Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Sreca njima pa ljudi nisu pismeni i ne prate pazljivo politicku scenu tako da me ne bi cudilo to da dosta ljudi nije ovo zabiljezilo kao minus za naredne izbore. Tj. ima ona cuvena "sve su stranke lose". Komsic je dobar ide sa ruksakom na ledjima na posao.
Imaće on svakako taj neki broj glasača, ali ne treba podcijenjivati ni glasačko tijelo, nije se jednom desilo da neka stranka bude dobro kažnjena na izborima. Od ekstremnih slučajeva SzBiH pa skoro do SDP-a koji se još nije oporavio kako treba od onih famoznih izbora.tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 21:50Sreca njima pa ljudi nisu pismeni i ne prate pazljivo politicku scenu tako da me ne bi cudilo to da dosta ljudi nije ovo zabiljezilo kao minus za naredne izbore. Tj. ima ona cuvena "sve su stranke lose". Komsic je dobar ide sa ruksakom na ledjima na posao.
Jedino su 3 stranke sigurica u čitavoj priči, oni koji su svakako režiseri svega.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako sam se sinoć odvalio neću ući u jednu kafanu do ljeta

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma nemaju nista, zasvrbilo za parama. Da imaju nesto, ne bi onaj prvi put odbio koaliciju. Jedino da nije kakvu glupost uradio u medjuvremenu pa ga sad pritisli.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Haris Seferović , švicarski nogometaš bosanskohercegovačkog porijekla, rodom iz Sanskog Mosta, koji igra za Benfiku iz Lisabona na Lokalnim izborima 2016. godine u selu Hrustovo glasao je za SDA (Stranku demokratske akcije).
No, opsežna istraga Tužilaštva BiH koja se vodi protiv predsjednika SDA Sanski Most Asima Kambera i njegovih suradnika u vezi krivičnih djela povezanih sa izbornim krađama na izborima 2016. i 2018.godine otkrila je da švicarski reprezentativac na dan izbora 2.oktobra 2016.godine uopće nije boravio u BiH, ali ga je neko na biračkom mjestu potpisao.
Seferović je kao prvotimac njemačkog prvoligaša “Eintracht” iz Frankfurta u subotu 1.oktobra 2016.godine u 6.kolu lige kao gost odigrao utakmicu protiv SC “Freiburga” iz istoimenog grada. Utakmica je završena pobjedom domaćina 1:0, a Seferović je zamijenjen u 58.minuti.
Šta ti je posvećenost ideji. Dočekaš otvaranje izbornog mjesta pa u Freiburg brzo da stigneš na utakmicu.
Nullius in verba
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo su neki novi leveli.Osim13 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 22:06Haris Seferović , švicarski nogometaš bosanskohercegovačkog porijekla, rodom iz Sanskog Mosta, koji igra za Benfiku iz Lisabona na Lokalnim izborima 2016. godine u selu Hrustovo glasao je za SDA (Stranku demokratske akcije).
No, opsežna istraga Tužilaštva BiH koja se vodi protiv predsjednika SDA Sanski Most Asima Kambera i njegovih suradnika u vezi krivičnih djela povezanih sa izbornim krađama na izborima 2016. i 2018.godine otkrila je da švicarski reprezentativac na dan izbora 2.oktobra 2016.godine uopće nije boravio u BiH, ali ga je neko na biračkom mjestu potpisao.
Seferović je kao prvotimac njemačkog prvoligaša “Eintracht” iz Frankfurta u subotu 1.oktobra 2016.godine u 6.kolu lige kao gost odigrao utakmicu protiv SC “Freiburga” iz istoimenog grada. Utakmica je završena pobjedom domaćina 1:0, a Seferović je zamijenjen u 58.minuti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Marsal
- Kontakt:
Šta onda reći o SDA ako je "jedina normalna osoba u tom koktelu bluda i razvrata" ustvari osoba koja je upravljajući motornom vozilom izazvala nesreću sa smrtnom posljedicom i pritom nije krivično odgovarala nit je ikad ikakva istraga pokrenuta protiv nje.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 dec 2019, 21:04Realno on je jedina normalna osoba u tom koktelu bluda i razvrata.Cim ga bakir ne gotivi,to dovoljno govori
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dosta mi je jednom bilo, sad ih samo gledam kroz objektiv brazzersa
Ti si ba heroj kad mozes citat komentare na klixu..
Bojim se u zivotu samo pakla i komentara sa klixa..
Jedan normalan i 300 njih za voljenog vodju.. Uopste nije bitno to sto je npr. u tekstu recept za sarmu sa suhim mesom..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Subota veče, flaša Tuborga i kliks komentari, malo mi za sriću triba 
Ovo je ogledalo politicke situacije u BiH-,
sto se mene tice.
PS Ja se izvinjavam ako remetim neki red na temi.
sto se mene tice.
PS Ja se izvinjavam ako remetim neki red na temi.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Sta znam, novi sam u neku ruku..
Ne bih odma da se laktam, bar da prodje 15 min.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.