Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Jos jedna asistencija Misketa za Graffitea. Stvarno im je Misimovic glavni igrac... Pate se, pate, i onda Misketov jedan potez rijesi sve...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Ovaj misimovic je slican Iniesti,kralj zna i umije!SVAKA CAST!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Upravo tako, UMIJE!antipolitikaa je napisao/la:Ovaj misimovic je slican Iniesti,kralj zna i umije!SVAKA CAST!
Leverkusen debelo ostecen u ovoj utakmici. Ali to je fudbal...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Leverkusen odigrao cudo,malo vise srece i postenog suca mogli su imat i sva 3 boda.onaj Grafite da je bio raspolozen mogao je Dzeko se danas natrpat golova.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Ovo je prvi put da sam navijao protiv Leverkusena...
A kako je sam Grafite počeo dodavati kasnije kada ga je Džeko naružio...haha...
A Miske je kralj...
A kako je sam Grafite počeo dodavati kasnije kada ga je Džeko naružio...haha...
A Miske je kralj...
majstor ostaje majstor ekipi ne ide i onda misketova genijalnost i rijesi utakmicu bravo majstore
Jos jedna odlicna utakmica Misimovica
sta bi mi bez njega 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Imao je par klinički preciznih lopti Grafite jednu iskoristio, dosta je pucao razigravao on je sigurno u timu sedmice i najbolji igrač današnje utakmice.
I kod upisane asistencije i kod dosta napada odlična saradnja sa Džekom i duplim pasovima izbacuju igrače ko ništa.
Džeko nije zabio i nije ni bio nešto u izglednim prilikama ali on je jednostavno takav talenat postao da jednostavno mroaš da primjetiš njegovu klasu... izbacio je skoro sve bayerove kornere, onda dribling pred kraj utakmice i odbranjeni šut, mada je možda i mogao dodati, onda kako je jednom uhvatio loptu pri rezultatu 1:1 negdje oko tačke za penal... izrasla nam je jedna fina generacija ove sezone...
I kod upisane asistencije i kod dosta napada odlična saradnja sa Džekom i duplim pasovima izbacuju igrače ko ništa.
Džeko nije zabio i nije ni bio nešto u izglednim prilikama ali on je jednostavno takav talenat postao da jednostavno mroaš da primjetiš njegovu klasu... izbacio je skoro sve bayerove kornere, onda dribling pred kraj utakmice i odbranjeni šut, mada je možda i mogao dodati, onda kako je jednom uhvatio loptu pri rezultatu 1:1 negdje oko tačke za penal... izrasla nam je jedna fina generacija ove sezone...
A bogami i WolfzburgRiNo je napisao/la:Jos jedna odlicna utakmica Misimovicasta bi mi bez njega

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kralj......... znas na koga me podsjeca , ni na koga, ima covjek svoju igru, ni na koga se ne lozi, čista inteligencija i zato ga volim
Mene podsijeca na ......................Misimovica Zvijezdana isti on.
Ovako je Miske igrao dok je bio njegovih godina

Ovako je Miske igrao dok je bio njegovih godina

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Misketa, Štila i Pjana u primeri, Sejo u Engleskoj, Džeko u Italiji, Vedo može i ostat u Njem, samo još da odbranu nađemo 

- el-fighter
- Kontakt:
Miske je ključni igrač Wolfsburga što je još jednom pokazao. Lopte dijeli kao rukom što ja nisam vidio kod dosta igrača. Ima svoju igru i ne liči na nikoga. Jednostavno on je jedinstven i neponovljiv.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
danas nisam gledao tekmu al sam sad gledao pregled, pa kakve je cetiri lopte misimovic dao grafiteu, pa on je definitivno najbolji centralni vezni bundeslige, kakav pas ima samo, ne zelim da ode iz wolfsburga, zelm da vjerujem da mogu napraviti cudo, zasto oni ne bi bili ti koji ce vratiti bundesligu u vrh, sjajna ekipa.
eder redet über grafite dzeko ist toll aber was wären sie ohne zvjezdan miske???misimovic du bist einer der besten 10 europas einfach ein genie dieser mann brilliant noch ein scorerpunkt dan hast du den rekorg gebrochen respekt zwetschge du bist ein genialler fussballer ::)))))19 assistentspunkte mehr braucht man net zu sagen oder ..,.
ko zna prevesti
ko zna prevesti
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
jeder redet über grafite dzeko ist toll aber was wären sie ohne zvjezdan miske???misimovic du bist einer der besten 10 europas einfach ein genie dieser mann brilliant noch ein scorerpunkt dan hast du den rekorg gebrochen respekt zwetschge du bist ein genialler fussballer ::)))))19 assistentspunkte mehr braucht man net zu sagen oder
.....
svako prica o grafiteu i dzeki, super je to, ali sta bi oni bili bez zvjezdana misimovica? misimovicu, ti spadas medju najboljih 10 igraca u evropi, genijalan si, brilijantan, samo jos jedan skorerpunkt ti fali i rusis rekord. respekt miske, genijalan si nogometas. 19 asistencija, mislim da je svaki komentar suvisan. svaka cast.
.....
svako prica o grafiteu i dzeki, super je to, ali sta bi oni bili bez zvjezdana misimovica? misimovicu, ti spadas medju najboljih 10 igraca u evropi, genijalan si, brilijantan, samo jos jedan skorerpunkt ti fali i rusis rekord. respekt miske, genijalan si nogometas. 19 asistencija, mislim da je svaki komentar suvisan. svaka cast.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
jacu pokusat ali mije tesko ovako:svi pricaju o dzeki i grafite ali misimovic je briljantan jeda od 10 najbolji u evropi .dosad je imao 19 asistencija i jos jedna i rekord u bundesligi za( ZWETSCHGEA)NA NAS SLJIVA kako ga u njemackom zovu
odakle je to?dzenidm je napisao/la:eder redet über grafite dzeko ist toll aber was wären sie ohne zvjezdan miske???misimovic du bist einer der besten 10 europas einfach ein genie dieser mann brilliant noch ein scorerpunkt dan hast du den rekorg gebrochen respekt zwetschge du bist ein genialler fussballer ::)))))19 assistentspunkte mehr braucht man net zu sagen oder ..,.
ko zna prevesti
sa nekog foruma njemackog, ili?
glupe svabe tek sad zakljucuje da je Miske genije

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
ma nase igrace se potcjenjuje.. posto zivim ovdje, to znam.RiNo je napisao/la:odakle je to?dzenidm je napisao/la:eder redet über grafite dzeko ist toll aber was wären sie ohne zvjezdan miske???misimovic du bist einer der besten 10 europas einfach ein genie dieser mann brilliant noch ein scorerpunkt dan hast du den rekorg gebrochen respekt zwetschge du bist ein genialler fussballer ::)))))19 assistentspunkte mehr braucht man net zu sagen oder ..,.
ko zna prevesti
sa nekog foruma njemackog, ili?
glupe svabe tek sad zakljucuje da je Miske genije
jedino imaju veliki respekt od dzeke.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
ma neki svabo napisao na goal.com njemacka verzija komentari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.