3+5=?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Tacan odgovor je
Neko posudio pare da isplati septembarsku platu...

Neko jeo cuketinu
[quote"
Nažalost, tako je! Pojedini biznismeni bili zainteresirani, nećkali se i odustali. Kažu otprilike ovako - kako da uložimo u klub koji volimo od djetinjstva, a da se ništa ne pitamo, tj. da drugi troše njihov uloženi novac! Smeta im što je ustvari d.j.l. sada! Uglavnom, tako nekako stvari idu...
Samo da ne bude po onoj: "Daj Bože šćeri da te aga uzme, al bojim se da se cigani okolo motaju!"
Po prirodi sam optimista, ali trenutna situacija nije nimalo ružičasta! Naprotiv, idemo ka daljnjem zaduživanju, a apropo toga moramo prodavati glavne igrače u jesenjem dijelu, kako bi bar malo amortizovali situaciju.
Mene interesuje samo jak i moćan Željo, što smo već odavno trebali i postati u bh. okvirima, da budemo bh. Dinamo!
[/quote]
Stanje u Fk Prosjaci...
Zabrinjavajuce...

Ma sta se imaju i pitati, daj rePa Gospodaru i razguli...

bh. Dinamo !...

Nažalost, tako je! Pojedini biznismeni bili zainteresirani, nećkali se i odustali. Kažu otprilike ovako - kako da uložimo u klub koji volimo od djetinjstva, a da se ništa ne pitamo, tj. da drugi troše njihov uloženi novac! Smeta im što je ustvari d.j.l. sada! Uglavnom, tako nekako stvari idu...
Samo da ne bude po onoj: "Daj Bože šćeri da te aga uzme, al bojim se da se cigani okolo motaju!"
Po prirodi sam optimista, ali trenutna situacija nije nimalo ružičasta! Naprotiv, idemo ka daljnjem zaduživanju, a apropo toga moramo prodavati glavne igrače u jesenjem dijelu, kako bi bar malo amortizovali situaciju.
Mene interesuje samo jak i moćan Željo, što smo već odavno trebali i postati u bh. okvirima, da budemo bh. Dinamo!
[/quote]
Stanje u Fk Prosjaci...
Zabrinjavajuce...

Ma sta se imaju i pitati, daj rePa Gospodaru i razguli...

bh. Dinamo !...

Zeljkanov crnogorac:

Njegovi zeljkanovci:
Crnogorac: Nemojte me vise braniti

Imam par prijatelja iz Novog Pazara i svi navijaju za malene. Virto je djetic, gazija, manijak, bosnjak!
Pa Virto živi u CG nije Sandžo 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma nemam pojma đe, al nazvat čojka Sandžom tek tako

Nullius in verba
Pa dobro, to ti vjerujem da ne znas, inace za to mjesto zna samo Gorska služba CG...

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Komšije do sad ismijavale Akademiju, a sad delirijum jer možda dovode igrača iz Akademije. Tačno su posebni haha. manijak fakat ne može biti svak.
since 1973
Sandžaklije su mila majka za ove sa Kobilje Glave.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Se*es da TI vidis razliku ?
Nije ba 1. April.. budimo ozbiljni..

Mislim, ako je moguce.. takmicimo se brate u dobru.. narod gleda..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Prijatno 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAZIN, Morpheus, prijeratni mangup i 26 gostiju.