FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaka cast za vracanje Jeleskovica,Al samo me strah da to ne znaci da ce doci Jovic,Bosnjakovici i slicni,jer kao sto sam rekao vec svaki ozbiljan trener sa sobom vodi I svoj tim,a sad nisam siguran da mi imamo toliko para da recimo placamo dobrog trenera,njegov tim i jos Jeleskovica.
Uprava napolje !!!!
Uprava napolje !!!!
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Prvensto traje tamo, prvi su na tabeli, ovdje ence vise dobit novca nego tamo. Tamo manji pritisak sigurno. Sumnjam da ce se htjeti vratit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako mora da bude Jovic nek ovog igraca dovede : https://www.transfermarkt.de/zito-luvum ... ler/666547 
Jovic ako izgubi ovu utakmicu u LS onda on ide 100% sto jedva ceka da ide kuci.

Jovic ako izgubi ovu utakmicu u LS onda on ide 100% sto jedva ceka da ide kuci.
jovic je gospodin i odlican je posao radio kod nas s obzirom kakvu je ekipu imao i u kakvom je stanju klub bio. bio bih zadovoljan njegovim povratkom.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:00Svaka cast za vracanje Jeleskovica,Al samo me strah da to ne znaci da ce doci Jovic,Bosnjakovici i slicni,jer kao sto sam rekao vec svaki ozbiljan trener sa sobom vodi I svoj tim,a sad nisam siguran da mi imamo toliko para da recimo placamo dobrog trenera,njegov tim i jos Jeleskovica.
Uprava napolje !!!!
uprava radi odlican posao za sada u anuliranju brljotina koje su ostale iza naseg bivseg trenera.
Zadnja izmjena: koznazna, dana/u 14 dec 2019, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
da li stručni konsultant za fizičku spremu znači isto kao kondicioni trener?ili je to neka nova izmišljena funkcija?
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
Trebamo svi spustiti loptu i podrzati ekipu do kraja sezone pa onda tjerati upravu ako ne osvojimo titulu. Sad nije pravo vrijeme. Ili ih otjerati u narednih deset dana(samo ne znam je li to uopste realno) ili cekati kraj sezone. Treba nam sad dobra atmosfera u ekipi i oko kluba vise nego ikad. Trebamo biti pametni ili cemo gledati Osima pred Vjecnom. Razmislite svi o ovome
Zadnja izmjena: Tatamata1946, dana/u 14 dec 2019, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne vode svi ozbiljni treneri sa sobom cijeli strucni stab otkud vam to? Uvijek se moze pregovarati na tu temu, vecina jih ima zelju samo, da imaju asistenta kojem vjeruju i sa kojim su vec suradjivali, ostalo se da dogovoriti sve.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ja nemam nista protiv Jovica, daleko od tog da mrzim covjek,al moje misljenje je da sa njim ne mozemo napraviti neki korak naprijed ili iskorak kako god hoces.koznazna je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:06jovic je gospodin i odlican je posao radio kod nas s obzirom kakvu je ekipu imao i u kakvom je stanju klub bio. bio bih zadovoljan njegovim povratkom.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:00Svaka cast za vracanje Jeleskovica,Al samo me strah da to ne znaci da ce doci Jovic,Bosnjakovici i slicni,jer kao sto sam rekao vec svaki ozbiljan trener sa sobom vodi I svoj tim,a sad nisam siguran da mi imamo toliko para da recimo placamo dobrog trenera,njegov tim i jos Jeleskovica.
Uprava napolje !!!!
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Sjeverjecudo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:00Svaka cast za vracanje Jeleskovica,Al samo me strah da to ne znaci da ce doci Jovic,Bosnjakovici i slicni,jer kao sto sam rekao vec svaki ozbiljan trener sa sobom vodi I svoj tim,a sad nisam siguran da mi imamo toliko para da recimo placamo dobrog trenera,njegov tim i jos Jeleskovica.
Uprava napolje !!!!

