A lażeš ba
Nakon ovoga, očekujem da Veselog krenu smarati estradne umjetnice.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A lażeš ba
Reče Irfo neki dan za njega da je imao neku zeznutu bolest u proteklom periodu, valjda odustao od igranja fudbala, barem kako sam ja shvatio.Radmilo87 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 19:21Ja bih na poziciji štopera iskreno volio vidjeti Ivana Kostića![]()
Bez zajebancije, na stranu što nema klub od jula, komplet pripreme kada bi prošao vratio bi se brzo u formu, trideset mu je godina, vise od metar devedeset visok, pouzdan i siguran, a uz to može igrati i lijevo krilo i defanzivnog veznog, a sada bog zna nebi postavljao kakve uslove oko plate
Nova slika za avatar?
Nisam znao za to, onda ništa, jbg nakon Jasmina Bogdanovića treba voditi racuna o tim stvarima, šta god da je u pitanjuRaonffa je napisao/la: ↑15 dec 2019, 19:45Reče Irfo neki dan za njega da je imao neku zeznutu bolest u proteklom periodu, valjda odustao od igranja fudbala, barem kako sam ja shvatio.Radmilo87 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 19:21Ja bih na poziciji štopera iskreno volio vidjeti Ivana Kostića![]()
Bez zajebancije, na stranu što nema klub od jula, komplet pripreme kada bi prošao vratio bi se brzo u formu, trideset mu je godina, vise od metar devedeset visok, pouzdan i siguran, a uz to može igrati i lijevo krilo i defanzivnog veznog, a sada bog zna nebi postavljao kakve uslove oko plate
Trenutno korisnika/ca: NerminFatic i 30 gostiju.