FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nekada je bila i Jugoslavija pa je sad više nema, tako nema i nekadašnje slobode. Ova današnja sloboda ni je ni S od prijašnje slobode. Tako da po kvalitetu danas za vama ne zaostaju mnogo ni Lukavac, Slaven, ni Bratstvo, niti Omladinac a kamoli Budućnost i Zvijezda.Frutek je napisao/la:Jesi ikad čuo za Mustafu Hukića, Džavada Šećerbegovića, Damira Mršića, Jusufa Hatunića, Jasmina Hukića, Merseda Kovačevića, Mirzu Delibašića između ostalihhusein veličanstveni je napisao/la:I još zaboravih reći, rukometaši Gradačca su igrali u Evropi, odbojkašice također, košarkaški invalidni klub iz Gradačca osvajao trofeje u Evropi a vi iz velegrada jedva da izađete iz kantona![]()
![]()
![]()
- mačak u čizmama
- Kontakt:
A da si ti malo bolje računao. Svaki igrač zvijezde ima platu oko 1200 KM a obaveze po ugovoru koje se isplaćuju uz platu svaki mjesec iznose u prosjeku oko 1500 KM zavisno kolika mu je vrijednost ugovora. Igrači zvijezde po ugovoru godišnje primaju od 15 000 do 25 000 KM koje se isplaćuju u 12 mjesečnih rata odnosno uz platu. Pa ti sad računaj. Plata+ugovorna rata. Ili da ti pojasnim. Igrač koji je potpisao ugovor na 24 000 KM ima primanja mjesečno 2000 KM + plata 1200 KM = 3200 KM. I zato su navijači zvijezde nezadovoljni igrom svojih pulena jer nezasluženo imaju ovolika primanja koja nisu nikada kasnila ni sata. Jedan Saša Šest koji za zvijezdu u proteklom periodu nije odigrao ni 200 minuta košta klub oko 2400 maraka mjesečno. I plus na to sve idu premije a koje vi nemate.Omerbavarac je napisao/la:Cega bolan 3500, krvnih zrnaca!husein veličanstveni je napisao/la:Pa gasi vam se rukomet, ženska košarka, nema vas u odbojci, zapravo nema vas nigdje,fudbaleri vam igraju za 300 maraka i 300 u bonovima koje mogu iskoristiti samo u Bingu. Baš ste fukare.U zvijezdi ako nisi znao mjesečna primanja igrača se kreću između 2500 i 3500 maraka
![]()
![]()
![]()
Nemoj se provaljivati. Malo gledaj u realnost a ne u neke mahalske price.
A jos jedna jaka provala gasi se zenska kosarka eee moj Husejne idi ti u svoj Gradacac , mislim cak da i nisi iz Gradacca jer tamo su fini ljudi za razliku od tebe koji strasno lupas ....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma i kod nas pojedini giraci imaju plate takve i redovne, a neki vjerovanto i nemaju.... tako je isto i u Zvijezdi sigurno...pa neznam o kome se ono radilo kada je otisao iz Zvijezde , a u novinama je izjavljivao kako su mu duzni.....znaci uvjek ima onih koji nakon odlazaka iz kluba izjavljuju tako nesto..
Meni je drago sto imamo u kantonu ekipu kakva je Zvijezda...vjerujem da imaju d anjihovi pojedini igraci imaju vece plate od nasih, ali tako isto mislim da i nasi pojedini imaju ono sto zahtjevaju....Zvijezda vjerovatno finansiski bolje stoji od nas,jer imaju malu carsiju i logicno je da privatnici, privrednici ulazu u njih...kod nas je drugacije, jer ipak nasi stari su navikli gledati super jaku Slobodu, a ne ovu koju danas gledamo...nema vise ljudi koji imaju volje ulagati u nas klub, jer znaju da ce te pare nekome drugom otici....lakse je danas voditi klub u maloj carsiji nego u velikoj i Zvijezda je primjer ebiga...samo ni to nece kod vas komsije trajati dugo ebiga u to cete se uvjeriti.
