nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 dec 2019, 18:34Isto ti je to. Ovi ne vole drzavu, ovi skode drzavi lopovlucima![]()

nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 dec 2019, 18:34Isto ti je to. Ovi ne vole drzavu, ovi skode drzavi lopovlucima![]()
I ja sam cuo da ce na gospodji ti crknut, tamburajuci je!
Nemoj mi za ženu zaklaću te na kućnom pragu!!!!elvirbaljic je napisao/la: ↑12 dec 2019, 20:45I ja sam cuo da ce na gospodji ti crknut, tamburajuci je!
Gore bi bilo da mu glavu ka reflektoru okrenešHeller je napisao/la: ↑12 dec 2019, 20:46Nemoj mi za ženu zaklaću te na kućnom pragu!!!!elvirbaljic je napisao/la: ↑12 dec 2019, 20:45I ja sam cuo da ce na gospodji ti crknut, tamburajuci je!
Ostrim ili tupim nozem? Haha strasljiv sam, prepast cu se...Druga liga! Samo se zezaj i doce ti Azmir kuciHeller je napisao/la: ↑12 dec 2019, 20:46Nemoj mi za ženu zaklaću te na kućnom pragu!!!!elvirbaljic je napisao/la: ↑12 dec 2019, 20:45I ja sam cuo da ce na gospodji ti crknut, tamburajuci je!
Nisi upoznat sa historijskim izjavama na forumu. Nebitan si poyy.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 dec 2019, 22:33Ostrim ili tupim nozem? Haha strasljiv sam, prepast cu se...Druga liga! Samo se zezaj i doce ti Azmir kuciHeller je napisao/la: ↑12 dec 2019, 20:46Nemoj mi za ženu zaklaću te na kućnom pragu!!!!elvirbaljic je napisao/la: ↑12 dec 2019, 20:45
I ja sam cuo da ce na gospodji ti crknut, tamburajuci je!![]()
Jesil to ti helco ili konjski izmet! Isto smrdite.Heller je napisao/la: ↑12 dec 2019, 22:35Nisi upoznat sa historijskim izjavama na forumu. Nebitan si poyy.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 dec 2019, 22:33Ostrim ili tupim nozem? Haha strasljiv sam, prepast cu se...Druga liga! Samo se zezaj i doce ti Azmir kuci![]()
Daj nemoj bola pa ko ce opet trpiti mancinijevu torturu i zabrane na Bradini
Bola na prste nas mozes prebrojati na forumu koji smo bili sudionici kultnih izjava
Jos kad bi Rudar Prijedor uso,Zeljo vec osvojio titulu
Znam da vam je to velika zelja ali nece se ostvariti,zar niste shvatili do sada da Celik ne moze ispasti iz PL
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 25 gostiju.