eh tako isto i Custovic, pa sad bas ceka na FKS. Aha, how yes no.
Ybt kako ljudi ovdje stvari predstavljaju, covjek bi rekao da je Musemic u najmanju ruku vodio 7 klubova u Evropi, i osvojio 5 trofeja...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- robertkosar
- Kontakt:
Pogresno shvatas sta zelim reci. Vjeruj da bih isto rekao za Musemica da dolazi prvi puta. Znaci, nevezano u potpunosti za nekorektan odnos i otkaz Musemicu, govorim cisto iz ugla FKS. Evo da pitam ja tebe nesto: Ako Custovic ima taj neki solidan uspjeh, znaci da ce traziti i prilicno visoke uslove za nase prilike, otprilike kao i Nikolic. Da li bi ti radije dao Custovicu 15.000 eura ili Nikolicu 20.000 eura? Poenta je da ako dajemo velike pare, dajmo ih dokazanom treneru!belosevic28 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:37Pitanje: Koje klubove je vodio g-din Musemic u svojoj karijeri? Posto vidim da je problem ko god se spomene, zanimaju me trenerski uspjesi Musemica u evropskim ligama, jer njega nikako da prezalite?!Napapijri je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:2215 utakmica mu daje za pravo da kaze da je "naucio"? Pa ako je tako dobar kao sto gs predstavljate, valjda bi vodio nekoga u toj Belgiji? Ili on bas ceka FKS? Cim se ta ubleha prvi puta spomenula, ovdje se pojavilo par likova koji su istog trena analizirali njegove 3-5-2 formacije i neke transformacije. Nije mi poenta da ga pljujem, ali nemojte da se opet pecamo na price. Bujrum, Custovicu, dokazi se u Celiku/Velezu/Slobodi, ako vec ne mozes naci angazman vani. Vodio je i nas Hurtic koliko i on Oostende, pa ne preuze ni TOSK, eh tako isto i Custovic, pa sad bas ceka na FKS. Aha, how yes no.
Ybt kako ljudi ovdje stvari predstavljaju, covjek bi rekao da je Musemic u najmanju ruku vodio 7 klubova u Evropi, i osvojio 5 trofeja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije loš, sa 20 godina je odigrao tačno 2 utakmice i to prošle sezone, generalno je mnogo više bio na tribinama nego na klupi.

Nadam se da neće kod nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Hahahaha,bas takobordobijeli je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:32Ko da je trener bitan s ovom ekipom svako moze biti prvi. Imamo najbolje igrace, najskuplji tim, naj bolje uslove,uprava vrhunska, sve naj naj.
Kad vec imamo toliko dobre igrace i ne treba nam trener,I Alija - Braco moze osvojiti titulu kad imamo tako dobre igrace,bar po pricama ovdje

A ustvari daleko od tog da mi imamo nesto bolji tim od konkurenata i realno gledajuci nama treba novih pojacanja ako mislimo nesto uraditi.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- robertkosar
- Kontakt:
Custovic ako dodje na Kosevo dobit ce manje nego bivsi trener javljaju nasi sportski nov. Razlog je sto Custovic voli vise Fk Sarajevo od doticnog drugaNapapijri je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:33Ne pljujem zaista, ja cu pruziti podrsku bilo kome ko bude na klupi tima, uostalom to i jeste nas "posao". Samo se bojim novog Jesica. Ako dodje, svakako cu mu pozeljeti srecu, ali ipak je sumnjivo da (ako je tacna tvoja info) ne moze naci posao u Belgiji?alacious je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:312+ godine asistent, 2 pune sezone prvi trener ekipa iz belgijske prve lige tebi bez iskustva?Napapijri je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:22
15 utakmica mu daje za pravo da kaze da je "naucio"? Pa ako je tako dobar kao sto gs predstavljate, valjda bi vodio nekoga u toj Belgiji? Ili on bas ceka FKS? Cim se ta ubleha prvi puta spomenula, ovdje se pojavilo par likova koji su istog trena analizirali njegove 3-5-2 formacije i neke transformacije. Nije mi poenta da ga pljujem, ali nemojte da se opet pecamo na price. Bujrum, Custovicu, dokazi se u Celiku/Velezu/Slobodi, ako vec ne mozes naci angazman vani. Vodio je i nas Hurtic koliko i on Oostende, pa ne preuze ni TOSK, eh tako isto i Custovic, pa sad bas ceka na FKS. Aha, how yes no.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Drug, Nikolić je u Videotonu imao 800k eura godišnje, što nije 20k mjesečno, nego 70ak hiljada eura, bez bonusa. Nemjerljivo, jbg. Isto da dovodiš ovog Škrbića i porediš ga sa Huntelaarom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Neki Semic potpisao iz Visokog kazu 

-
- Kontakt:
Ima negdje clanak o Hebibovicu i slika iz avazovog sporta gdje kao 10-godisnjak izjavio da mu je san da zaigra u FK SarajevoPitar6785 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 14:37Heba brz oporavak, i jos bolje igre posle povratka,...
Heba nije neki kvalitet al daje sve od sebe i to je zamene dosta..
Ima onaj clanak kad je treniro u velezu ili turbini il je bio igman sa 10 godina kad je reko zelja njegova je da igra za FK SARAJEVO
HEBA UZ TEBE SMO
Ja kad sam to vidio prvi put odmah mi je postao najdrazi igrac hehe
Allaha mi , udjes nakon 7dana isti likovi pricaju o istom - Husref Musemic, Custovic 
ne mozes da vjerujes yebes custovica svakako je rekao na tekmi sa velezom da je dosao da navija za velez .. ko ga yebe ko neki trener
-
- Kontakt:
Ako je rad sa mladim fudbalerima prioritet, onda Mirza ili Vinko Marinović, mogao bi i Baka ali on je trenutno nedostupan.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 15:47Ako je trener osvajao titule sa prijasnjim klubovima ne znaci, da ce i sa novim klubom to raditi. Isto tako, ako trener nema titule ne znaci, da je nece osvojiti sa nama.
Mourinho prije nego sto je uzeo Real bio je trofejan, pa sta je sa Realom osvojio? LP nije osvojio a skrhali su tolike novce, osvojio je spanski kup i cini mi se La Ligu. Sto je za klub kao Real i Mourinha slabo.
Evo Conte sa Juventusom pravio dar-mar, ove sezone jeste prvi u Italiji sa Interom, ali ispade u grupnoj fazi LP sa stvarno mocnim igracima (bolj igraci na papiru nego sto ih ima BvB).
Pa zlatno proljece Jesic
Zato treba traziti trenera koji voli rad sa mladim fudbalerima, nece imati straha, da ubaci nekog od njih u vatru, tezi modernom stilu fudbala i neoslanja se na jednu taktiku i formaciju, vec prilagodjava sistem igre protivniku i zna promjeniti taktiku u toku meca ako podje po zlu.
Pa i Husref je rekao da navija za zvezdu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čim vidim ovo "napapijri", odmah znam da je neko ne stariji od 18 godina.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Al na stranici FK Sarajevo ne popustaju , samo jedno te isto , jedan napise za upravu 10 ga napadnu 

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, NeSamSafetee, samoFKS i 88 gostiju.