Trebalo ih je izbusiti kao reseto. Gurbeti iz vrapcica.Radmilo87 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:48Hajde što ste iskompleksirani šabani sa periferije nego što sad i okrecete pricu - lažete, sam vlasnik zastitarske agencije je rekao da ste pokušali upasti na tribinu, sad šatro šetali oko stadiona nije bilo Manijaka, pa skim ste se šaketali onda? ko je bacao baklje?![]()
Jedino se vi primate na pricu o tribini, razvezali par dana, garant i drkicu bacate na temu, vidim oduševljeno i u euforiji bacate post za postom![]()
![]()
Navijači Veleža pokušali ući na stadion u Hrasnici, zaštitari i policija spriječili incident
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
- MocMahale444
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
o cemu ti, ne pricam o tebi nego o idiotu radmilo, polako skoncentrisi se pa procitaj pomovo kome sam se obratio, polakice imas cijelu noc pred sobom, govorim o covjrku koji kopira vijest s portala90minut je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:51E moj glupko s ovim si dokazao da nisu bio ni blizu scena dešavanja.drakensang je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:49dobeo obavijesteni hrasno, izvor informacija klix i sportsport
Da li si ti ANTIFA bio u dreznici da potvrdiš glupku da je najmanje šaka bilo najviše kamenja i dugih motki de ispricaj glupku.
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 13 dec 2019, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Radmilo87 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:48Hajde što ste iskompleksirani šabani sa periferije nego što sad i okrecete pricu - lažete, sam vlasnik zastitarske agencije je rekao da ste pokušali upasti na tribinu, sad šatro šetali oko stadiona nije bilo Manijaka, pa skim ste se šaketali onda? ko je bacao baklje?![]()
Jedino se vi primate na pricu o tribini, razvezali par dana, garant i drkicu bacate na temu, vidim oduševljeno i u euforiji bacate post za postom![]()
![]()
Navijači Veleža pokušali ući na stadion u Hrasnici, zaštitari i policija spriječili incident
Ti si bio u kaficu hrasno dok je to bilo i neko ti je prepricao nasuho pa ovdje pises po forumu nebuloze, a svoje vezije imaju momci koji su bili tu iz RA i TM i istinu znaju momci koji razumiju pricu, a ovdje ima svega osim objektivnosti.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Jel ta zloglasna grupa ikada imala sukob u Bosni s nekom grupom ?
Da radmilo RA ni u ludilu nije krenuo da napada bilo koga od civila na tribini nadam se da ne tvrdiš to.
A to da im je onaj sam uzeo torbu je istina.
A to da im je onaj sam uzeo torbu je istina.
O kakvoj Hrasnici se ovdje piše 

Nije on nista uzeo nego su dosli policajci iz interventne i rekli momcima da ostave torbe sa letvama, toliko o informacijama i dezinformacijama koje su postale normalna pojava na ovom podforumu.
Svi sve znaju, samo navijaci sa periferije o tome pišu

Više palica u torbama nego navijača Veleža na terenu, Alija Jašarević ih ismijao ko niko, oduzeli zaštitari torbe, slikali se po kafićima sa njima, frajer ih sam ganjao oko stadiona dok nije došla murija, ni jedne ozbiljnije tuče nemaju kao grupa, godinama tavorili u drugoj ligi i sad po forumu šire muda

Više palica u torbama nego navijača Veleža na terenu, Alija Jašarević ih ismijao ko niko, oduzeli zaštitari torbe, slikali se po kafićima sa njima, frajer ih sam ganjao oko stadiona dok nije došla murija, ni jedne ozbiljnije tuče nemaju kao grupa, godinama tavorili u drugoj ligi i sad po forumu šire muda

Zadnja izmjena: Radmilo87, dana/u 13 dec 2019, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
MIHAJLOVIĆ !
Loše sam napisao on ih je držao to ako se misli da je 1 covjek uzeo 50, 70 ljudi nešto onda umobolnost.
Nemoj vjerovati debilima s klixa radmilo.

To je to nego ovdje najmanje ljudi pise koji kontaju pricu tako da je normalno postalo da gluposti citamo od raznih padobranaca tipa hrasno.90minut je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:58Loše sam napisao on ih je držao to ako se misli da je 1 covjek uzeo 50, 70 ljudi nešto onda umobolnost.
Stani radmilo je hrasno s klix foruma?ANTIFA ! je napisao/la: ↑13 dec 2019, 21:00To je to nego ovdje najmanje ljudi pise koji kontaju pricu tako da je normalno postalo da gluposti citamo od raznih padobranaca tipa hrasno.

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mogu ti ja za moje vrijeme kad ste sa serdzadama dolazili na utakmice i kada ste za rijec ultras mislili da se radi o nekoj muzickoj grupiConvicts1988 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:54Jel ta zloglasna grupa ikada imala sukob u Bosni s nekom grupom ?

Jedan od prvih incidenata na stadionima bivše domovine, koji je u medijima dobio veliki publicitet i čak nazivan Yugo-Hejselom, vezan je za Red Army i dogodio se 1987. godine u Tuzli, na utakmici Sloboda - Velež. To je bilo zadnje kolo koje je sve odlučivalo. Veležu je pobjeda trebala za titulu, a Slobodi za opstanak u društvu najboljih. Čak 3 - 4000 pripadnika Red Army je otišlo u Tuzlu.
Kada je na utakmici Velež poveo, nastala je prava ludnica. Ograda se tresla, a ljudi su letjeli preko nje. Nešto kasnije, očigledno dobro plaćeni sudija iz Klisa je izmislio dva penala za Slobodu i ona je povela sa 2:1. Velež je bio šampion samo 13 minuta!. Tada su navijači Veleža počeli gadjati pomoćnog sudiju, a uprava Slobode je pozvala specijalce u akciju. Počeli su preskakati ogradu i udarati. Stadion u Tuzli je imao vrlo usku kapiju. Tri hiljade navijača je tada krenulo kroz nju, a drotovi su i dalje tukli bez milosti. Nisu gledali ni koga ni gdje udaraju. Počela je opsta tuča i Red Army su bili izbačeni sa stadiona. To je bio ujedno i kraj utakmice, a tek početak haosa po gradu. Veležovi tifozi su tada rušili sve pred sobom. Razvalili su robnu kuću i usput sve lomili, a stradali su i obični gradjani. Bilo je puno povrijedjenih
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Moguce ali ima ih vise hrasno dokoljenko to je ta internet brigada, sve znaju iz kafica.

-
- Kontakt:
Evo ga, Jugoslavia i sukob

Ma kad je bio clanak na klixu debili pisali da vas je lik sam ganjao i one standardne glupave priče krezavi navijaci koji traze pare od majke išamarani od 1 lika.
Debili i beskičmenjaci koji te ne smiju pogledati u oci uživo.
Napisao ti je covjek par puta da je sukob u Dreznici sa Ultrasima rang sa sukobom u Oborcima, Olovu u cemu je problem?
Bio pokušaj manijaci i Red Army nisu u dobrim odnosima ovi prvi upali u vrapcice Red Armyu slikavali se zajebavali ih mislim da su rastjerali isto neke nek me ispravi ANTIFA ako grijesim jer ne znam.
I onda ne znam koliko vremena kasnije ovih se skupili dosli u hrasnicu kad je Zeljo prijateljsku igrao u nadi da ce manijaci biti tu.
Nasmija me covjek stvarno malo je reci 1987

Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 13 dec 2019, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Tatamata1946 i 27 gostiju.