Ne znam čiji su "sinovi" (zato sam napisao 'ovakim' igračima), a talenata - hm, ja ih baš ne vidjeh u ovoj ekipi. Možda su od opšteg 'sivila' nešto 'odskočili' desni bek ( ne onaj obrijane glave - ono je mlada verzija E.Sirće) i desno krilo (#4). Srednji bek #3 (valjda je to Đorđević) fizička 'kopija' Milana Vukšiča, ali puno slabija kopija (u svakom pogledu), a Vukšić je naša nada (također mlad)ali ako ne promijeni mišljenje i nakon 21. godine ode susjedima... Golmani su nam očajni - "skretničari"...ako ih lopta 'pogodi', zauhar.Salih1984 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 18:21To su kadeti jarane,tu igraju vecinom tatini sinoviTrigger je napisao/la: ↑11 dec 2019, 17:55Bh. kadeti na turniru u Skoplju, 11.12.2019.
Prva utakmica: Srbija - BiH = 31:27
Ubjedljiv poraz od fizički dominantnije ekipe, ali koja nije pokazala poseban potencijal za budućnost srbijanskog rukometa. Izdvajaju se, za sada, 2 igrača: desni bek i pivot...
Bosna i Hercegovina:
Dok naš rukomet ima ovakvu omladinu, ne trebamo da se brinemo za budućnost našeg rukometa, jer budućnosti (sa ovakvim 'igračima') nema!
Žalosno! kuknjava
Ko li 'radi' sa ovom djecom i ko njih "uči" rukometu?
Selektor Čolina 'preferira isti stil igre' kao i Šuman...![]()
Ne moze se tu vidjeti kakva nam je buducnost,ali talenta ima
Dino Hamidovic je vjerovatno najbolji produkt poslijeratne generacije,ali ima ih puno koji nisu ni dobili sansu![]()
Samo nek se savez oporavi,za igrace cemo lako onda![]()
Nema izrađenih akcija, nisu iskoristili prednost što su 'lakši' pa bi trebali, logički, biti brži od Srbijanaca u fazi napada, ali i u udbrani su mogli mnogo pametnije igrati - samo, treba sve to znati ili naučiti (ali od koga?).
Nema ovdje novih 'hamidovića' analizirajući sve igračke osobine, pa neka su još uvijek "djeca"...