Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Fighter1926
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la Fighter1926 » 13 dec 2019, 23:30

Kazem ti moguce da vas je presrela u blizini stadiona jer smo mi odavno vec bili na tribini, a prije vas je doslo auto pod rotacijom i vi za njima...ovo je bio upad i ekipa i sve...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 13 dec 2019, 23:34

Dobra ste ekipa to ne sporim iskreno ali fakat ovih naših oko 150 ljudi taj dan je bilo bas prejako ludo i dugo mozda cak od finala kupa s grbavice nije jaca ekipa robije bila taj dan naoružana do zuba srcem i drugarstvo
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 13 dec 2019, 23:37

Čuj oni bi da se tuku, fer tuča i to. O čemu pričate ljudi dragi, to je sport nije boks. Ko god ima volju da se udara, da dokazuje nesto navijačima protivničke ekipe razbijanjem i divljanjem to je budala. Imate razne borilačke sportove, gdje ti ljudi nadju ravnog tebi, idite tamo i udarajte se **** vas tuča i udaranje da vas ****.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 13 dec 2019, 23:37

Ma sve je to djecija igra naspram onog rata dole ja kad sam napisao da treba mnogo stvari da se desi novi Vedran to i mislim.

Vi da ste usli u sukob policija bi vas smirila za 5 minuta i vozi nazad.

Ovo je bukvalno ti ispred stadiona leti kamenje iza velikog drveca policija na svim stranama puca u zrak da pokusa smirit u međuvremenu onaj daje bukvalno pistolj Knezovicu koji je ispali okvir i dan danas nisam siguran da li je on ubio Vedrana ili je on samo ranio ljude..

Ponavljam dole se desilo što se desilo samo zbog toga što nije bilo policije tako da pisati da se moze novi Vedran desiti je neumjesno jer moras biti na licu mjesta da bi shvatio šta je potrebo da puca u tebe bukvalno je demolirano bilo skoro sve pa su drotovi opet pucali u zrak..

Gledaj ovog padobranca iza što je uletio ono u fazonu nemojte djeco pušiti travu škodi vam. :D

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 13 dec 2019, 23:51

Kako unististe temu debili
Mostar u srcu Velež do groba !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 14 dec 2019, 00:06

keno83 je napisao/la:
13 dec 2019, 23:10
Prvo prica je malo bezveze.
Drugo ne mozete mjerit Celik i situaciju u njemu, kao razlog sto su pali Robijasi, jer Celik nikad u Jugo okvirima i nije bio neki poseban klub, tako da rezultati nisu mjerilo, jer realno ih nikad nisu ni imali.
Trece RA i Velez je ipak brend za Celik, i kao takav ima mnogo vise pristalica sirom drugih opstina.
Cetvrto, veci je sok za Velez slabi rezultati, jer su navikli na bolje.
Peto zivio sam u Zenici, igrao u Celiku, on se gore voli, ali sta znaci tuca i fajt, sa kim ce se Tole, Dule, Sejo ili Fliks biti, sa kim ce se Mirce biti, Benjo, Dino, Hale??
Sve go narkoman i ludjak ili sa cakijom ili sarafcigerom, ako pricate o fer tucama, izbacite narkomane i vidjet cete da vas je devedeset posto na svim stranam vecinom nespremni, nasmrkani, pijani goli ****. Dovedi dvadeset spremnih momaka iz boks kluba svaku ce BIH grupu od 50 ljudi 100 ljudi satjerat bez problema, jer 90 posto tuca ovdje je ja uaganjam tebe, stanem, ti zaganjas mene stanes, i udri kamenjem sa dvadeset metara.
Ovaj prica o HZ i dize Robijase, ja u drugoj ligi u Gabeli, demoliramo cijelu Gabelu, izaslo deset ljudi sa automatima i repetira na nas, dosao u Grude ljudi izvadilu puske i drze na nisanu, posao na prvu tekmu pod BB u autobusu ljudi repetiraju pistolje i masu ka nama, i vi pricate o nekim akcijama, ajde bola...