- robertkosar
- Kontakt:
Jovica za trenera

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jelešković je radio sa njim zajedno u Angoli.. nije nemoguće a ubrzo ispadaju iz afričke lige prvaka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
s obzirom da nismo poznati po izvozu strucnjaka, a isti je napravio kakvu takvu internacionalnu karijeru, stoga je meni jovic sasvim ok, poznaje klub, nas je navijac, a i dobar je trener.Sjeverjecudo post_id=7387163 time=1576325447 user_id=46326]
Ja nemam nista protiv Jovica, daleko od tog da mrzim covjek,al moje misljenje je da sa njim ne mozemo napraviti neki korak naprijed ili iskorak kako god hoces.
Mislim da je ovo mazanje ociju, moraju jbgnukleusmember je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:08da li stručni konsultant za fizičku spremu znači isto kao kondicioni trener?ili je to neka nova izmišljena funkcija?
VVVBK

-
- Kontakt:
Enes Sipović odlazi sa Grbavice
Iako je odbio prvu ponudu koja je došla za Enesa Sipovića, šef stručnog štaba Željezničara Amar Osim je popustio i odlučio da proda standardnog defanzivca.
Sipoviću je tako utakmica sa Veležom bila posljednja u plavom dresu, jer na proljeće neće nastupati za Željezničar saznaju ****.
Kako saznaje naš portal Željezničar će prodajom Sipovića u jedan azijski klub inkasirati 100 hiljada eura.
Sipović je prije godinu došao u Željezničar. Odigrao je 27 utakmica uz jedan postignuti gol.
Jel to Amidza platio da ih sjebe za 1.mjesto

Zadnja izmjena: Sarajlijaaa46, dana/u 14 dec 2019, 13:23, ukupno mijenjano 2 puta.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Baš ovi što tjeraju upravu ne znaju nabrojati 5 igraca FKS, to su ti oni što se prcaju pred derbi sa malenim i onda kad izgubimo, kad ih pocnu prcat maleni kazu ma boli me k..
Kad vidim kakvi idioti pišu uprava napolje, fuj uzas, tri zuba i to je puno..
Vracen Jeleskovic, ide ovo na dobro aBd.
Samo treba na prvoj tekmi, ako oni sa sjevera krenu uprava napolje, i to samo iskulirat i istok i zapad i hvala Bogu pa sam se sklonio sa onog sjevera.
SABRO VOLIM TE
Samo treba na prvoj tekmi, ako oni sa sjevera krenu uprava napolje, i to samo iskulirat i istok i zapad i hvala Bogu pa sam se sklonio sa onog sjevera.
SABRO VOLIM TE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
[quote=Sarajlijaaa46 post_id=7387176 time=1576326051 user_id=4638
Iako je odbio prvu ponudu koja je došla za Enesa Sipovića, šef stručnog štaba Željezničara Amar Osim je popustio i odlučio da proda standardnog defanzivca.
Sipoviću je tako utakmica sa Veležom bila posljednja u plavom dresu, jer na proljeće neće nastupati za Željezničar saznaju ****.
Kako saznaje naš portal Željezničar će prodajom Sipovića u jedan azijski klub inkasirati 100 hiljada eura.
Sipović je prije godinu došao u Željezničar. Odigrao je 27 utakmica uz jedan postignuti gol.
[/quote]

[/quote]
Kazu; Jelešković!Laznjak je napisao/la: ↑14 dec 2019, 10:27Sta kazu jos iz uprave?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 dec 2019, 08:03Ne volim da prenosim price za koje sam zamoljen da ne navodim izvor, jer su iste u domenu traca.
Svi, odnosno, vecina navijaca sa kojima se druzim i koje zatičem na raznoraznim mjestima, uključujuči i ovaj forum, pitali su se; zasto Musemicu nije urucen otkaz nakon zadnjeg kola, a ne prije njega. Koristi se eufemizam; nesloga i nedisciplina u svlacionici i sl. i sl.
Međutim, po informaciji koju ja imam, Musemic je dobio momentalni otkaz na poluvremenu susreta protiv zeljeznicara. Razlog su najogavnije psovke (djeca, mrtvi roditelji itd) koje je dotični uputio igračima, tako da je i Ahmetovic ustao da se bije sa njim. Onaj Ahmetovic koji je, od dolaska u klub, bio oličenje rada, poštenja, profesionalizma i koga je publika obozavala. To je bila definitivna kap koja je prelila čašu. Rahmanovic je dobio suspenziju jer se uhvatio u koštac sa Musemicem, a svi ostali igrači su stali uz Rahmanovica. Sa Musemicem se vise nije moglo.
Manje-više, to se ionako zna. Ja bih se upitao nesto drugo;
Mi smo skloni stvaranju legendi, heroja, junaka gazija... Da li je to zbog toga što smo 500 godina bili pod tuđom vlašću i nečiji podanici, pa nam sad fale naše istorijske ličnosti, ne znam, nek se time bave stručnjaci socijalnih kretanja. Ja hocu da pitam, da li mi pravljenjem legende od osobe koja psuje mrtvu majku, djecu, babine svatove itd., ne vrijeđamo istinske legende Haseta i Kelija? Kako mogu u isti partenon stati Hase, koji je szu pustao nad gladnom djecicom i osoba koja tu istu djecu psuje? Kako ispod istog slavoluka mogu proci osoba koja je poginula spasavajuci očeve i majke i osoba koja koja yebe te iste roditelje?
Budala, nasilnika, laznih proroka, laznih legendi, bilo je i uvijek ce biti. Ostalo je do nas!
Kako ih uprava popisa sa angazovanjem Jeleskovica

