Spominje se i Zeko...
Spominje se svasta....jer nema info...vijest o Jeli su prenijeli svi mediji....jer cekaju bilo kakvu vijest o Sampionu...ne bi me cudilo da vidim reportazu gdje su igraci Sarajeva na godisnjem....
Mislim da je veca sansa da Nikolic dodje....Ne vidim Gospodina Jovica kao neku revolucionarnu promjenu na klupi....a koraci dosad se cine vrlo odlucni u namjeri da se stvari promjene dosta...
Sačekat ćemo, nadam se ne puno
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Dragan Jović u karijeri je osvojio 8 trofeja, od toga jedan kup i ligu u BiH, dok je ostalih 6 trofeja osvojio u Angoli.
- Zanimljivo je da je po međunarodnom rankingu nacionalnih prvenstava BiH na 101. mjestu, dok se Angola nalazi na mjestu broj 64.
- Ako poredimo Jovića i Musemića, parametrima kojima se priča o Husrefu, onda Jović ima 2 trofeja više od Husrefa i pri tome 6 trofeja van BiH i to u ligi koja je 40 mjesta ispred naše, dok je naučna fantastika da Husref vodi nekog van bih, makar u top 50 liga svijeta.
- Pitanje za husrefjugendovce, smije li se kvalitet trenera mjeriti trofejima, ako taj trener ima više trofeja od Husrefa?
Dan te yebo ja očekivao Waltera Zengu, a ono Dragan Jović.
Frajer koji je ispao od ekipe iz sela manjeg od Breze, koja u narednom krugu primi 14 komada.
Tu noc je trebao završiti trenersku karijeru, ta Zeta me proganja svaki dan.I ja se nadao Nikolicu, Čustoviću, a dovode nam ovu seljačinu.Čovjek slucajno postao trener, kažu konobarisao po Travniku, nikad lopte nije šutnuo.
Meni Nermin Basic i dalje kaze da od toga nema nista. njemu nista nije rekao da ide + nije budala da sa vrati u BiH. fin zivot, dobra plata, nema pritisak, tamo ga svi volje i tako dalje. i da se vrati u BiH da se mu nakon prvog poraza jeb majke i tako dalje. nije budala.
nije on kriv za Zetu. sto Bandovic los golman i mi 20 udaraca ne znamo dati gola.
Meni Nermin Basic i dalje kaze da od toga nema nista. njemu nista nije rekao da ide + nije budala da sa vrati u BiH. fin zivot, dobra plata, nema pritisak, tamo ga svi volje i tako dalje. i da se vrati u BiH da se mu nakon prvog poraza jeb majke i tako dalje. nije budala.
Možda će doći bolji..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja cu do veceras saznati da li Jovic dolazi ili ne,tako da ako vas zanima procitajte ovdje kad napisem..
Ima i boljih izbora,ali evo mu odmah ugovor ako ce umjesto njega Thomas Brdarić doći
Psivanje djece psovanje mrtvi, daj te ljudi ne lazite.
Jeleakivic kao doso kao savjetnik one celave ublehe halo savjetnik, to nije nista, jer nece bit svaki dan sa ekipom.. Svi su pricali da je do Husrefa eto nema husrefa imas al nemas ni Jeleskovica. Cak cinimi se da je negdje pisano da ce on bit konsultant Saricu i na pocetku ove polusezone..
15 dana prode trener se nije imenovo, nijedan igrac nije otjeran bar recimo cruz i guzina su mogli dobit otkaz ako niko drugi nije..
Nebuduo imali trenera do petka sledeceg svi od kaspera do hadzije trebaju dobit otkaz, jer ovo sa Jalom nije nista ako on nece bit 100% kondicioni trener, savjetnik konsulrant cordinator sve te izreke nabijem na neku stvar..
Ako nebudu doveli trenera nivo KAO sto je Benko bio igrac smhena husrefova je ne opravdana
Frajer koji je ispao od ekipe iz sela manjeg od Breze, koja u narednom krugu primi 14 komada.
Tu noc je trebao završiti trenersku karijeru, ta Zeta me proganja svaki dan.I ja se nadao Nikolicu, Čustoviću, a dovode nam ovu seljačinu.Čovjek slucajno postao trener, kažu konobarisao po Travniku, nikad lopte nije šutnuo.
I takav tip osvoji prvenstvo sa svinjskim a nije sutno loptu po tebi
Novinarima ne treba ništa vjerovati. Floskula "saznanje od neimenovanog visokopozicioniranog izvora" daje im prostor i mogucnost da lazu do unedogled. Posebna stavka je to sto 95% njih uopste nisu novinari, vengo priucena piskarala, koja u casovima dVokolice sama sebi stampaju diplome.
Dino Bajramovic, novinar Slobodne Bosne, neprijateljski navijac btw, nekidan me pita; je l' istina da dovodite Jirgena Rebera? Jok, reko' burazeru, dovodimo Vernera Loranta....
Kao da je novinarima vazno sta pisu. Bitno je samo da privuku klikove, a analogno tome - sponzore. Grebe se njih sta je istina. Napisi "neimenovani izvor" i vazdan dzepnog bilijara igraj.
I takav tip osvoji prvenstvo sa svinjskim a nije sutno loptu po tebi
Ma šta će Džeko, Historicar mu kroz noge probaciv’o
Radije bi Nalića nego Jovića, u ovoj situaciji vraćati nekog koga smo otjerali... suludo
Nije mi drago ni ako je istina da ce Jovic doci,jer to definitivno nije neki upgrade ili korak naprijed,Al recimo u konkurenciji Nalic, Bosnjakovic,Jovic uvijek bih Jovica izabrao,za mene je Nalic velika prevara,ima dobru pricu al na djelu je slab.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Radije bi Nalića nego Jovića, u ovoj situaciji vraćati nekog koga smo otjerali... suludo
Hahaha, druže ti baš sljedbenik našeg naopakog mentaliteta?
Kod nas važe floskule i principi da:
- ako nije bio dobar igrač, ne može biti trener
- ako je bio dobar igrač, daj ga uhljebi u klub
- ako je već bio u klubu, ne vraćaj ga, daj drugog
nema veze što je gori
I pitanje: Koliko smo puta Husrefa i xy igrača otjerali i vratili?
nije on kriv za Zetu. sto Bandovic los golman i mi 20 udaraca ne znamo dati gola.
Prvo nas je adilovic napustio pred vaznu tekmu, njemu minus ide, a onda ostrakovicu najlosijem golmanu kojeg je sarajevo imalo