FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Taman jos jedan uhljeb i katastrofa od igraca da se upari sa Piqueom, Robertom, Albom, Busquetsom i Rakiticem.
Zbog cega LGBT populacija dolazi pisati na ovu temu? Mislim nemam nista protiv degenerika, ali imaju opste diskusije.
Zbog cega LGBT populacija dolazi pisati na ovu temu? Mislim nemam nista protiv degenerika, ali imaju opste diskusije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kakav god da je ovaj Bartomeu finansijski MAG uspio je da mi zgadi Barcelonu ...... sa cijelom politikom vodjenja kluba. Znaci sekunde mi nebu bilo zao da svi odu i Mesi i Suki i Busquets i Pique i sva ova ofucana kompanija .....
Taman da tripletu uzmu ove godine ogadjen mi je fudbal.
Taman da tripletu uzmu ove godine ogadjen mi je fudbal.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Veliki Pedro je uvijek dobrodošao u Blaugranu.TonySosa je napisao/la: ↑14 dec 2019, 22:27Ma on kao hoće da igra za kikiriki, a ovi njega kao neće.let3 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 22:17https://sportsport.ba/fudbal/barcelona- ... ine/344506
Kakva je sad ovo prica sa Pedrom![]()
Uglavnom, gluposti oko Mes que un club.
Svakako bi davao više na terenu od svih napadaca osim Messija
I šta sad bezveze vrijeđate na Jefthu, Epija i ostale, ko da smo ovdje od juce jbt
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 dec 2019, 23:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Trebao zamijeniti Messija na današnjoj utakmici. Sreća pa nije.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Opet ne konta ništa 
Zašto nisam iznenađen.
Zašto nisam iznenađen.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ima li moderacije da reaguje na ove upise
Da podsjetim da ima tema za Tonije, epije, coelhe i da tamo mogu trolati do mile volje.
viewtopic.php?f=115&t=9460
Da podsjetim da ima tema za Tonije, epije, coelhe i da tamo mogu trolati do mile volje.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Definitivno. Sa ovako ograničenim rosterom biti izjednačen sa najboljom ekipom svijeta u ovom trenutku je uspjeh za svaku pohvalu.
Da ne govorim o sudijskoj nepravdi koja im je učinjena u dosadašnjem dijelu sezone. Čak tri penala svirana protiv njih ove sezone. Više nego u posljednjih pet sezona zajedno.
Remember, remember the 5th of November.
Sudija i VAR, majku vam
A i ovaj tokmak Pique se ne zna se baciti ko covjek....pa zakukaj malo sudijama, složi facu napaćenu, previj se koji put, pichko jedna
Gledaj jefthe što se iživljava.
Jesi već odabrao novi nick? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sto je najgore i ovako losi cemo opet otrest Rejal. A ne bi valjalo. Volio bi da izgubimo 3-4 razlike da vise konacno ode ovaj nosati konj s klupe.
27.10.2020
Al najjači su ovi sukobi Dzonija i let3. Traje to unazad nekoliko godina.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma uzecete nas da smo i 5x bolji ko i vazda
Zadnja izmjena: MElloo, dana/u 15 dec 2019, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
14/27 bodova. 13 prosutih bodova. Ne može se očekivati 27/27, ali moralo je makar 20 biti.Barcelonin učinak na gostovanjima u La Ligi ove sezone:
Odigrane gostujuće utakmice - 9
Pobjede - 4
Porazi - 3
Izjednačen rezultat - 2
Postignuti golovi - 13
Primljeni golovi - 11.
Budući da Barcelona cilja na osvajanje La Lige ove sezone, mora se potruditi više na gostovanjima koja su problematična od samog početka sezone.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ima. Tony je dobio sedmicu, a Epidaurusa ću lično trajno banovati ako se nastavi ovako ponašati.Mokes je napisao/la: ↑14 dec 2019, 23:09Ima li moderacije da reaguje na ove upise![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja mislim da cemo ove godine popu.siti ko NIKAD ..... ne znam zasto ali imam osjecaj da ce doci na naplato svo provlacenje nosonje na klupi i letargicnost de.bila na terenu ....
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.