Ma ono vrijeme je bilo teska anarhija Gabela makljaza auta nastradala i cuveno crvena armija poharala gabelu, u Grudama ili Drinovcima ne mogu se sjetit su nam posli sacekusu napravit na onom polju, ali smo im udarili kontru pa su ekspresno povukli, u Bugojnu oteli trans domacim navijacima haha, u Kiseljaku jedne godine dobro kamenjanje bilo sa domacim stanovnistvom, a ne treba ni zaboraviti gostovanja u Sanskom Mostu, Doglodima, Mramoru ne zbog problema nego zbog tih mjesta. :mrgreen:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 14 dec 2019, 00:07

VolimVelez je napisao/la:
13 dec 2019, 23:51
Jbg. A djelovalo je da ide u dobrom smijeru
- FKS -

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 14 dec 2019, 00:27

Hajdeee je napisao/la:
14 dec 2019, 00:07
VolimVelez je napisao/la:
13 dec 2019, 23:51
Jbg. A djelovalo je da ide u dobrom smijeru
I Ici će. Samo da prode Petak 13...

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 dec 2019, 00:28

Bajram dođe mirišu avlije

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 14 dec 2019, 00:33

90minut je napisao/la:
14 dec 2019, 00:28
Nego 90 minut jel nb trans pao u Capljini na zeljeznickoj stanici ili sam nesto smetnuo?
Interesuje me to vec duzi period.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 dec 2019, 00:41

ANTIFA ! je napisao/la:
14 dec 2019, 00:33
90minut je napisao/la:
Nego 90 minut jel nb trans pao u Capljini na zeljeznickoj stanici ili sam nesto smetnuo?
Baš sam pricao jucer ili prekjucer s ultrasom ja jedino što znam da se išlo u Gabelu kako mi rece pratili su vecu grupu i znam tacno kako je jaka grupa isla tad.

A rece da su presreli auto u kojem je bio NB trans.

To je bilo malo prije mog vremena to je tacnije prvo organizovano gostovanje horde zla zapad ja sam se malo kasnije prikljucio.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 14 dec 2019, 00:45

90minut je napisao/la:
14 dec 2019, 00:41
ANTIFA ! je napisao/la:
90minut je napisao/la:
Baš sam pricao jucer ili prekjucer s ultrasom ja jedino što znam da se išlo u Gabelu kako mi rece pratili su vecu grupu i znam tacno kako je jaka grupa isla tad.

To je bilo malo prije mog vremena to je tacnije prvo organizovano gostovanje horde zla zapad ja sam se malo kasnije prikljucio.
Eto vidis, a ja cuo verziju kao bilo vasih 4-5 na zeljeznickoj stanici u Capljini i ovi ih opkolili i tako je pao trans, a tad je bio medju vasim E.V sad koliko je to istina pitanje je?

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 dec 2019, 00:48

ANTIFA ! je napisao/la:
14 dec 2019, 00:45
90minut je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

Eto vidis, a ja cuo verziju kao bilo vasih 4-5 na zeljeznickoj stanici u Capljini i ovi ih opkolili i tako je pao trans, a tad je bio medju vasim E.V sad koliko je to istina pitanje je?
Onda je to to on cim ih je vidio zaletio se iako ih je bilo baš bruku.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 14 dec 2019, 00:54

90minut je napisao/la:
14 dec 2019, 00:48
ANTIFA ! je napisao/la:
14 dec 2019, 00:45
90minut je napisao/la:

Onda je to to on cim ih je vidio zaletio se iako ih je bilo baš bruku.
Moguce jer se sjecam price iz tog perioda 20-30 sigurno a 4-5 hz, al on se bas pokazao tu to je istina jer je kruzila prica i sa njihove strane takva.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 dec 2019, 00:55

Umjesto da su bjezali s transom.

I nikako ne mogu da skontam da li je to isto gostovanje na turnir kad je bus ekipe zapad otisao...