Zelim komsijama puno srece u ovom prvenstvu, ali bodovi nadam se idu nama iz Gradacca
Meni je drago sto imamo u kantonu ekipu kakva je Zvijezda...vjerujem da imaju d anjihovi pojedini igraci imaju vece plate od nasih, ali tako isto mislim da i nasi pojedini imaju ono sto zahtjevaju....Zvijezda vjerovatno finansiski bolje stoji od nas,jer imaju malu carsiju i logicno je da privatnici, privrednici ulazu u njih...kod nas je drugacije, jer ipak nasi stari su navikli gledati super jaku Slobodu, a ne ovu koju danas gledamo...nema vise ljudi koji imaju volje ulagati u nas klub, jer znaju da ce te pare nekome drugom otici....lakse je danas voditi klub u maloj carsiji nego u velikoj i Zvijezda je primjer ebiga...samo ni to nece kod vas komsije trajati dugo ebiga u to cete se uvjeriti.
Zelim komsijama puno srece u ovom prvenstvu, ali bodovi nadam se idu nama iz Gradacca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
ZVIJEZDAGRADACAC
- Kontakt:
u kojim si novinama to procitao,da nisi u tuzlanskom listu,bas si smijesan,pa kada odlaze igraci iz zvijezde,oni placu,jer znaju da nema nigdje bolje nego u gradaccu,zato jarane probudi se...SaltCityAttack je napisao/la:ma i kod nas pojedini giraci imaju plate takve i redovne, a neki vjerovanto i nemaju.... tako je isto i u Zvijezdi sigurno...pa neznam o kome se ono radilo kada je otisao iz Zvijezde , a u novinama je izjavljivao kako su mu duzni.....znaci uvjek ima onih koji nakon odlazaka iz kluba izjavljuju tako nesto..
u p.... m..... i ovaj derby samo svadja...najvise degena na ovom forumu..nego fukare prije tekme malo navrate na branu bajram je prosao...a neka bolji pobijedi..ha ya pozz
Zadnja izmjena: bondich, dana/u 19 nov 2010, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Slažem se, trebali bismo spustiti tenzije. Ipak, ovo je kantonalni derbi i treba da se odigra kako tome i dolikuje, a neka na kraju najbolji pobjedi.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Arsenalisation
- Kontakt:
Sta ima NOSTRADAMUSE nismo te prepoznali ...zmaj_Bosne je napisao/la:Ma naravno da ste giganti, ali pred stečajem. Kod vas u Tuzli klubovi se gase dok se u Gradačcu osnivaju novi
Za 50 godina će cijela Tuzla propast u zemlju, nema vam spasa
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Ciji si ti tako pametanzmaj_Bosne je napisao/la:Ma naravno da ste giganti, ali pred stečajem. Kod vas u Tuzli klubovi se gase dok se u Gradačcu osnivaju novi
Za 50 godina će cijela Tuzla propast u zemlju, nema vam spasa
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
nemas ti veze blage o zivotu....naravno da ne zaostaju..pogotovo slaven,lukavac i to neko bratstvo....lijeci semačak u čizmama je napisao/la:Nekada je bila i Jugoslavija pa je sad više nema, tako nema i nekadašnje slobode. Ova današnja sloboda ni je ni S od prijašnje slobode. Tako da po kvalitetu danas za vama ne zaostaju mnogo ni Lukavac, Slaven, ni Bratstvo, niti Omladinac a kamoli Budućnost i Zvijezda.Frutek je napisao/la:Jesi ikad čuo za Mustafu Hukića, Džavada Šećerbegovića, Damira Mršića, Jusufa Hatunića, Jasmina Hukića, Merseda Kovačevića, Mirzu Delibašića između ostalihhusein veličanstveni je napisao/la:I još zaboravih reći, rukometaši Gradačca su igrali u Evropi, odbojkašice također, košarkaški invalidni klub iz Gradačca osvajao trofeje u Evropi a vi iz velegrada jedva da izađete iz kantona![]()
![]()
![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ovih Gradačačana što su se nafurali....
Dobro, Zvijezdu krenulo u ligi, mada 7 mjesto nije neki urnebesni i megalomanski plasman, i šta sad. Sloboda je bila milion puta među prvih 5 čak i u ligi bivše Jugoslavije. Prije 2. godine smo trebali izaći u Evropu ali zbog gospode iz Saveza bili smo uskraćeni toga... 7 puta smo bili u finalu Kupa BiH, bili 1. jednu polusezonu u bivšoj Jugoslaviji...
