@Zgembo treći al ovog mjeseca.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel se babo oporavio od soka?
90%. A jesu se on, Hadzic i Veladzic usrecili.
Nije red odma, sačekaj da se Husref ohladi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑13 dec 2019, 11:18Neozbiljno od strane uprave što još uvijek nema ništa u vezi novog trenera, stranca, jednog od najvećih svjetskih imena, a toliko posla..
ma ne treba se zamarati sa tim prozivanjima. nakon 8 komada u dva derbija i ćustović je bingo.belosevic28 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 12:00Kako se ovdje spinuje ni istocne komsije nam nisu ravne. Nam najavio da u buducnosti postoji mogucnost dovodjenja stranih trenera, velikih svjetskih imena, i husrefoljupci se odma primili na to. Sad npr da dodje Custovic, eto im argumenta "Eki on ti svjetsko trenersko ime"... Zanimljivo da u tome prednjaci forumas koji mijenja misljenja kako na breci vjetar puhne, i ciji je argument u odbrani Husrefa bio #9-0-0...
seljaklukHeraklitMracni je napisao/la: ↑13 dec 2019, 12:05Nam prije svaki dan objavi na fb sliku sa nekom porukom , sad ne smije od ovih nasih "uprava napolje " odmah se nakace ....
Jesi malo sutra, novi ti je samo nick
Da si dobronamjeran, vidio bi da sam cijelo vrijeme neutralan, ni na jednoj strani, samo FKS. S obzirom da nam je ovdje Denchi isporao mozak sa onim pitanjem i odgovorom Nama, moram malo podsjetit, malo jest prc.anje, ali šta falibelosevic28 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 12:00Kako se ovdje spinuje ni istocne komsije nam nisu ravne. Nam najavio da u buducnosti postoji mogucnost dovodjenja stranih trenera, velikih svjetskih imena, i husrefoljupci se odma primili na to. Sad npr da dodje Custovic, eto im argumenta "Eki on ti svjetsko trenersko ime"... Zanimljivo da u tome prednjaci forumas koji mijenja misljenja kako na breci vjetar puhne, i ciji je argument u odbrani Husrefa bio #9-0-0...
Ma i oni valjaju gluposti. Kakva ba velika imena. Neće niko ozbiljnan da dolazi vamo da radi. Prvo skoči, pa reci hop.belosevic28 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 12:00Kako se ovdje spinuje ni istocne komsije nam nisu ravne. Nam najavio da u buducnosti postoji mogucnost dovodjenja stranih trenera, velikih svjetskih imena, i husrefoljupci se odma primili na to. Sad npr da dodje Custovic, eto im argumenta "Eki on ti svjetsko trenersko ime"...
Mislim da ce biti dobar za ovu ligu, a tek mu je 19 godina.
Slazem se s tobom, gledajuci iz tvog ugla. Evo da zamijenimo teze, obzirom da kazes da je Zoc najbolji trener u Evropi, ja bih rekao i u svijetu (pratim kosarku, cak i igram, doduse sada vise amaterski). Ako KK Fenerbache kazni igrace jer je ocita neka vrsta bojkota, odbije im od plate ili cak jednog otpusti (recimo Datomea koji se izgleda namece kao lider tog bojkota), mislis li da istog trena taj bojkot nece biti razbijen i da se igraci nece dozvati pameti, skontati da im je to hljeb i da se moraju pridrzavati onog sto kaze Zoc? Naravno da se Husref i Zoc ne mogu porediti, ali mi smo specificna sredina u kojoj samo rijetki uspijevaju, bez obzira ko je strucniji, razumjet ces poentu.Evander je napisao/la: ↑13 dec 2019, 09:47Kad imas situaciju da je trener u losim odnosim sa svima, da mu se igraci suprotstavljaju, da je apsulutno narusena atmosfera, svaki novi trener ce biti napredak.
Uporedit cu ovo sa situacijom u KK Fenerbahce, ne znam koliko pratis kosarku. Samo stavljanje u istu recenicu Zeljka Obradovica, najboljeg Europskog trenera ikad i jednog realno amatera Husrefa, koji nikad nece ni prnuti iz ove zabokrecine od lige, nema smisla, ali haj da ti kroz to pokusam docarati.
Zeljko Obradovic je daleko najbolji Europski trener ikad. Dolazi u Fener, daju mu strasan budzet i rezultati se odmah vide. Prva godina, finale Euro Lige. Druga godina osvaja Euro Ligu.
Treca godina vec pocinje to da zapisnje lagano. Sa istim igracima, ove godine igra i rezultati katastrofa. Jednostavno se vidi da nema vise svlacionicu i da ne ide, da igraci ne ispunjavaju ono sto im on trazi i da ga ne postuju. Fener je sad u situaciji ili mijenjati vecinu igraca ili trenera.
Garantujem da ce brzo letiti i da ce dovesti nekoga ko nije niti blizu kvaliteta Obradovica, jer takav ne postoji, ali ce Fener igrati sigurno bolje. Jednostavno, ova ekipa pod Zeljkom je presla svoj maksimum i sad mogu samo padati. Svako dalje zadrzavanje Obradovica na klupi, lose je za sam Fener.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mire971, NazorUso i 101 gost.