Valjda da arlauču po BL i Doboju.Fantasista je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:27Gledam ja brate onaj prilog juče na tv i vidim ja tamo u ćošku zastava genocidne a naše niđe. Kontam oko me vara, ne bi se efendija prodao za 100 milja. Al i ja glup kao i većina bošnja pa nasjeo. Već se i neka medresa spominje.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kmece komunjare samo tako. Muzika za moje usi

Ne vadiKomšić dojučerašnjim partnerima u KS: Opozicija nije kraj, kukanje je izraz slabosti
- Fantasista
- Kontakt:
Šta kae pojačo do daskeOsim13 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:29Valjda da arlauču po BL i Doboju.Fantasista je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:27Gledam ja brate onaj prilog juče na tv i vidim ja tamo u ćošku zastava genocidne a naše niđe. Kontam oko me vara, ne bi se efendija prodao za 100 milja. Al i ja glup kao i većina bošnja pa nasjeo. Već se i neka medresa spominje.
Narod u 5 usto
Cuj retard Forto premijer kantona
Moj svicarski ovcar bi bolje obnasao funkciju
Moj svicarski ovcar bi bolje obnasao funkciju
Radončić o odlazećoj Vladi KS: Čujem glasnu kuknjavu, plač, suze, ridanje...
Kad se sjetim 2010. i kampanje SBB-a, koja se sve vrijeme temeljila na pljuvanju SDA. Kasnije s njima ušli u koaliciju, pa evo opet sad.
Vox, mimologija i slične stranice takođe oprali s Šćepom kao izdajnikom, a SDA predstavljaju kao jedinu patriotsku opciju i oonda bum. Šćepo s SDA u koaliciji
Tačno fali jedan junak poput Gavrila Principa
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa zadnja njihova predsjednička utrka najprljavija ikad zapamćena, Fahro prebirao po kostima Alije i Halide, kreteni vaki-nakiMokes je napisao/la: ↑13 dec 2019, 22:32Kad se sjetim 2010. i kampanje SBB-a, koja se sve vrijeme temeljila na pljuvanju SDA. Kasnije s njima ušli u koaliciju, pa evo opet sad.
Vox, mimologija i slične stranice takođe oprali s Šćepom kao izdajnikom, a SDA predstavljaju kao jedinu patriotsku opciju i oonda bum. Šćepo s SDA u koaliciji![]()
Tačno fali jedan junak poput Gavrila Principa![]()
Pa onda Šćepo državni udar pravi, pa ovo, pa ono. Poslan sa zadatkom da uništi bošnjački narod, a sad opet dobar. Kako se mogu pogledati u ogledalo, ako ne oni bar ovi sendvičari što ih životom brane.
Ne mere gore od ove vlade KS, al realno. Mutavci
Bosnian Air Force insalah za koju godinu, imamo četiri komada za sad
Ma treba uvesti zakon ko pretrčava preko pune da ga smiješ pregaziti, kucaj hesoyam i idemo dalje.
Ko je ova
Ko je ova
® GONGASHI POWERHOUSE ®
jel ono 14 age of consent
- ASD
- Kontakt:
Nekad mi bila kona. Izvještačila se pa mi nije nešto, a imala je potencijala.
Kad kažem, nije mi nešto, nije nešto što ću po internetu gledati iz dana u dan. Daleko od toga da kad dođe na ljetovanje postoji muškarac koji se ne bi okrenuo.
Veliki aplauz za gospodina Nešu Galiju za večerašnji nastup u Ze. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 6 gostiju.