A vi ostvarili par gostujućih pobjeda i digli se k'o da ste Barca, ne zasmijavajte me plss.
Dobro, Zvijezdu krenulo u ligi, mada 7 mjesto nije neki urnebesni i megalomanski plasman, i šta sad. Sloboda je bila milion puta među prvih 5 čak i u ligi bivše Jugoslavije. Prije 2. godine smo trebali izaći u Evropu ali zbog gospode iz Saveza bili smo uskraćeni toga... 7 puta smo bili u finalu Kupa BiH, bili 1. jednu polusezonu u bivšoj Jugoslaviji...
A vi ostvarili par gostujućih pobjeda i digli se k'o da ste Barca, ne zasmijavajte me plss.
Spammer
iz Bugojna se javljam,navijac sam FK Slobode,samo da pitam kako napreduju radovi na stadionu,hocemo li dobiti novi stadion za nasu Repku,koliko ce kapaciteta sjedecih mjesta imati i kako sam vidio sve tribine ce biti natkrivene,po meni bice najbolji stadion u BiH 
Ma gledam ove budale šta sve ne pisaju, daj ba ljudi neka pobjedi ko je bolji, a plate ne igraju nego igrači. Npr onog Jogunčića on godinama ima pik na Zvijezdu ja bih njega doveo u Gradačac i dao mu traku jer je istinski borac na terenu, a ne kao kod nas pojedini sminkeri... A Sloboda je sloboda mi smo manji ali mnogo organizovaniji klub, a to ko je koje mjesto je nebitno mi smo prokockali mnogo bodova kod kuće i to nas može doći i glave...uz 2 kiksa još kod kuće. U svakom slučaju hajmo malo posjediti navijati zajedno one naše pjesme
kao i svake godine i onda na derbi da bude dosta golova
tj da bude 3:2 naravno za Zvijezdu
pozz i dobro nam došli
Ja sam fukara iz grada soli **** me boli
tuzla nas voli ....
Ja sam fukara iz grada soli **** me boli
Stadion se radi i imat će kapacitet od oko 20.000 sjedećih mjesta.jessus123 je napisao/la:iz Bugojna se javljam,navijac sam FK Slobode,samo da pitam kako napreduju radovi na stadionu,hocemo li dobiti novi stadion za nasu Repku,koliko ce kapaciteta sjedecih mjesta imati i kako sam vidio sve tribine ce biti natkrivene,po meni bice najbolji stadion u BiH
Spammer
"Kantonalni" je prije Sloboda - BuducnostAulleTa je napisao/la:Slažem se, trebali bismo spustiti tenzije. Ipak, ovo je kantonalni derbi i treba da se odigra kako tome i dolikuje, a neka na kraju najbolji pobjedi.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
eto Fukara eto ludila...hahha....kako bude bit ce tj bit ce gusto bit ce 0:2 moja zelja e sad vidjet cemo sutra aBd...svi sutra u Gradacac...nema organizovanog prijevoza jbg ali snalazite se kako znate i umijete...
zadnje kolo ko ce docekati drugu polusezonu huhhhh
FK SLOBODA
FK SLOBODA
- Probisvjet
- Kontakt:
gOTOVI SU!
Dolazim ali u ilegali, ne sa navijacima! 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nadam se povoljnom rezultatu sa gostovanja,a 3 boda kad bi uzeli,mnogo bi nam znacili u nastavku sezone .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ako nema organizovanog dolaska onda nema ni boxa za vas. Joj kako cemo da vas nabijemo , hahaFKR_ajla_TZ je napisao/la:eto Fukara eto ludila...hahha....kako bude bit ce tj bit ce gusto bit ce 0:2 moja zelja e sad vidjet cemo sutra aBd...svi sutra u Gradacac...nema organizovanog prijevoza jbg ali snalazite se kako znate i umijete...zadnje kolo ko ce docekati drugu polusezonu huhhhh
![]()
FK SLOBODA
Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.