Neka nam opet dolaze ovde i kazu kako nije otisao zbog trenera

Neka nam opet dolaze ovde i kazu kako nije otisao zbog trenera

Ma stipu ganje. Da bogdo imam veze sa Upravom, namah bi Sabru zvao na burek i na klepe, a i da malo poradimo na bosanskom jeziku.bordopoeta je napisao/la: ↑14 dec 2019, 12:45Laznjak je napisao/la: ↑14 dec 2019, 10:27Sta kazu jos iz uprave?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 dec 2019, 08:03Ne volim da prenosim price za koje sam zamoljen da ne navodim izvor, jer su iste u domenu traca.
Svi, odnosno, vecina navijaca sa kojima se druzim i koje zatičem na raznoraznim mjestima, uključujuči i ovaj forum, pitali su se; zasto Musemicu nije urucen otkaz nakon zadnjeg kola, a ne prije njega. Koristi se eufemizam; nesloga i nedisciplina u svlacionici i sl. i sl.
Međutim, po informaciji koju ja imam, Musemic je dobio momentalni otkaz na poluvremenu susreta protiv zeljeznicara. Razlog su najogavnije psovke (djeca, mrtvi roditelji itd) koje je dotični uputio igračima, tako da je i Ahmetovic ustao da se bije sa njim. Onaj Ahmetovic koji je, od dolaska u klub, bio oličenje rada, poštenja, profesionalizma i koga je publika obozavala. To je bila definitivna kap koja je prelila čašu. Rahmanovic je dobio suspenziju jer se uhvatio u koštac sa Musemicem, a svi ostali igrači su stali uz Rahmanovica. Sa Musemicem se vise nije moglo.
Manje-više, to se ionako zna. Ja bih se upitao nesto drugo;
Mi smo skloni stvaranju legendi, heroja, junaka gazija... Da li je to zbog toga što smo 500 godina bili pod tuđom vlašću i nečiji podanici, pa nam sad fale naše istorijske ličnosti, ne znam, nek se time bave stručnjaci socijalnih kretanja. Ja hocu da pitam, da li mi pravljenjem legende od osobe koja psuje mrtvu majku, djecu, babine svatove itd., ne vrijeđamo istinske legende Haseta i Kelija? Kako mogu u isti partenon stati Hase, koji je szu pustao nad gladnom djecicom i osoba koja tu istu djecu psuje? Kako ispod istog slavoluka mogu proci osoba koja je poginula spasavajuci očeve i majke i osoba koja koja yebe te iste roditelje?
Budala, nasilnika, laznih proroka, laznih legendi, bilo je i uvijek ce biti. Ostalo je do nas!
Kakve čovjek ima veze sa Upravom?! Momak, ti si zalut'o ovdje!!!
-
- Kontakt:
Ma nisu samo sa sjevera protiv uprave, ja vidim mnoge koji su na istoku i zapadu da redovno objavljuju statuse protiv upraveSedrenikHz je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:21Baš ovi što tjeraju upravu ne znaju nabrojati 5 igraca FKS, to su ti oni što se prcaju pred derbi sa malenim i onda kad izgubimo, kad ih pocnu prcat maleni kazu ma boli me k..
SABRO VOLIM TE
Isto tako nismo svi ni na sjeveru za Husrefa, ja sam licno bio fanaticno za Husrefa dok nas nisu strumfovi dva puta rasturili na derbiju, plus kad skontam da smo ispali iz kupa i da je svaku utakmicu neka patnja od igre, dovelo je do toga da sam promijenio misljenje i smatram da nam treba drugi trener. Jedino sto je uprava trebala cekati kraj sezone pa ga smijeniti, ili makar kraj polusezone. Tu su ispali glupi i mogli subto malo ljepse i takticnije sve uraditi
Ali hajde da mi navijaci budemo pametniji i takticniji i da izguramo ovu sezonu u miru i da na kraju svi slavimo a ne da se koljemo i pravimo negativnu atmosferu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, brig, BungaBum, Google Adsense [Bot], MokraKifla, napoleon72, Pantelija, Pitar6785, pitara i 121 gost.