Prva liga FBiH - 2019/2020
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2019/2020
?
Ko je tebi išta rekao i gdje vidiš trolanje? Neurotičan si previše, misliš da si bitan i da se sve vrti oko tebe pa sve shvataš na ličnom nivou.
Jel Selimović bio tip trenera koji nije često po medijima, koji pro forme nešto kaže a više radi pozadi? Jes.
Jel Vojvodić ekscentrična ličnost koja je uvijek u žiži medija i javnosti? Jes.
Prestani smarati više.
Ko je tebi išta rekao i gdje vidiš trolanje? Neurotičan si previše, misliš da si bitan i da se sve vrti oko tebe pa sve shvataš na ličnom nivou.
Jel Selimović bio tip trenera koji nije često po medijima, koji pro forme nešto kaže a više radi pozadi? Jes.
Prestani smarati više.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ti si bezobrazan koliko si težak. Ti vrlo dobro znaš šta radiš i jedan si od najvećih trolova koje sam vidio uošte na forumima. Ali radiš to iz prostog razloga jer vidiš da ti je dopušteno. A i onaj profil Rokofo87 je vjerovatno tvoj s obzirom na debilski stil pisanja. A ako si neki balavac onda me ništa ne iznenađuje.Osim13 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:52?
Prestani smarati više.
Od sada neću replicirati ni na jedan tvoj post, jer kada te čovjek ignoriše to je za tebe najveća kazna.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Oske izdrzi!!! Nemoj dopustit da vam ovaj trol Mancini upropasti sve pozitivne stvari do sada! VU-VU-VUKOVI! 

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Sad je vec jasno da ce Olimpik biti novi/stari premijerligas. Dovodjenje Vojvodica je dobar potez, jer za prvo mjesto, pored ostalih stvari, ipak treba imati i myda. Vojvodic to ima. Ima karizmu, znanje i veliko iskustvo u ovoj ligi. Odlican je motivator i veliki radnik, a interes kluba i igraca uvijek stavlja ispred vlastitog interesa. Uveo je vec 2 tima u Premijer ligu, a da nije bilo brutalnih sudijskih kradja i nepravdi (Radnicki Lukavac - Vitez i GOSK Gabela - Mladost DK), ovaj broj bi bio i veci.
Jedini problem koji vidim ovdje je nametanje odredjenih osoba u strucni stab, sto bi mogla biti odredjena smetnja, ali poznavajuci Voju mislim da pojedinci samo mogu dobiti nogu u zicagu ili samar eventualno ako se budu petljali gdje im nije mjesto
Jedini problem koji vidim ovdje je nametanje odredjenih osoba u strucni stab, sto bi mogla biti odredjena smetnja, ali poznavajuci Voju mislim da pojedinci samo mogu dobiti nogu u zicagu ili samar eventualno ako se budu petljali gdje im nije mjesto

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Metalleghe Zvijezda, tj. Capljina Zvijezda
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ovo sam zaboravio.

Mozes li mi oprostiti?

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Nisu cesti ovakvi propusti, pa cu ti progledat kroz prste

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Mancini do pobjede 

-
- Kontakt:
Tešnjaci red je da podržite sugrađanina, popularnog Brnju.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Miran kamataru među menadžerima.Wandelanoite je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:08Tešnjaci red je da podržite sugrađanina, popularnog Brnju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trolčino sarajevska kakve veze ima ova tema sa tim?
Misliš ljigavće da ćeš uspjeti isprovocirati me sa tim glupim upadima?

Kako znaš kada nisi išao dalje od Tešnja i okolnih sela i zaseoka?
Hello Otoka
Twelve points mancini
Twelve points mancini
- samoOlimpick
- Kontakt:
Naš manjčini i Olmpičak deru guzove jarani
Kaze mislis da ces me uspjeti isprovocirati, a od 5 postova njegova 4. Panglu 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.