sta ti se besim zamjerio ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ovo sto ti pises je metafizika za navijace fk sabrina i rumenkosimidobar je napisao/la: ↑15 dec 2019, 16:38Dok ne dobijemo normalne uslove za igru uzalud im sve ove super moderne tehnologije, pojacanja i potrosnja trenera.
Nema igre i napredka dok to ne zavrse, pa taman Ronaldo il Messi da dodju..
Kakav je to budjet kluba u kojem ima sve osim terena.. fol se ganja nakav inat sa opstinom a mi gubimo zbog tog, na puno strana..
Mujakic skoro nikako ne igra.. Momak je po prirodi sampion.. al zbog razlike u uslovima treba mu bar godina da se adaptira, na normalno...
Ova uprava jednostavno nije sposobna za "siri" pogled.. Sad se fol sakrivaju a trebalo bi da tacno znaju sta rade..
Ako se vec digla tolika frka izadji ba ko covjek koji vjeruje u svoje odluke, reci zelim to i to, vidim perspektivu na taj nacin.. uradi sve kako neki kazu "bez mahale", pa i da pogrijesis oprostice ti se, jer si covjek.. postovao si ti nas postovacemo i mi tebe.. to je fino i kulturno.. cemu vodi ovo prepucavanje ?
Ko ambiciozan i pametan pravi sebi neprijatelja od prijatelja.. valjda bi logicno bilo da prosiri krug prijatelja.. zelis vise, bolje..
Ne znam kako ih uopste nije stid rec da upravljaju toliko vremena klubom a da nisu bili u stanju nac neko prihvatljivo rjesenje za teren i odrzavanje terena na stadionu AFH.. to nam je sve u zivotu sto imamo.. kako god to izgledalo nekom..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Reko da ne valja Husref i da je placipicka
AhahahahhahajAlfredNobel je napisao/la: ↑15 dec 2019, 18:01Reko da ne valja Husref i da je placipicka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- RajaBa1983
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Šta znaš, možda mu je Sabrina pripremila vecu platu od 40.000 eura mjesecno, koliko ima u Zvezdi

-
- Kontakt:
Šerbečić je na operacijskom stolu završio zbog problema sa disanjem. Izvršena je operacija nosa koju je vodio doktor FK Sarajevo i fudbalske reprezentacije BiH Reuf Karabeg.
Operacija je protekla veoma uspješno. Šerbečić će uskoro biti u punom pogonu i bit će potpuno spreman za početak priprema Bordo tima.

Pa dragi reufe de malo kojoj fonasi nabaci iz uprave da imamo bar u sta gledat.....
- robertkosar
- Kontakt:
Kazu zamjenit cega legenda fk kokarde i bivsi sef ss FK Sarajeva

- robertkosar
- Kontakt:
Samo prjetite gospodo nemoj te plakat kad vam inspektor murga pokuca na tavra

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:

Joj argumenata... Da nam je jos onaj Ikande iz Milana i brat Hajrovica iz arsenala, gdje bi nam kraj bio.
Bilo koji nas igrač da ode u DK tamo bi bio najbolji. Sisic, Guzina, bilo ko , imao bi statistiku ko Fanimo. Pa tamo je Nana velbek harao, a nije mogo probe proci u Sarajevu.
Daj pojacanja kako Bog zapovijeda. Imamo daleko najveći budžet u državi. A igrači koje dovodimo, mogu se plaćati sa budzetima zelje, radnika, sirokog i sl.
- Istina je, moram operisati žuč - potvrdio je Musemić za naš portal i dodao:
- Početkom prošle sedmice obavio sam redovni sistematski pregled koji radim svakih šest mjeseci i našli su mi kamen(čić) u žuči. Ne boli me, ništa nije hitno, ali može mi napraviti problem.
Međutim, trofejni igrač i trener Fudbalskog kluba Sarajevo prvo će otići na kraći odmor u tursku Antaliju, nakon kojeg će uz konsultacije sa ljekarima odrediti datum operativnog zahvata.
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:

Lp
Ko su oni a koji ste to vi ?
Boze ti sacuvaj..

al ubi reuf pare, prodisaše sviAlfredNobel je napisao/la: ↑15 dec 2019, 18:01Reko da ne valja Husref i da je placipicka

Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, Aduka87, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Anpa, Armija1987, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, BijeliBordo1946, Bordo10, bordobijeli, broj6, budzak, bvsic, Cora1946, Direktorcic, EastMadness, ErosViverosViv, Fudo, Hajdeee, Haksss, Imamkarbarum, JackW, JavierBosnia, JuricaSpindl, lakilone, miguelramos, Mostarska, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Posejdon, Proximic, Rajvosa4ever, relativizam, riki46, Riziko, Rodman, sekac, skoJaa, StarmoCity, Tarapi, Venom, Vjecnobordo, VolimoSarajevo i 384 gosta.