Pa dobro, ali on je prodat i za nas završena priča...Ili se to nadaš da će se ipak nekad vratiti?Stefan Effenberg je napisao/la: ↑13 dec 2019, 22:43Fenomenalna partija Sanchesa u dresu Lillea. Konacno, bilo je vrijeme. Cini se da je i skinuo nesto kilograma, kod njega mi se cini da je najveci problem neigranje, nerazvijanje zbog sjedenja na klupi a u ovim godinama on mora igrati non stop. Vidjet cemo kako ce se razvijati dalje u toku sezone.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sve najbolje od srca Renatu, ali daleko mu bila Allianz Arena!Stefan Effenberg je napisao/la: ↑13 dec 2019, 22:43Fenomenalna partija Sanchesa u dresu Lillea. Konacno, bilo je vrijeme. Cini se da je i skinuo nesto kilograma, kod njega mi se cini da je najveci problem neigranje, nerazvijanje zbog sjedenja na klupi a u ovim godinama on mora igrati non stop. Vidjet cemo kako ce se razvijati dalje u toku sezone.
Pozicija Comana i Wernera na terenu nema apsolutno nikakve veze.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Thiago, Kimmich, Goretzka - Gnabry, Lewandowski, Coutinho
Mülle na klupi
Bravo Hansi!!!
Mülle na klupi
Bravo Hansi!!!
Coman, Hernandez, Sule, Tolisso, Arp i Cuisance, lijepa ekipa u bolnici, ko li je sljedeći
Lijepa postava danas, lijepo je vidjet da je Perišić na klupi i da Coutinho ima prednost nad Mullerom danas.
Lijepa postava danas, lijepo je vidjet da je Perišić na klupi i da Coutinho ima prednost nad Mullerom danas.
Davies je masina..svaka cast momcini..Alaba se njegovih godina nije znao sastaviti s loptom
Sve više Davies podsjeća na Alabu, u istom momentu Alaba uopšte ne podsjeća na Alabu
stani u red ako si fudbaler i ako želiš boatengu napravit djecu na terenu
-
Bundesliga
- Kontakt:
Gluplji je Flick što ga stavlja da igra, jedva čekam da Ajatolah botina ode iz Bayerna 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Najgori stoper Bayerna ikad
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Levatino jedna nonsalantna..fuj
- Bayern@heart
- Kontakt:
Koji je kur.c trpacu Majncova 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Trpač ne može više nikoga trpati, treba ga zvati Promašivač.
Tako je Cou
Tako je Cou
- Bayern@heart
- Kontakt:
Izgleda da se Kurotinjo budi 
Valjda zamjeni Ajatolaha i ubaci Maija ili Mullera da Kimmich ode desno a Pavard na stoperu
Trpac
Valjda zamjeni Ajatolaha i ubaci Maija ili Mullera da Kimmich ode desno a Pavard na stoperu
Trpac
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nije mi jasno da ovoliko mašimo šanse u posljednje tri utakmice u Bundeski nevjerojatno 
Coutinho konačno postigao gol koji mijenja tok igre, do sad su mu sve golovi bili hajmo reći "nebitni".
Napdači su od početka lagano nekako krenuli, tek kad smo počeli gubiti onda su naši krenuli malo grublje i napadu. Dobro je ovo, ali sa psihologom još malo radit i Boatenga na zimu prodat u Atlantu ili Philadelphiu ili nešto tako u Americi.
Napdači su od početka lagano nekako krenuli, tek kad smo počeli gubiti onda su naši krenuli malo grublje i napadu. Dobro je ovo, ali sa psihologom još malo radit i Boatenga na zimu prodat u Atlantu ili Philadelphiu ili nešto tako u Americi.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Boatenga treba dati bilo kome i još doplatiti.
Koliko se samo gladne djece moglo nahranit i bolesne djece izliječit od ove Boatengove plate što mu dajemo za kikseve
Boatenga se riješiti pod hitno u januaru i dovesti stopera kako Bog zapovjeda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020