Ma ovo je specificna situacija jer je u pitanju najbolji igrac ekipe. Ne trebas naravno pisat demante za svaku moguce stvar, ali ovim se unosi losija atmosfera medju navijace. Ima ljudi pa ne cita forume vec samo ovo sto vidi na portalima to je. Demantom presjeces sirenje te negative i “smiris” navijace.plavousrcu je napisao/la: ↑15 dec 2019, 13:11Kakvi ba demanti. Real i Barcelona i ostali veliki klubovi bi trebali onda zaposliti 10 radnika da samo demante pisu. Imas svugdje u svijetu medije kojima se manje i vise vjeruje. Vidis ko objavi i onda se brines ili ne brines.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Stavio je Radimo sliku novinara koji je iza tog "ekskluziva", jasno je u cemu je stvarLjoZee je napisao/la: ↑15 dec 2019, 13:19Ma ovo je specificna situacija jer je u pitanju najbolji igrac ekipe. Ne trebas naravno pisat demante za svaku moguce stvar, ali ovim se unosi losija atmosfera medju navijace. Ima ljudi pa ne cita forume vec samo ovo sto vidi na portalima to je. Demantom presjeces sirenje te negative i “smiris” navijace.plavousrcu je napisao/la: ↑15 dec 2019, 13:11Kakvi ba demanti. Real i Barcelona i ostali veliki klubovi bi trebali onda zaposliti 10 radnika da samo demante pisu. Imas svugdje u svijetu medije kojima se manje i vise vjeruje. Vidis ko objavi i onda se brines ili ne brines.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

- plavousrcu
- Kontakt:
Ama covjece ko pise demante na medijske spekulacije. Za najbolje igrace svugdje na svijetu se spekulise. Evo Neymara iz PSG preselili u 19 klubova. Opusteno samo. Ne vjerovati ovim tariguzima i dovidjenja.LjoZee je napisao/la: ↑15 dec 2019, 13:19Ma ovo je specificna situacija jer je u pitanju najbolji igrac ekipe. Ne trebas naravno pisat demante za svaku moguce stvar, ali ovim se unosi losija atmosfera medju navijace. Ima ljudi pa ne cita forume vec samo ovo sto vidi na portalima to je. Demantom presjeces sirenje te negative i “smiris” navijace.plavousrcu je napisao/la: ↑15 dec 2019, 13:11Kakvi ba demanti. Real i Barcelona i ostali veliki klubovi bi trebali onda zaposliti 10 radnika da samo demante pisu. Imas svugdje u svijetu medije kojima se manje i vise vjeruje. Vidis ko objavi i onda se brines ili ne brines.
Tek ce na proljece i ljeto da bude placanje sudija od strane kona a pogotovo Zrinjskog i Borca !
Mjau !
- plavousrcu
- Kontakt:
Ma znam da je sifra, nego sta fali malo pitare podjebavatplavousrcu je napisao/la: ↑15 dec 2019, 13:31Irfo razocarao si me. Ovaj je sifra sa dijagnozom. Gledaj samo sta bolesnik pise. Jagomir place za ovakvim. Vidi sta je pisao nakon nasih utakmica sa Velezom.

Natvorat ce im ovaj SIPU za vrat
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Neka se zna da su autori sinoćnje vijesti "Štilić odlazi", dva covjeka bivse uprave. Famozni "izvor iz kluba", u prevodu Lobotomija.
Vijetnamci i lobotomci
To su para dva
...
Kako se sve sazna.
Vijetnamci i lobotomci
To su para dva
...
Kako se sve sazna.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- mohikanac12
- Kontakt:
Nisu ovo tastatura insajderi, ovo su šupci i interesne skupine. Sve mogu shvatiti ali da rade sa pitarima na rusenju kluba, to ne razumijem. I necu da razumijem.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma nabijem ih sve na ku***... Samo zvanicna stranica i cao...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Šta će tek pred skupštinu bitimohikanac12 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 14:10Nisu ovo tastatura insajderi, ovo su šupci i interesne skupine. Sve mogu shvatiti ali da rade sa pitarima na rusenju kluba, to ne razumijem. I necu da razumijem.

Pa vec je pocelo s skupstinom ili bez. Meni uopce ne bi smetalo da su to neki sposobni ljudi, ljudi koji su nesto napravili u klubu, da su donijeli neku lovu, to ne bi bio uopce problem. Ovo su obicne spodobe, ljigavci, vole da sisaju tudju sisu. Lazne hadzije, preveranti, lazovi i smradovi..
Svaka sisa sad moze da bude u klubu, oko kluba. Sisa koja nije sutnula lopte ali je strucna za sve.
Tuzna sudbina sta nas ceka u buducnosti. Pa zamisli one budale koja igra stoni tenis na skupstini kaze ljudima koji su 20 godina u sportu da treba ici na planinu

Svaka sisa sad moze da bude u klubu, oko kluba. Sisa koja nije sutnula lopte ali je strucna za sve.
Tuzna sudbina sta nas ceka u buducnosti. Pa zamisli one budale koja igra stoni tenis na skupstini kaze ljudima koji su 20 godina u sportu da treba ici na planinu
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Eto bilo je sjajno i bajno prije tog hadzije. Prije hadzije smo bili profitabilni, radili smo milionske transfere, stadion se gradio itd. Sve je to bilo tako prije hadzije. Ma daj, pusti tu pricu. Prijasnja uprava je pokrenula neke stvari sto se tice infrastrukture, koje ranije nisu mogle ni da zamisle, i ja sam im zahvalan na tome. Osim toga, nisu uspjeli da donesu sportske rezultate, i trebali su napustiti sami zbog toga. Isto tako je katastrofa napustiti klub, cim nisi glavna osoba.Bezideja je napisao/la: ↑15 dec 2019, 14:35Pa vec je pocelo s skupstinom ili bez. Meni uopce ne bi smetalo da su to neki sposobni ljudi, ljudi koji su nesto napravili u klubu, da su donijeli neku lovu, to ne bi bio uopce problem. Ovo su obicne spodobe, ljigavci, vole da sisaju tudju sisu. Lazne hadzije, preveranti, lazovi i smradovi..
Tuzna sudbina sta nas ceka u buducnosti. Pa zamisli one budale koja igra stoni tenis na skupstini kaze ljudima koji su 20 godina u sportu da treba ici na planinu![]()
- MocMahale444
I ovdje pisu ljudi koji su do prije par mjeseci pljuvali po klubu.
Sad moralisu ovdje, mislim na ove nove acc.
Sad moralisu ovdje, mislim na ove nove acc.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, avalPacidoroP, CentarsutNaClanak921, klasik, Laudrup, mnon46, NazorUso, Orvel, perodeformero, Rauber33, Rodman, Tarapi, ubipara, WeekendOffender i 196 gostiju.