Nadam se da necete vise nikad nista osvojiti jer si ckapi velika.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Nadam se da necete vise nikad nista osvojiti jer si ckapi velika.
Dajemo stalnu vizu za 3 ista para.
Pitanje je da li imate uvijete za promjenu imenaEdin TM87 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:00Yebo ovu ligu gdje legenda osvaja nesto i to hara 2-3 godine kolko me nije bilo, ja kad sam vodio Backspace legenda je bio maher za njivu nije znao upalit forum a sad osvaja titule Marsal tebi na cast ovo ide
Inace, sad mijenjamo ime ekipe kolege i ja jer je La Vechia na mrvama nastala a moguce i na pekari cijeloj, i to me upravo legenda nagovorio da preuzmem jer je znao to.
Savez ce biti obavijesten dok izglasamo novo ime. Hvala.
legenda reala je napisao/la: ↑12 dec 2019, 12:55Dragonsi od petog kola bez poraza strasna serija, valjda je u subotu nastavimo
ako osvojimo u subotu ligu preskacemo vas na svim listama i postajemo najveci klub lige, veliki je ulog samo da ne podlegnemo pritisku123456 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 16:24legenda reala je napisao/la: ↑12 dec 2019, 12:55Dragonsi od petog kola bez poraza strasna serija, valjda je u subotu nastavimo
Volio bi da se okliznete.Nista licno al sam uvijek zamisljao da ce Delfini biti prvi sto osvajaju ligu i kup u jednoj sezoni.Zato Kockari ne kockajte se.
Sirimo bratstvo i jedinstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.