Gdje ce na Rusiju bez opremeAnaliticar 2 je napisao/la:KARFIOL DOMINIRA
Sta ce Paja protiv mene i Hairlije on je za nas Pussy smook![]()
![]()
![]()
JEL TAKO BRATE ?![]()
![]()
Koliko vi mozete pojesti samog karfiola?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gdje ce na Rusiju bez opremeAnaliticar 2 je napisao/la:KARFIOL DOMINIRA
![]()
![]()
JEL TAKO BRATE ?![]()
![]()
Uuu karfiol je za Paju opasan on je nizi rangMegamon je napisao/la:Gdje ce na Rusiju bez opremeAnaliticar 2 je napisao/la:KARFIOL DOMINIRA
![]()
![]()
JEL TAKO BRATE ?![]()
![]()
![]()
Koliko vi mozete pojesti samog karfiola?
jest, odero ga švabo ko slinu , poena nije uzeo , takva je bosanska glava_dreamer_ je napisao/la:jel ko gledao danas "schlag den Star" na pro sieben-u, bio je veceras valjda Adnan Catic gost u studiju???
Smotan je i to pravo_dreamer_ je napisao/la:jel ko gledao danas "schlag den Star" na pro sieben-u, bio je veceras valjda Adnan Catic gost u studiju???
I kod nasSamo F.K.S !! je napisao/la:Valja u skolu sutra![]()
familije im se naprcim
I ja sam razočaran, ponajviše jer je to i moderacija izgleda podržala...Bosco je napisao/la:Gadi mi se ono što se dešava na Arsenalovoj temi, fuj, jednostavno nema druge riječi nego da kažem fuj.
Što ne volim ovo igranje "gluhih" telefona. Ko je šta podržao? Jesu li izbrisani svi postovi koji su išli u off? Jbt, niko se od Arsenalovih ne buni samo na @Paju, a kada dođe još jedan poput njega(nebitno što ga glumi), onda se diže glas. No, eto, moderacija je to podržala, misli šta želiš.spielführer_21 je napisao/la:I ja sam razočaran, ponajviše jer je to i moderacija izgleda podržala...Bosco je napisao/la:Gadi mi se ono što se dešava na Arsenalovoj temi, fuj, jednostavno nema druge riječi nego da kažem fuj.
hodža je napisao/la:Ako neko zna šta je potrebno da se osnuje Udruženje građana molio bih da se javi na PP !
Hitno mi treba !!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 60 gostiju.