PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ovaj prije izgleda kao da je došao razmijeniti mišljenja i iskustva sa Fenanom oko određenih tema
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- samoposteno
- Kontakt:
Ima li ko od kona sutra da pomogne...?
Selimo Akademiju,naredio Dino Konakovic, odma' se kaže mora napustiti, ministar pregledao izvjestaje i to je pod hitno...

Selimo Akademiju,naredio Dino Konakovic, odma' se kaže mora napustiti, ministar pregledao izvjestaje i to je pod hitno...

- mohikanac12
- Kontakt:
"Sretan sam što sam postao dio dobrog projekta"
Umit Ozat na klupi Čelika
Ćelik doveo profesionalca za ispadanje iz lige. Čestitam.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Vanja brate viđe li nepravde jbg ti, pa kaznili nam igrače...
gledaj ovo jbt...
tebi do šprdanja... 
gledaj ovo jbt...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma kakvog sprdanja Denchi...
Dino naredio da se iseli Akademija,ali iselise prije njega nego Akademiju...

A ovo,ma Kovu ostavili bez plate,platila mu cura nije on ko Pavic pa da ima da uplati za sebe i svoju dragu...
E sad zamisli jarane kolike su tiPla kod kona,prime septembarsku platu i ljetuju li ljetuju...

Šta bi sa @Svrakino...?
Dok su u Fk Prosjaci bile redovne plate i on je Boga mi bio redovan na Forumu...
Kako se predje na sestomjesecnu isplatu licnih dohodaka ,izgleda da ce se i on pojavljivati svakih pola godine...

Dok su u Fk Prosjaci bile redovne plate i on je Boga mi bio redovan na Forumu...
Kako se predje na sestomjesecnu isplatu licnih dohodaka ,izgleda da ce se i on pojavljivati svakih pola godine...

-
- Kontakt:
Imate veliki pozdrav od mene!Sta ja znam ba kume,prolistao malo po forumu i napisao,i ovi se loze sada..A i otisao na transfermarket,covjek vrijedi 750k..sto znaci da je opet koliko toliko moguce da bi mogao doci..
Ma drug, kad bi Fk Prosjaci imali 750 tisuca Konvertibilnih Maraka,oni bi napali usaru...Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 23:18Imate veliki pozdrav od mene!Sta ja znam ba kume,prolistao malo po forumu i napisao,i ovi se loze sada..A i otisao na transfermarket,covjek vrijedi 750k..sto znaci da je opet koliko toliko moguce da bi mogao doci..

Jedino ako vrijedi tip 75 KM ,nekako bi to od navijaca skuckali neko bi dao cvaju,neko petaka ali skuckalo bi se...

-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 23:23Ma drug, kad bi Fk Prosjaci imali 750 tisuca Konvertibilnih Maraka,oni bi napali usaru...Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 23:18Imate veliki pozdrav od mene!Sta ja znam ba kume,prolistao malo po forumu i napisao,i ovi se loze sada..A i otisao na transfermarket,covjek vrijedi 750k..sto znaci da je opet koliko toliko moguce da bi mogao doci..![]()
Jedino ako vrijedi tip 75 KM ,nekako bi to od navijaca skuckali neko bi dao cvaju,neko petaka ali skuckalo bi se...![]()
![]()

Ovaj novi trener vodio 7 ekipa i svih sedam ispalo iz lige,znaci 100% ispadamo iz lige.

Je*em ti perspektivu i nadu... Ne zna covjek bil se smijo il bi plako..
Samo se smjenjujemo u redu za ismijavanje...

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- samoOlimpick
- Kontakt:
joj vid' mu ćizmica

- mohikanac12
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Ko je ono pisao da ce pitari imati problema sa akademijom zbog poljoprivrednog zemljista? Kazu na skupstini KS da su svi stetni ugovori raskinuti.
Ispravka krivog navoda. Samo sa pitarima nije raskinut ugovor, potpisan na 35 godina. Kakvi lopovi.
Ispravka krivog navoda. Samo sa pitarima nije raskinut ugovor, potpisan na 35 godina. Kakvi lopovi.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:
Forzza Velez
- mohikanac12
- Kontakt:
Vijetnamski privjesak iz vrapćića, miran. 

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.