Vjeruj bratu, nisu neke stvari za foruma
Ma opusteno, bit cemo jaci u zadnjoj liniji na proljece, ja ti garantujem
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vjeruj bratu, nisu neke stvari za foruma
Ma opusteno, bit cemo jaci u zadnjoj liniji na proljece, ja ti garantujem
Onda meni koji nisam upucen ovo je katastrofa. Hvala Bogu pa vas ima koji razumiju ovaj potez pa se ne izludjujete ovako kao ja sadamohikanac12 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:03Sipa je naš, Željovac koji se borio na terenu, igrao srcem i davao koliko je mogao. Mi nismo pitari da naglabamo o privatnim stvarima nasih igraca, mi smo najveci i najbolji klub u BiH, porodica Željezničar. U ovom trenutku ovo je najbolja stvar za klub koja se mogla uraditi.
Mamlaz je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:08Onda meni koji nisam upucen ovo je katastrofa. Hvala Bogu pa vas ima koji razumiju ovaj potez pa se ne izludjujete ovako kao ja sadamohikanac12 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:03Sipa je naš, Željovac koji se borio na terenu, igrao srcem i davao koliko je mogao. Mi nismo pitari da naglabamo o privatnim stvarima nasih igraca, mi smo najveci i najbolji klub u BiH, porodica Željezničar. U ovom trenutku ovo je najbolja stvar za klub koja se mogla uraditi.
braco je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:33Naletih na ovo na netu, ima pravo moćnih wallpapera i materijala za avatar tako da:
https://www.zedge.net/find/wallpapers/fk%20zeljeznicar

Bitno je za njih da misle da su šega, to mi se svidja kod njih/njega. Ono, bas su komicariKANA je napisao/la: ↑14 dec 2019, 12:31Braca ,sta te ono papak Guvo prozivasto je najtuznije oni se nasli pisati o duplim nickovima i kako se raja javlja samo pred skupstinu
.Pa bijedo jedna 13 kola ste cekali na poraz kako bi se javili.Taman se opustili nakon Sirokog kad Vas Brko opet nabi nogom u te rupe
![]()
Ja se slazem s tvojim postom od prije par dana vezano za Sipu.
Ponude za Plave: Krpić i Sipović pakuju kofere za Aziju, na Grbavici očekuju solidnu zaradu
Fudbaleri Željezničara dobili su “slobodno” do 15. januara, kada startaju pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH, ali u klupskim kancelarijama posljednjih dana ipak nije mirno.
Uveliko se slaže kadrovska križaljka za proljeće, sasvim je izvjesno da će svlačionica Plavih izgledati nešto drugačije u nastavku prvenstva.
Prije svega, zbog ponuda koje su stigle na Zvorničku 27 i koje će Željezničar vjerovatno prihvatiti te sredstva preusmjeriti u dovođenje novih igrača.
Nije nikakva tajna da će među prvima Grbavicu napustiti Enes Sipović. Iskusni defanzivac ima primamljivu ponudu sa azijskog kontinenta te bi u narednim danima trebao završiti neophodnu papirologiju. U kuloarima se pominje cifra od 120.000 eura na ime obeštećenja.
U Aziju bi se mogao preseliti i Sulejman Krpić, trenutno prvi strijelac Premijer lige BiH. Željin napadač jedno je vrijeme bio zanimljiv kineskim klubovima, ali sve su prilike da će karijeru ipak nastaviti u komšiluku, tačnije Južnoj Koreji.
Za njega se očekuje i izdašnije obeštećenje u iznosu od 300.000 eura.
No, moguće je da Željezničar neće žuriti sa prodajom Krpića, s obzirom da klub namjerava još malo vremena potrošiti na osluškivanje tržišta – kako po pitanju novih ponuda za kapitena, tako i istražujući nove opcije za ofanzivni segment.
U svakom slučaju, pred Plavima je itekako zanimljiv zimski prelazni rok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.