Svi mi imamo 5,6 takvih komsijabodi123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 19:20Vlast savršeno oslikava i predstavlja svu inteligenciju i pamet prosječnog Bošnje. Bake i Dodo jedino i mogu upravljat i komandovat ovako glupom narodu, u većini evropskih zemalja bi takvi ko oni već odavno služili robiju.
Imam komšiju haman svaki dan mi se žali na uslove života te nema prava na ovo te nema prava na ovo, te čeka po par mjeseci termine za preglede.... dodju izbori čovjek ode glasat za SDA, kaže šta ću kad nemam za koga drugog, ni jedni kae ne valjaju![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pa da je Hadzikadic protiv gej brakova dobio bi glasove hende & co, kakav kiks. Samo picke i **** ne vole Hadzikadiju, novog vođu bošnjačkog naroda.
Ja imam u kuci takvedarker10 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 09:42Svi mi imamo 5,6 takvih komsijabodi123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 19:20Vlast savršeno oslikava i predstavlja svu inteligenciju i pamet prosječnog Bošnje. Bake i Dodo jedino i mogu upravljat i komandovat ovako glupom narodu, u većini evropskih zemalja bi takvi ko oni već odavno služili robiju.
Imam komšiju haman svaki dan mi se žali na uslove života te nema prava na ovo te nema prava na ovo, te čeka po par mjeseci termine za preglede.... dodju izbori čovjek ode glasat za SDA, kaže šta ću kad nemam za koga drugog, ni jedni kae ne valjaju![]()
![]()
- Sarrifufna
**** majku jeste se osilili vi dole i kako su vam samo porasli apetiti, vi biste i projekat i realizaciju odmah. 
pocasni precjednik @ FK Formula
Ja sam protiv gej brakova i glasat cu za Hadzikadica. Ne mozes traziti opciju koja ce ti odgovarati u svim poljima, nego u vecini.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Hoće li Mevlid Jašarević biti deportovan u Srbiju nakon puštanja na slobodu??
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vjerovatno ce i on biti Kakirova nova dvorska luda jer ce da klepi glasove od normalne raje bez da dotakne bazu SDA.
Prima on svašta u Platformu, svakakve tipove ljudi, od onog najgoreg šljama pa na bolje. Ne znam, možda ne zna, možda ovo ili ono...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@tuzlak1987
A jok, za vas cemo glasat. Nikad brate moj !
A jok, za vas cemo glasat. Nikad brate moj !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo apsolutna vlast sa 51% NS i SDP-a ili nikakva vlast. Sa obaveznim izbacivanjem SDA, HDZ i SNSD na Federalnom i drzavnom nivou. Uz vlast pod moranje sa PDP-om i SDS-om jer su koliko toliko konstruktivni zadnjih godina.
Do tada u hibernaciju dok se ljudi ne opamete.
Do tada u hibernaciju dok se ljudi ne opamete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.