FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 14 dec 2019, 12:30

Evander je napisao/la:
14 dec 2019, 12:19
Smijesni su mi ovi placenici uprave, a ima ih, ali jos smijesniji su ovi lafo huligani koji misle da su bitni i da se pitaju nesto :rol: :rol: :rol:
Jojjjjjj koliko vam je godina? :facepalm:

Ali ipak je najsmjeniji ovaj Emir, navijac FK Husref :rol:
De malo popljuj koju legendu kluba, to ti ide od ruke pravo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 14 dec 2019, 12:31

Sjeverjecudo je napisao/la:
14 dec 2019, 12:25
Laznjak je napisao/la:
14 dec 2019, 11:27
Kako su dosli tako ce i letit.
Niko nije iznad Sarajeva, a prvi ispod smo mi HZ.
Zasto? Zato.

Pitaces se ti koji dodjes za derbi, a ja koji uzmem mikro kredit da odem u Skotsku da slusam tebe. Da pitamo se mi koji imamo preko 100 gostovanja.
Ima da nam daju odgovore na sva pitanja ili nema mira. Ponizavat nas niko nece, i otkazivat sastanak 40 min prije. Pricat cemo kad mi hocemo, a ne kad rumenko ili kurava hoce.
Svaki put smo do sada bili u pravu i ovaj put smo i istjerat cemo kako smo i do sad. Vi koji volite Sabru navijajte za nju, mi cemo za FK Sarajevo kao i do sad.
Mi smo tu i **** vam mame...
Hajde sto dodju samo za derbi,nego ima ih ovdje sto brane upravu a ne znaju ni ko je igrao za nas sad protiv Zvijezde,odnosno ocijenjuju neke igrace koji nisu igrali,to ti sve govori koliko prate Sarajevo
Vi ste najvece stetocine kluba. Preko 300 hiljada maraka je placeno kazni zadnje dvije god. Uprava ce napravit veliku gresku ako sjever pod hitno ne zatvori
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 14 dec 2019, 12:39

Eto i zvanicno Jeleskovic strucni kolsultant.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 dec 2019, 12:41

E hajd sad fino svi da kazete hvala ado sto si nam rekao prije 3dana za Jeleskovica...a kad saznam ko je trener napisem i to.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 dec 2019, 12:42

emir79 je napisao/la:
14 dec 2019, 12:30
Evander je napisao/la:
14 dec 2019, 12:19
Smijesni su mi ovi placenici uprave, a ima ih, ali jos smijesniji su ovi lafo huligani koji misle da su bitni i da se pitaju nesto :rol: :rol: :rol:
Jojjjjjj koliko vam je godina? :facepalm:

Ali ipak je najsmjeniji ovaj Emir, navijac FK Husref :rol:
De malo popljuj koju legendu kluba, to ti ide od ruke pravo.
Hase, Keli, Vahidin i Pape su za mene jedine legende i protiv njuh ni A.
A za covjeka koji je otrcao u Beograd na prvi poziv, koji nije zelio potpisati reprogram da se klub ne ugasi, koji ce sad od kluba mlatnuti 200 milja i koji je uvijek gledao svoju korist, koji je kao djecak bio navijac Zvezde, ne mogu reci da je legenda. Radi toga, reci cu da smo svi sretni sto smo se iz kluba rijesili samozaljubljenog, prgavog, poganog jezika, koji je totalno narusio medjudske odnose, nazovi trenera.

Nego, haj ti nama reci, kad nam Husref ulazi u Zadrugu? Jos samo tamo nije isao da kuka i da zakuhava stanje u klubu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 14 dec 2019, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 dec 2019, 12:43

Jedina zamjerka upravi sto za moj ukus ima previse ljudi u administraciji i tim cudima. Smanjenjem broja zaposleni i reraspodjela posla, moze se GLAT oslobodit novac za jedno jako ime i njegovu platu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 14 dec 2019, 12:43

Eto halilovic potpisao

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 14 dec 2019, 12:44

Bravo za upravu :mrgreen: Pravi potez vracanje kondicionog nazad u klub :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 14 dec 2019, 12:45

Laznjak je napisao/la:
14 dec 2019, 10:27
VenamaHrabrih je napisao/la:
14 dec 2019, 08:03
Ne volim da prenosim price za koje sam zamoljen da ne navodim izvor, jer su iste u domenu traca.
Svi, odnosno, vecina navijaca sa kojima se druzim i koje zatičem na raznoraznim mjestima, uključujuči i ovaj forum, pitali su se; zasto Musemicu nije urucen otkaz nakon zadnjeg kola, a ne prije njega. Koristi se eufemizam; nesloga i nedisciplina u svlacionici i sl. i sl.
Međutim, po informaciji koju ja imam, Musemic je dobio momentalni otkaz na poluvremenu susreta protiv zeljeznicara. Razlog su najogavnije psovke (djeca, mrtvi roditelji itd) koje je dotični uputio igračima, tako da je i Ahmetovic ustao da se bije sa njim. Onaj Ahmetovic koji je, od dolaska u klub, bio oličenje rada, poštenja, profesionalizma i koga je publika obozavala. To je bila definitivna kap koja je prelila čašu. Rahmanovic je dobio suspenziju jer se uhvatio u koštac sa Musemicem, a svi ostali igrači su stali uz Rahmanovica. Sa Musemicem se vise nije moglo.
Manje-više, to se ionako zna. Ja bih se upitao nesto drugo;
Mi smo skloni stvaranju legendi, heroja, junaka gazija... Da li je to zbog toga što smo 500 godina bili pod tuđom vlašću i nečiji podanici, pa nam sad fale naše istorijske ličnosti, ne znam, nek se time bave stručnjaci socijalnih kretanja. Ja hocu da pitam, da li mi pravljenjem legende od osobe koja psuje mrtvu majku, djecu, babine svatove itd., ne vrijeđamo istinske legende Haseta i Kelija? Kako mogu u isti partenon stati Hase, koji je szu pustao nad gladnom djecicom i osoba koja tu istu djecu psuje? Kako ispod istog slavoluka mogu proci osoba koja je poginula spasavajuci očeve i majke i osoba koja koja yebe te iste roditelje?
Budala, nasilnika, laznih proroka, laznih legendi, bilo je i uvijek ce biti. Ostalo je do nas!
Sta kazu jos iz uprave?

