Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Evo sada i Radulović samo što ne crkne zato što Dinamo vodi, kakva nezainteresiranost i bahatost kuknjava 

Fakat, preofirno frajer navija protiv Dinama 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Za suca Millot (Fra), Šuko kaže "Malo"...valjda treba "Mijjo"
Oprasta se Baho. Ali od fejsbuka.
Poštovanje,
večeras u ponoć moj boravak, u jednu ruku i zadovoljstvo i gubljenje vremena prestaje na facebooku. U pravom smislu te riječi profil je imao svrhu jer je pokazao koliko je ljudi zapravo licemjerno ali je sreća da se baš na facebooku to lako otkrije. Ako ni zbog čega drugog onda zbog toga je dobro bilo koristiti ovu društvenu mrežu. Ali pravi razlog je ipak što jednostavno ne mogu da čitam gomilu ružnih vijesti, neostrašnjenih komentara, vrijeđanja i mnogo toga što ne dolikuje da se pojavljuje u javnosti. Žao mi je zbog velikog broja prijatelja i starih i novih jer je većina njih ovdje bila dobronamjerna. Da bih bio stari Baho u svom poslu nemam više vremena za gubljenje. Možda nekad virnem kroz prozor i javim se nekome do koga mi je stalo
.. Hvala svima za vrijeme koje ste odvajali za druženje na facebooku, pružali podršku..Sportski pozdrav 

Poštovanje,
večeras u ponoć moj boravak, u jednu ruku i zadovoljstvo i gubljenje vremena prestaje na facebooku. U pravom smislu te riječi profil je imao svrhu jer je pokazao koliko je ljudi zapravo licemjerno ali je sreća da se baš na facebooku to lako otkrije. Ako ni zbog čega drugog onda zbog toga je dobro bilo koristiti ovu društvenu mrežu. Ali pravi razlog je ipak što jednostavno ne mogu da čitam gomilu ružnih vijesti, neostrašnjenih komentara, vrijeđanja i mnogo toga što ne dolikuje da se pojavljuje u javnosti. Žao mi je zbog velikog broja prijatelja i starih i novih jer je većina njih ovdje bila dobronamjerna. Da bih bio stari Baho u svom poslu nemam više vremena za gubljenje. Možda nekad virnem kroz prozor i javim se nekome do koga mi je stalo
- akisarajevo92
- Kontakt:

Možda prešao na NovaBH/NovaSport pa će i EP raditi

Šešni.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Kemica je legenda 
Najjače na ep u košarci kad je Teletović pišo po Litvancima kad se začu u pozadini "pa šta radi čovjek"

Najjače na ep u košarci kad je Teletović pišo po Litvancima kad se začu u pozadini "pa šta radi čovjek"

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I meni.
Kakav roller coaster od emocija taj dan.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kemo i Ibrahim Muratović za Bundesligu, Vedu, Misketa, Salihovića i Džeku. Nekada jako lijepa vremena uz FTV... 

Baho prenosi Championship.
Sad sam sve doživio.

Sad sam sve doživio.
Je li realno šta su napravili, da Bahu i Ahmetovića slušam u 2020 godini?
Kakva glupost s novim kanalom i ovim mungosima. Ako je ovo način da se 'pridobije' publika uvjeravam ih da nije bilo potrebe.
Kao što sam davno govorio, pravit ćete Andrijaševića i co. od blata.
Vi koji imate eon box, možete li promijeniti Ahmetovica na Nova Sport na srpskog komentatora npr na ovoj tekmi Barce?

Kakva glupost s novim kanalom i ovim mungosima. Ako je ovo način da se 'pridobije' publika uvjeravam ih da nije bilo potrebe.
Kao što sam davno govorio, pravit ćete Andrijaševića i co. od blata.
Vi koji imate eon box, možete li promijeniti Ahmetovica na Nova Sport na srpskog komentatora npr na ovoj tekmi Barce?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Na aplikaciji je isto Kemo. Mrsko mi silazit da provjerim da li je i na box-u. 
Uglavnom Kemo je ogroman upgrade u odnosu na Živkovića i Lončarevića koji uglavnom rade Primeru. Onaj treći je solidan, a Viško podnošljiv.

Uglavnom Kemo je ogroman upgrade u odnosu na Živkovića i Lončarevića koji uglavnom rade Primeru. Onaj treći je solidan, a Viško podnošljiv.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.