Al drugih pola nije igralo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pade vlada -bojim se da od JUG-a nema nista ,jedina nada je Mirvad Kuric sto ce ostati ministar pa da odrzi obecanje.
Tri debila( i Zeljko je debil iako sam mislio da je normalniji) nasla da nesto ruse, a svi ista g
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hebo vas vlada KS, da mi vidimo ko ce kod nas vladati
Znate li licno nekog da se prijavio za skupstinu ?
Znate li licno nekog da se prijavio za skupstinu ?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sve se nema a Veseli snimljen na aerodromu.
Joj gdje su plateeeee
Joj gdje su plateeeee
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja se vise brinem da ovo nije kakav transferkerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:05Sve se nema a Veseli snimljen na aerodromu.
Joj gdje su plateeeee
Ode i Atinu, a pricalo se da su ga gledali neki Grci
Prije svega moraju biti moralni i odgovorni ljudi, aktivni clanovi kluba unazad par godina i spremni raditi za dobrobit kluba u apsolutno svim uslovima.
Rad u Zeljeznicaru nosi sa sobom veliki pritisak tako da ne trebaju nikakve pobjegulje. Bilo bi dobro i da su financijski ostvareni i stabilni ljudi i neko ko nece biti tu iz koristi.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma svi nek idu pa cemo 20 novi dovesti jel? 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma nije brate. Nek ostane Stila, vezni red, kemo, pavic, golmani, ermin. To ti je okosnica ekipe. Dodas malo odbrane, koje krilo da onako ima fin ucinak i to je to.
Mrki ,braca od toga nema nista koliko god mi se furali radnicki klub i nikom te ne damo od nas nema nista .Evo i da nadjes ljude koji ce samo raditi u interesu kluba nakon par godina ljudi se istrose i opet si u dubiozi.Nama treba neki model gdje ce ljudi uloziti pare a da klub bude zasticen do tada cemo gedati ovo sto vec gledamo 25 godina.iMrkiMedo je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:13Prije svega moraju biti moralni i odgovorni ljudi, aktivni clanovi kluba unazad par godina i spremni raditi za dobrobit kluba u apsolutno svim uslovima.
Rad u Zeljeznicaru nosi sa sobom veliki pritisak tako da ne trebaju nikakve pobjegulje. Bilo bi dobro i da su financijski ostvareni i stabilni ljudi i neko ko nece biti tu iz koristi.
Ja ne mislim tako. Mi ako budemo sad prodavali, pustali vise igraca nema hljeba od toga. Okej, ko je visak i eventualno jedna, dvije prodaje. A ovako ako ode Sipovic, Krpic, Veselinovic, Ramovic ( ovi sa ugovorom do ljeta) plus ova trojica sto su prekrizena previse. Ko garantuje da cemo naci dobre zamjene. Eto, taj Sadiku ok mlad i sve, ali ne znam koliko uopste ima nastupa u zadnje vrijeme, je li se oporavio od te povrede i to sve. Velika kocka.
ma ja se za ekipu ne brinem zna Brko sta radi ,samo je bitno da se uprava pojaca da moze ispratiti ekipu.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:25Ja ne mislim tako. Mi ako budemo sad prodavali, pustali vise igraca nema hljeba od toga. Okej, ko je visak i eventualno jedna, dvije prodaje. A ovako ako ode Sipovic, Krpic, Veselinovic, Ramovic ( ovi sa ugovorom do ljeta) plus ova trojica sto su prekrizena previse. Ko garantuje da cemo naci dobre zamjene. Eto, taj Sadiku ok mlad i sve, ali ne znam koliko uopste ima nastupa u zadnje vrijeme, je li se oporavio od te povrede i to sve. Velika kocka.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Brate, ja postujem to sto kazes, i veliki dio je istina. Ne treba tumbati previse ekipu.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:25Ja ne mislim tako. Mi ako budemo sad prodavali, pustali vise igraca nema hljeba od toga. Okej, ko je visak i eventualno jedna, dvije prodaje. A ovako ako ode Sipovic, Krpic, Veselinovic, Ramovic ( ovi sa ugovorom do ljeta) plus ova trojica sto su prekrizena previse. Ko garantuje da cemo naci dobre zamjene. Eto, taj Sadiku ok mlad i sve, ali ne znam koliko uopste ima nastupa u zadnje vrijeme, je li se oporavio od te povrede i to sve. Velika kocka.
Mene samo strah da ne bude opet proklinjanja. Ja ne znam kada je Veseli direktno donio bodove -
Ali znam kada nas je ostatio. Ovako iz glave, zicer protiv
TC u Tuzli i sad protiv Sirokog 2 puta. To je 2-5 bodova brate.
Preslaba krila imamo 2,5 godine. Neucinkovita.
Ma kakav ba Sadiku. Klupirani dignuti pitar, pa ako nam je on pojacanje bolje Bogi da ostane i nista ne mijenjati dok ne dodje kvalitetno rijesenje.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:25Ja ne mislim tako. Mi ako budemo sad prodavali, pustali vise igraca nema hljeba od toga. Okej, ko je visak i eventualno jedna, dvije prodaje. A ovako ako ode Sipovic, Krpic, Veselinovic, Ramovic ( ovi sa ugovorom do ljeta) plus ova trojica sto su prekrizena previse. Ko garantuje da cemo naci dobre zamjene. Eto, taj Sadiku ok mlad i sve, ali ne znam koliko uopste ima nastupa u zadnje vrijeme, je li se oporavio od te povrede i to sve. Velika kocka.
Sve to stoji da nema on konkretnu zavrsnicu, ali da bi njega pustio moras imati spremnu jako kvalitetnu zamjenu. Ili npr. sto sam rekao za Sadikua. Ok, dolazi kao treci stoper, ali ako dolazi kao zamjena za Sipovica koji ide ili ne ide ko ce mu ga znati onda je to vec jedan rizik i nije korak naprijed.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:35Brate, ja postujem to sto kazes, i veliki dio je istina. Ne treba tumbati previse ekipu.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:25Ja ne mislim tako. Mi ako budemo sad prodavali, pustali vise igraca nema hljeba od toga. Okej, ko je visak i eventualno jedna, dvije prodaje. A ovako ako ode Sipovic, Krpic, Veselinovic, Ramovic ( ovi sa ugovorom do ljeta) plus ova trojica sto su prekrizena previse. Ko garantuje da cemo naci dobre zamjene. Eto, taj Sadiku ok mlad i sve, ali ne znam koliko uopste ima nastupa u zadnje vrijeme, je li se oporavio od te povrede i to sve. Velika kocka.
Mene samo strah da ne bude opet proklinjanja. Ja ne znam kada je Veseli direktno donio bodove -
Ali znam kada nas je ostatio. Ovako iz glave, zicer protiv
TC u Tuzli i sad protiv Sirokog 2 puta. To je 2-5 bodova brate.
Preslaba krila imamo 2,5 godine. Neucinkovita.
Ulazimo u dio sezone gdje nema “krpljenja” ekipe, nema prava na kiks vise puta. Nema toliko puno vremena da se iskupis za kiks kako bude odmicalo. Samo skontaj koliko ce vjerovatno Borac, Zrinjski, Tuzla City potrositi na pojacanja i onda vidi je li se isplati rizikovati puno sa ekipom u svakom smislu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.