FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
sinan pise gluposti kao uvijek
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Kaze Cosic ovaj napadac sto je na probi da je u zavrsnici ubojit
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Škrbić?johntravolta123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:46Kaze Cosic ovaj napadac sto je na probi da je u zavrsnici ubojit
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I najveca mu zelja u karijeri da zaigra u tandemu sa Guzinom, jer ovaj ne moze sam stici realizirati sve silne asistencije koje dobija od Milanovica, Letica, Gavrica, Oremusa...
- robertkosar
- Kontakt:
Zar ovaj nije odletio sa dajdjomjohntravolta123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:46Kaze Cosic ovaj napadac sto je na probi da je u zavrsnici ubojit

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Jeste upratili najavu gradnju Nacionalnog stadiona u Halilovicima???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Damir Burić slobodan. Samo kažem.
Semir Efendić odavno zeli izgraditi stadion u Halilovicima. Kocili ga citavo vrijeme Konakovic i Forto.
Da vidimo sta ce biti nakon pada vlade.
Semir Efendić odavno zeli izgraditi stadion u Halilovicima. Kocili ga citavo vrijeme Konakovic i Forto.
Da vidimo sta ce biti nakon pada vlade.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- feniksptica
- Kontakt:
Nemaju mi smisla price za tog Skrbica
Kome se on dokazuje na probi ??
Jedino kad novi trener dodje nek da procjenu, ako ga kojim slucajem potpisu prije cist amaterizam
Kome se on dokazuje na probi ??
Jedino kad novi trener dodje nek da procjenu, ako ga kojim slucajem potpisu prije cist amaterizam
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma kakav beganovic jedan od losijih igraca slobode u poslednje vrijeme i ako je kapiten ako ga neko uzme pokajace se vec nakon 5 kolaRajaBa1983 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:08Kako saznaje portal ****, za Beganovićevim uslugama postoji inostrani interes. Saznali smo kako su u opticaju klubovi iz Slovačke i Danske, a uz to, postoji i interes unutar Premijer lige BiH.
Sarajevo i Željezničar su također pokazali interes za uslugama Amara Beganović, a podsjetimo, ranije je interes pokazao i Tuzla City. Transfer je praktično bio pred realizacijom, ali ovaj desni bek je odbio preći u redove gradskog rivala te je ostao vjeran
-
- Kontakt:
Da... imate na Hayat emisiju poluvrijeme Cosic bio gostMortemHz je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:51Škrbić?johntravolta123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:46Kaze Cosic ovaj napadac sto je na probi da je u zavrsnici ubojit
Nista. Nismo mi zainteresovani. Zato sto ono sto nudi Opcina NG je isto sto imamo sad na Kosevu. A to je da su oni i savez vecinski vlasnici stadiona i da oni odlucuju hoce li biti koncert ili nece, itd itd. Tako da od te price nista.
Morate biti svjesni da Nam nece praviti stadion samo radi fudbala. Jer kroz fudbal Nam ne moze izvuci pare sto ulaze samo u FKS, i da dodas na to jos 30 mil KM za kakav stadion, ne bi ga otplatio do sudnjeg dana. I sa Kosevom i bez Koseva ili nekoj petoj lokaciji, Nam ce ulagati samo ondje gdje moze ostvatiti povrate kroz poslovne prostore isl. Sto znaci da ce Nam, ako bude pravio stadion, praviti pod uslovom da je njegovo, da moze napraviti posl. prostore, hotel... Da li ce i kada ce doci taj trenutak i gdje, pitanje je.
Tako su govorili i za Cezara, kazu na trening tekmama igro u prvom poluvremenu za jednu ekipu u drugom za drugu da bi bili izjednacenijohntravolta123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:46Kaze Cosic ovaj napadac sto je na probi da je u zavrsnici ubojit

Ako razmisljaju o napretku kluba onda ti pojacanje moze biti samo spic koji ce biti jaka konkurencija Ahmetu( npr Komazec i sl.) , titulu donosi i jaka klupa ne samo prvih 11
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
On ti je dokaz da ne moras imati dobar CV iza sebe da bih radio dobar posao. U njemu definitivno ima potencijala i mislim da bi se fino snasao kod nas.
Ako ce povesti Zwolinskog i Maslowskog, neka dodje

Sa Guzinom smo fulili valjda je sad na redu neki dobar špic 

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Jel i on zaplakao kao sto je cmizdrio njegov shef na svrakicevoj prcijijohntravolta123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 19:51Da... imate na Hayat emisiju poluvrijeme Cosic bio gostMortemHz je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:51Škrbić?johntravolta123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:46Kaze Cosic ovaj napadac sto je na probi da je u zavrsnici ubojit

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Uzmes i pregledas... ne zanima me ko place a ko ne place.robertkosar je napisao/la: ↑13 dec 2019, 21:00Jel i on zaplakao kao sto je cmizdrio njegov shef na svrakicevoj prcijijohntravolta123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 19:51Da... imate na Hayat emisiju poluvrijeme Cosic bio gost![]()
![]()
Zanima me moj klub !
Ne vidim sta zelis postici sa moje strane, kakav odgovor ?
Mozemo da diskutujemo normalno a sa nekom arogancijom nemoj molim te.
Informaciju sam prenio ako neko nije upratio da moze i sam pogledat nit mahalam nit ista.
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 13 dec 2019, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Komazec u vrijeme kada je igrao za nas bio je klasa...Inijesta je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:16Tako su govorili i za Cezara, kazu na trening tekmama igro u prvom poluvremenu za jednu ekipu u drugom za drugu da bi bili izjednacenijohntravolta123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:46Kaze Cosic ovaj napadac sto je na probi da je u zavrsnici ubojitako nam Guzina nije lekcija daj onda jos takvim kamaru
Ako razmisljaju o napretku kluba onda ti pojacanje moze biti samo spic koji ce biti jaka konkurencija Ahmetu( npr Komazec i sl.) , titulu donosi i jaka klupa ne samo prvih 11
Pitanje je u kakvom je trenutno stanju posto je igrao u ovim nekim ligama a imao je i tesku povredu.
Vidjet cemo sta se iza brda valja od izbora novog trenera do pojacanja(sta vecinski vlasnik namjerava).
Lp
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne vjerujem da nakon 7 godina neki još misle da je Komazec ozbiljan igrač i da ga svaki prelazni rok pominju 

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!