zale za srpskim komentatorima a 90% njih ispodprosjecni, blago receno

Slažem se da je bolje sada slušati Kemu nego Lončarevića. Ono što je Viško za Kemu to je Kemo za njih dvojicu.
Šuko se zada kad prenosi BiHPadovan je napisao/la: ↑14 dec 2019, 16:57Iskreno repku dok su prenosili na BHRT je bilo i najzanimljivije, jeste da su tanki, ali bar kada se Suko ili Spaho zadaju bude zanimljivo. Baho je nekad bio zanimljiv sada kao da radi prijenose na silu. Kemo Ahmetovic kada progovori ima specifican glas, ali je tanak kao jufka , ali ovaj snimak sa EP je epic hahahahah , kao i onaj sa doceka za SP Spahe.
Ma to ti je klasicni bosnjak. Baho, Kemo vidi ti njih. Prvi savjetnik u jednom od drzavnih m al malo mu, uzeo ugovor i od nove i blamira se, kemo slicno. Niko ne misli na mladje momke kojih sigurno ima ali ne mogi da se izbre pored starih glavesina.
Ne znam na koga mislis, ali evo slusajuci Bahu i Kemu tacno vidis i cujes da im fali utakmica i intezivnog pracenja fudbala.Osim13 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 21:47Ne mogu nekog smatrati ozbiljnim sportskim novinarčićem a da ne zna izgovoriti ime sportiste tokom prenosa. Naravno, jednom se može desiti svakome, puno informacija, brz protok dešavanja, ali konstantno držati greške, ne ide. To isto ko da doktor ne zna izgovoriti ime bolesti.
Ma na 90% prisutnih. Ima onaj sa Hayata, skoro mi slučajno ostalo na tom kanalu i ide sportski blok, od fudbala košarke pa do tenisa jedino je pravilno izgovorio Federer i Džeko.Mig_Mig je napisao/la: ↑14 dec 2019, 21:50Ne znam na koga mislis, ali evo slusajuci Bahu i Kemu tacno vidis i cujes da im fali utakmica i intezivnog pracenja fudbala.Osim13 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 21:47Ne mogu nekog smatrati ozbiljnim sportskim novinarčićem a da ne zna izgovoriti ime sportiste tokom prenosa. Naravno, jednom se može desiti svakome, puno informacija, brz protok dešavanja, ali konstantno držati greške, ne ide. To isto ko da doktor ne zna izgovoriti ime bolesti.
Ma ne zanima ih, palo im da to moraju odradit. Vise me iritiraju ovi sto imaju obraza da se vrate i rade prijenose nakon desetak godina a makli nisu sa znanjem. Inace u Bosni je sto se tice citavog pracenja sporta nekakva letargija, imam osjecaj da ovaj forum dobije emisiju da bi bila najpracenija.Osim13 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 21:51Ma na 90% prisutnih. Ima onaj sa Hayata, skoro mi slučajno ostalo na tom kanalu i ide sportski blok, od fudbala košarke pa do tenisa jedino je pravilno izgovorio Federer i Džeko.Mig_Mig je napisao/la: ↑14 dec 2019, 21:50Ne znam na koga mislis, ali evo slusajuci Bahu i Kemu tacno vidis i cujes da im fali utakmica i intezivnog pracenja fudbala.Osim13 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 21:47Ne mogu nekog smatrati ozbiljnim sportskim novinarčićem a da ne zna izgovoriti ime sportiste tokom prenosa. Naravno, jednom se može desiti svakome, puno informacija, brz protok dešavanja, ali konstantno držati greške, ne ide. To isto ko da doktor ne zna izgovoriti ime bolesti.
Yebem mu majku pa bar danas nije teško naći izgovore, čika google ti sve kaže.
Da nije Igor Jagličić; on na SK radi odbojku, a na ES skijanjejolicnikola je napisao/la: ↑16 dec 2019, 06:40jel to fakat onaj Mladenović sa ES prenosio Olimpik-Mariupol na SK?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.