Jel gledas kako ih moj inicijalni imenjak BB rastavlja na proste faktore?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa priča u suštini sve što se i zna do sada. Samo valja to provesti.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 dec 2019, 20:11Jel gledas kako ih moj inicijalni imenjak BB rastavlja na proste faktore?
Joj Zahiragine armije, syebaše se sad ne kontaju otkud borba protiv radikalnog islama, ispade bore se protiv islama a ne Peđinih četnika gay orijentacije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
"Naša stranka", koja je kandidovala humorističnog Borišu Falatara, a kako bi eventualno skinula koji glas Željku Komšiću i povećala šanse Draganu Čoviću za ulazak u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, nema moralno pravo držati pridike tom čovjeku. Sabina Ćudić - koja je nudeći se Dodiku i Čoviću, kazala da su ANP i NATO politički uslov na kojem se ne treba insistirati kod formiranja državne vlasti - posebno. Uostalom, šta dezerteri, "novinari", špijuni i pripadnici tzv. "VRS" imaju govoriti Zlatnom ljiljanu o izdaji?
Psihopatske reakcije na najavu sklapanja nove većina u KS i sveopšta medijska histerija, najbolje govore o prioritetima jednih i drugih.
Jedni su potrčali da formiraju kantonalnu vlast i prave "Republiku Sarajevo", a da onda iz tog komfora zlonamjerno komentarišu ozbiljne političke i za državu bitne procese.
Drugi su 'pak, politički sve rizikovali, ozbiljno pristupili političkoj utakmici na državnom nivou, a onda, tek kada je došao na red, dogovorili da riješe taj "kamenčić u cipelama" - Vladu KS.
Kada je KS u pitanju, imali ste godinu dana da pokažete ko ste i šta ste, ništa do obična skupina salonskih političara, političkih diletanata, facebook sponzoruša, relativizatora istine i EBRD-ovih šakala koji nisu iz budžeta realizirali ni jedan jedini kapitalni projekat.
Iako se nekada tako čini, uglavnom radi medijske okupacije, nije narod baš zlatna ribica... Pamti naš narod malo duže od posljednjih sedam dana. Hvala Bogu pa pamti.
Gazija Zahiragic !
Psihopatske reakcije na najavu sklapanja nove većina u KS i sveopšta medijska histerija, najbolje govore o prioritetima jednih i drugih.
Jedni su potrčali da formiraju kantonalnu vlast i prave "Republiku Sarajevo", a da onda iz tog komfora zlonamjerno komentarišu ozbiljne političke i za državu bitne procese.
Drugi su 'pak, politički sve rizikovali, ozbiljno pristupili političkoj utakmici na državnom nivou, a onda, tek kada je došao na red, dogovorili da riješe taj "kamenčić u cipelama" - Vladu KS.
Kada je KS u pitanju, imali ste godinu dana da pokažete ko ste i šta ste, ništa do obična skupina salonskih političara, političkih diletanata, facebook sponzoruša, relativizatora istine i EBRD-ovih šakala koji nisu iz budžeta realizirali ni jedan jedini kapitalni projekat.
Iako se nekada tako čini, uglavnom radi medijske okupacije, nije narod baš zlatna ribica... Pamti naš narod malo duže od posljednjih sedam dana. Hvala Bogu pa pamti.
Gazija Zahiragic !
jasmin10 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 20:41"Naša stranka", koja je kandidovala humorističnog Borišu Falatara, a kako bi eventualno skinula koji glas Željku Komšiću i povećala šanse Draganu Čoviću za ulazak u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, nema moralno pravo držati pridike tom čovjeku. Sabina Ćudić - koja je nudeći se Dodiku i Čoviću, kazala da su ANP i NATO politički uslov na kojem se ne treba insistirati kod formiranja državne vlasti - posebno. Uostalom, šta dezerteri, "novinari", špijuni i pripadnici tzv. "VRS" imaju govoriti Zlatnom ljiljanu o izdaji?
Gazija Zahiragic !
jasmin10 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 20:41"Naša stranka", koja je kandidovala humorističnog Borišu Falatara, a kako bi eventualno skinula koji glas Željku Komšiću i povećala šanse Draganu Čoviću za ulazak u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, nema moralno pravo držati pridike tom čovjeku. Sabina Ćudić - koja je nudeći se Dodiku i Čoviću, kazala da su ANP i NATO politički uslov na kojem se ne treba insistirati kod formiranja državne vlasti - posebno. Uostalom, šta dezerteri, "novinari", špijuni i pripadnici tzv. "VRS" imaju govoriti Zlatnom ljiljanu o izdaji?
Gazija Zahiragic !
Možemo se mi kleberati, ako im prođe ovo ovaj će nam biti ministar. Ima da dođe do toga da i ja idem vani, gefufna nađi mi gajbu kakvu blizu kupleraja.
Radije ću na bauštelu nego da mi osobe poput brude sa shishe kroje sudbinu.
Hoće li Semir Efendić dobiti kakvu poziciju? prema izborima trebao bi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Realno on je jedina normalna osoba u tom koktelu bluda i razvrata.Cim ga bakir ne gotivi,to dovoljno govori
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Znaš kako reče Luis Enrique za onog svog pomoćnika što ga je nogirao, "previše je ambiciozan."BosniaBoston je napisao/la: ↑14 dec 2019, 21:04Realno on je jedina normalna osoba u tom koktelu bluda i razvrata.Cim ga bakir ne gotivi,to dovoljno govori
To ti je ista mantra.
Pa bolji je od Koldže, Ajnadžića i Memića bar 10 puta, a kakvi su i ostali kadrovi ne bi bilo čudo i da je najbolji među njima. Podero je izbore, više glasova i od Kifle i ostalih. Ne vidim problem da on bude.
Ne vidiš ti al vidi Bakir 
Rumeni je marginaliziran od samog vrha stranke što je pokazao i zadnji kongres SDA.
Iskorišten na izborima upravo zbog tih glasova, dobar je Semir, voli ga raja povuće nam glasova.
Rumeni je marginaliziran od samog vrha stranke što je pokazao i zadnji kongres SDA.
Iskorišten na izborima upravo zbog tih glasova, dobar je Semir, voli ga raja povuće nam glasova.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kako je glup Komsic, SDA ukopa svakoga s kim koalira sem HDZ-a i SNSD-a, a ovaj opet s njima
Popusio si ga Komso, budi siguran.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma pogubljen je sav, sudeći po ovom večeras i on je sam haman svjestan toga. Ko ti ga zna možda i jes bio ucijenjen nečim krupnim.
Kako god, ovo sve može samo na mlin NS i NiP-u. Na njima je hoćel znati iskoristiti. Mućak je Kifla, vjerujem da hoće.
Kako god, ovo sve može samo na mlin NS i NiP-u. Na njima je hoćel znati iskoristiti. Mućak je Kifla, vjerujem da hoće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.