Pokusavam na guglu naci sliku nigdje ništa bio je i video kratak na jutub nema ni njega.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 14 dec 2019, 00:57

90minut je napisao/la:
14 dec 2019, 00:55

I nikako ne mogu da skontam da li je to isto gostovanje na turnir kad je bus ekipe zapad otisao...
Nisu mogli bjezati jer su cekali voz u Capljini za Sarajevo tako sam ja cuo pricu tada, sad ako ima neko od Ultrasa ovdje a pisali su oni bi mogli potvrditi tu stvar, ali mislim da je tako bilo.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 dec 2019, 01:01

ANTIFA ! je napisao/la:
14 dec 2019, 00:57
90minut je napisao/la:

Nisu mogli bjezati jer su cekali voz u Capljini za Sarajevo tako sam ja cuo pricu tada, sad ako ima neko od Ultrasa ovdje a pisali su oni bi mogli potvrditi tu stvar, ali mislim da je tako bilo.
Mislim da je trans NB pao cak dva puta moguce da je jedan skinut s ograde u Sirokom nemoj me drzati za ovo, a ultras pod nickom faustino mi je rekao da su pratili iz gabele 2 grupe velika grupa je otisla sve normala oni startali auto gdje je bio trans pukom srecom da je bio.

Eh sad ponavljam stvarno ne znam tacno znam samo da je on cim je vidio ultrase zaletio se na njih 20 - 30 i da i oni su pricali istu stvar.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 14 dec 2019, 01:09

90minut je napisao/la:
14 dec 2019, 01:01
ANTIFA ! je napisao/la:
90minut je napisao/la:

Mislim da je trans NB pao cak dva puta moguce da je jedan skinut s ograde u Sirokom nemoj me drzati za ovo, a ultras pod nickom faustino mi je rekao da su pratili iz gabele 2 grupe velika grupa je otisla sve normala oni startali auto gdje je bio trans pukom srecom da je bio.

Eh sad ponavljam stvarno ne znam tacno znam samo da je on cim je vidio ultrase zaletio se na njih 20 - 30 i da i oni su pricali istu stvar.
Ima po netu slika mislim da su razliciti, al su i kod skripara i ultrasa bili u rukama nb transovi to je sigurno. Ma najjaca scena na tifo sceni je ta poslije pada udarnog Robijasa kada je L prodao Robijasima trans "ljubav se zove imenom tvojim" cini mi se za 2000-3000KM u prevodu kupi prodaj nismo skupi.
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 14 dec 2019, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 14 dec 2019, 01:13

Usrali ste temu, od pisanja o belajima prije 15 godina do friskih sukoba.
Ja cu vam samo reci da je bilo vidjenijih Manijaka u Hrasnici tad, plus mladjih momaka s Ilidze je bilo ali u nerealnoj brojci za fajt.
Mi smo imali neke info i znali smo da RA dolazi i tjt. Dalje ne bih.
Druga stvar, po meni je Dreznica ekstra fajt, ispostovali su se ultrasi kad su trazili prekid zbog oborenih, to je ono sto mi je drago.
I TM su pauzu trazili u Olovu, to je sve sto cu reci :)
7 1 2 1 0

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 14 dec 2019, 01:21

ANTIFA ! je napisao/la:
14 dec 2019, 01:09
90minut je napisao/la:
14 dec 2019, 01:01
ANTIFA ! je napisao/la:

Ima po netu slika mislim da su razliciti, al su i kod skripara i ultrasa bili u rukama nb transovi to je sigurno. Ma najjaca scena na tifo sceni je ta poslije pada udarnog Robijasa kada je L prodao Robijasima trans "ljubav se zove imenom tvojim" cini mi se za 2000-3000KM u prevodu kupi prodaj nismo skupi.
Jeste, skripari uzeli north boys i jos jednu zastavu, kada su uletili kroz ona vrata pored tadasnje tribine za goste.. Tad je HZ bilo mozda 10 u Sirokom a zastava isto toliko.. Bio i mali udarni tada koji sad koristimo, nije uzet. Bio je negdje snimak na netu al ga ne mogu naci
7 1 2 1 0

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”