Kakve čovjek ima veze sa Upravom?! Momak, ti si zalut'o ovdje!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 dec 2019, 12:46

ado-hz je napisao/la:
14 dec 2019, 12:41
E hajd sad fino svi da kazete hvala ado sto si nam rekao prije 3dana za Jeleskovica...a kad saznam ko je trener napisem i to.
:urnebes: ima ljudi koji su to napisali prije bukvalno 10 dana ali haj' hvala Ado
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 dec 2019, 12:47

Laznjak je napisao/la:
Zasto? Zato.

Pitaces se ti koji dodjes za derbi, a ja koji uzmem mikro kredit da odem u Skotsku da slusam tebe. Da pitamo se mi koji imamo preko 100 gostovanja.
Ima da nam daju odgovore na sva pitanja ili nema mira. Ponizavat nas niko nece, i otkazivat sastanak 40 min prije. Pricat cemo kad mi hocemo, a ne kad rumenko ili kurava hoce.
Svaki put smo do sada bili u pravu i ovaj put smo i istjerat cemo kako smo i do sad. Vi koji volite Sabru navijajte za nju, mi cemo za FK Sarajevo kao i do sad.
Hajde sto dodju samo za derbi,nego ima ih ovdje sto brane upravu a ne znaju ni ko je igrao za nas sad protiv Zvijezde,odnosno ocijenjuju neke igrace koji nisu igrali,to ti sve govori koliko prate Sarajevo

@Laznjak to je stav koji mi se svidja, upravo tako. Hz mozda nije u upravljackoj strukturi kluba ali se itekako pita i mora pitati.
Onaj daje Serbi 5 poena za utakmicu protiv zvijezde...
NEMA NAZAD

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 14 dec 2019, 12:47

robertkosar je napisao/la:
14 dec 2019, 12:31
Laznjak je napisao/la:
Zasto? Zato.

Vi ste najvece stetocine kluba. Preko 300 hiljada maraka je placeno kazni zadnje dvije god. Uprava ce napravit veliku gresku ako sjever pod hitno ne zatvori
:rol:
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 14 dec 2019, 12:49

Bože hvala ti!Molim te daj i dobrog trenera :ljepota:
Nije vam jasno koliko ce sprema igraca biti dobra :D ,samo se nadam da ne bude tacno ono sto su neki pisali,a to da se vraca jela ali dolazi ubleha od trenera..Mada nista to ne znaci mozemo imati i 2 kondiciona :D
Jedva cekam proljece kad budemo opet kao prije pravili presing na protivnika do zadnjeg zvizduka :njanjanja:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 dec 2019, 12:49

Jeleskovic vracen kao kondicioni.

Uaaaa huprava napolje!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 14 dec 2019, 12:52

ElCartel11 je napisao/la:
14 dec 2019, 12:49
Jeleskovic vracen kao kondicioni.

Uaaaa huprava napolje!
Doslovno takvi su komentari na fb, "zahvaljuju" se upravi i tjeraju ih u istom postu :mrgreen: :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 dec 2019, 12:53

Eldin Jelešković ponovo dio stručnog štaba Bordo tima

slika

Fudbalski klub Sarajevo obnovio je saradnju sa Eldinom Jeleškovićem, bivšim članom stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo protekle sezone. Jelešković će u narednom periodu obnašati funkciju stručnog konsultanta za fizičku pripremu igrača FK Sarajevo.

Kao stručnjak za kondicioni trening, Jelešković je svojim metodama rada znatno doprinio fizičkoj spremi tima i igrača, sa kojima je radio i individualno, a fenomenalne igre i dva osvojena trofeja pravi su pokazatelj njegove uloge u ekipi.

Jelešković važi za jednog od najboljih kondicionih trenera u državi, što pokazuju i rezultati koje je postizao. Višestruki je šampion i osvajač Kupa BiH, a uspješan je bio i u Angoli, gdje je jedan period radio sa bivšim trenerom FK Sarajevo, Draganom Jovićem.

Osim sa kolektivima, Jelešković već duži vremenski period radi sa vrhunskim sportistima, a angažiran je i pri N/FSBIH u Centru za edukaciju trenera. Također obavlja posao vanrednog profesora i prodekana za nastavu na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 dec 2019, 12:55

Meni ovo vracanje Jeleskovica sve mirise na Dragana Jovica jer su radili skupa u Angoli.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 dec 2019, 12:56

Ma to su ovcice obicne kao sto sam i rekao.
Prije ovog je bilo 99% komentara uprava napolje, evo sad samo kad su Jeleskovica vratili to je smanjeno na 60%, sa dobrim trenerom i pojacanjima to ide na 5% onih koji su jos protiv uprave, a isti ovi koji su protiv uprave, ce tad jeb.ati mater ovim sto su jos i dalje protiv njih :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 dec 2019, 12:57

Sad mi tek Husrefa nije žao

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 dec 2019, 12:59

Ovu sam vijest ocekivao smsom ili barem viber porukicom.
NEMA NAZAD

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Chony533, Google Adsense [Bot], laznokrilo, relativizam, ronaldo99, SamoDaKazeem, SineTalexy i 52 gosta.