Oj Koševo, Koševo, zemljo moja voljena, zemljo slavnih vitezova Lazara i Husrefa!skoroalen je napisao/la: ↑14 dec 2019, 23:57Sa Avaaale, Lovćena i Šaare, kliče pitarluk, "potpiši Lazaaaree"!SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 23:44Samo da znaš da ozbiljan kontakt postoji, lik je trenutno povrijeđen, a ima ugovor do 2022 i u Partizanu ne računaju na njega i traže mu mjesto za posudbu do vraćanja u potpunu formu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 23:36Nakon velikih para i ogromne transakcije novog većinskog vlasnika upravljačkih prava, stadiona u Butmiru, stranca tranera, strance u akademiji, u teku upisujem i Lazara Markovića![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Evo ja ti garantujem da bi ovaj Marković na leđa stavio najboljeg igraca lige, Štilića,i prepisao ovu ligu.ade43 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 00:04Dajte nam jos kakvog povrijedjenog igraca da ga vratimo u formu pa da ide dalje. Kad li je odigro zadnji put kvalitetnu utakmicu hmm ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 23:44Samo da znaš da ozbiljan kontakt postoji, lik je trenutno povrijeđen, a ima ugovor do 2022 i u Partizanu ne računaju na njega i traže mu mjesto za posudbu do vraćanja u potpunu formu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 23:36Nakon velikih para i ogromne transakcije novog većinskog vlasnika upravljačkih prava, stadiona u Butmiru, stranca tranera, strance u akademiji, u teku upisujem i Lazara Markovića![]()
Amin Bože da dodje, odradi dvoje godine kod nas, pa neka opet od nas ode u Liverpool.
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 dec 2019, 00:18Oj Koševo, Koševo, zemljo moja voljena, zemljo slavnih vitezova Lazara i Husrefa!

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Koji li je delegat lupio ovo za Markovića

Sve i da je istina, ja ne bih volio da mi reanimiramo igraca za Partizan ili neki tim iz regiona. Eto ti Cukaricki pa ga posudjuj, mi ipak imamo neki renome koji nije toliko ispod Partizana.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ko je izvalio to za Markovića? I koji levat kaže da ne bio neko pojačanje? Pa Lazara protivnici ne bi mogli pogledom uhvatiti, a kamoli šta više.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ne znam šta bi se moralo desiti da on dođe kod nas.. neka nuklearna da padne
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kako mi previsoko mišljenje o sebi imamo

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Yebo ovo kad se sjetim euforije za Misketa
Tad 3 dana nisam spavao, ko kreten cekao i refreshovo zvanicnu i ss

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Pogrijesio je cojek, u pitanju je lazar m iz smedereva
-
- Kontakt:
Pa ne vjerujem da je to toliko nerealno.
Ako je povrijedjen,dolazi na posudbu,znaci to bi vjerovatno islo pola plate mi a pola Partizan. Znaci on poluspreman i povrijedjen (a vjerujem da bi se jako brzo vratio na pravi kolosijek) dolazi u region ne tako daleko od Srbije,i to u ekipu koja se bori za prvaka drzave da ozivi karijeru. Mi njemu u CV-u ne bi predstavljali neki strmoglavi pad a on bi nama pomogao uveliko u osvajanju titule, pomognemo mi njemu, a on nama. Uzročno posljedična veza...
Ipak ne vjerujem da ima istine u tome, ali ako postoji sansa to bi bilo jedno od najvecih pojacanja u zadnjih deset godina sigurno.
SedrenikHz je napisao/la: ↑15 dec 2019, 00:50Yebo ovo kad se sjetim euforije za Misketa![]()

Nadao sam se svim srcem.. Miske bi bio pravi bingo da je dosao.. jbga tereni..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- belosevic23
- Kontakt:
Na našim pašnjacima moze samo nogu slomit, za vracanje forme se bira urednija liga posebno za ovakvog igraca.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 23:44Samo da znaš da ozbiljan kontakt postoji, lik je trenutno povrijeđen, a ima ugovor do 2022 i u Partizanu ne računaju na njega i traže mu mjesto za posudbu do vraćanja u potpunu formu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 23:36Nakon velikih para i ogromne transakcije novog većinskog vlasnika upravljačkih prava, stadiona u Butmiru, stranca tranera, strance u akademiji, u teku upisujem i Lazara Markovića![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jači smo od Partizana! -A.I.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hahahahahahah bas me nasmija, fazon dodje povrijedjen a za 2 mj pokidani ligamenti,kasnije ni u surdulicu ne mozebelosevic23 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 00:58Na našim pašnjacima moze samo nogu slomit, za vracanje forme se bira urednija liga posebno za ovakvog igraca.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 23:44Samo da znaš da ozbiljan kontakt postoji, lik je trenutno povrijeđen, a ima ugovor do 2022 i u Partizanu ne računaju na njega i traže mu mjesto za posudbu do vraćanja u potpunu formu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 23:36Nakon velikih para i ogromne transakcije novog većinskog vlasnika upravljačkih prava, stadiona u Butmiru, stranca tranera, strance u akademiji, u teku upisujem i Lazara Markovića![]()

NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
A džaba će i dolaziti, kad će mu se i ovdje pofatati hemoroidi jer nema mjesta pored Hebiba rakete. Bježi Laza u Javor.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
kako bolan pa zna Jeleškovića, djeca im se druže aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jesul Horde dje su nekad bile

ode nemir 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, boki86, bordobijeli, Cwirek, EastMadness, feniksptica, leo1946, macahz, Rajvosa4ever, ronaldo99, Serha, strahmeipomisliti, USB i 163 gosta.