A rekao sam ti da je sve moguce u jednoj utakmici. Desi se.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
35-8-5-4 meltdown.Sta bi tek bilo clutch(no pun intended
)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zadnje dvije tekme su mu za naklona. Kad ne ide u igru faulova i varanja onda je malo ko ljepsi za gledanje. Najbolji na svijetu ne može biti dok se ne iskupi za sve dosadašnjem raspade u PO.
- invincible1921
- Kontakt:
Ne igra on to namjerno nego jednostavno nema nacina da ga zaustavis osim faulom, cim su ga prestali faulirat pokazo je koliko je ustvari vjest i da to izvlacenje faulova nije bezveze tek onako
=\_1921_/=
Sjećam se utakmica gdje je svjesno hvatao ruku defanzivca i dobijao faulove. Itekako ganja faulove.invincible1921 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 12:38Ne igra on to namjerno nego jednostavno nema nacina da ga zaustavis osim faulom, cim su ga prestali faulirat pokazo je koliko je ustvari vjest i da to izvlacenje faulova nije bezveze tek onako
- BosniaBoston
- Kontakt:
64%TS.HistorijskiEpidaurus je napisao/la: ↑14 dec 2019, 12:41Sjećam se utakmica gdje je svjesno hvatao ruku defanzivca i dobijao faulove. Itekako ganja faulove.invincible1921 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 12:38Ne igra on to namjerno nego jednostavno nema nacina da ga zaustavis osim faulom, cim su ga prestali faulirat pokazo je koliko je ustvari vjest i da to izvlacenje faulova nije bezveze tek onako
#Punoljetstvo
Pa on je u toj seriji pokazao veličinu i nestvaran historijski talent koji posjeduje, o čemu nas je par trubilo dugo vremena na opšte ismijavanje ovdje. Imao je eto, bolje brojeve od FMVP Kawhia u serijama protiv GSW. Ofanzivno nezaustavljiv kao niko u ovoj novijoj eri, po mom mišljenju.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 dec 2019, 12:1835-8-5-4 meltdown.Sta bi tek bilo clutch(no pun intended)
Ali do trenutka kad se glava umiješa u bitnim trenucima i stvari koje regularno pogadja počinje da promašuje, ili zaboravi na rješenja koja ima u svom arsenalu i baci lopte u bunar, titra loptu 22 sekunde napada i slične bezidejne stvari. Izgubio je 4 lopte u ključnoj 4. četvrtini te utakmice i izveo 0 slobodnih bacanja. Ali nije ni stvar statistike nego jednostavno impulsa u tim trenucima i tog nedostatka liderske energije i killer odluka kada je to od ključnog značaja za tim.
Smatram da ovakav bad motherfucker, kao što je on, to ima u sebi, ali dok ne pokaže ne mogu ga smatrati najboljim na svijetu. I ne mislim nužno na prsten, career defining serija mu je potrebna da ovjeri sve ovo što radi godinama. Ima odličnu priliku da pomrsi račune nekom u LA-u ove godine, kada napokon nema te crne mačke u vidu Golden State-a. Iako opet sa lošijom ekipom, smatram da je to u stanju, pa vidjećemo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
najbolji regular season igrač definitivno
J. Jackson. Jr za 3 poena 9-15.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
još 24 asistencije i james je 9. asistent svih vremena,u ovoj sezoni prelazi i na 8. mjesto
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nikad bez odbrane nece biti najbolji igrac na svijetu, nikad. Sa ovakvim procentom suta, sa odbranom koja se jeste malo popravila (mozda se ne sklanja vise toliko) ali koja nije ni blizu elitnog nivoa, i bez play off uspjeha, za mene nece nikad biti u recenici sa MJom, Kobijem i nekim drugim brutalnim dvojkama iz historije.
Jeste najbolja dvojka danasnjice, ubjedljivo. Ali nema tu ni neke konkurencije trenutno, ta pozicija nije bila tanja od kako ja pratim NBA.
Jeste najbolja dvojka danasnjice, ubjedljivo. Ali nema tu ni neke konkurencije trenutno, ta pozicija nije bila tanja od kako ja pratim NBA.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najbolji bek danasnjice
#Punoljetstvo
Opet se o Harednu priča u RS najviše. Klasika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hardenu,Giannisu i evo sad i Doncicu u RS,Lebronu,Kawhiu i Durantu u PO.
#Punoljetstvo
- BuffonGigi
- Kontakt:
Tesko da ce se u ovom PO pricati o Durantu, nadam se da nisam upravu. Volio bih stvarno vidjeti Bruklin kompletan, mislim da bi mogli biti sila.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kazem kako je inace.Da je zdrav,definitivno bi se pricaloBuffonGigi je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:23Tesko da ce se u ovom PO pricati o Durantu, nadam se da nisam upravu. Volio bih stvarno vidjeti Bruklin kompletan, mislim da bi mogli biti sila.
#Punoljetstvo
O Grku 5 postova nije napisano. Durantu?BosniaBoston je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:22Hardenu,Giannisu i evo sad i Doncicu u RS,Lebronu,Kawhiu i Durantu u PO.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ofanzivno limitiran.
- BosniaBoston
- Kontakt:
1.recenica dokazuje da samo preko foruma pratis NBA
#Punoljetstvo
Nisam ja džaba za tebe glaso za kantu godine. Tu ste ti i GOAT, rame uz rame
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.