gero@sada znam da me volis,a potajno navijas za INTERgeronimo je napisao/la:Amell, gdje si jaro?Šinteru slabo ide, aaa
pa to ti opet daje za pravo da malo skokneš do Bayine teme.
Pazi nešto, ima jedna vijest koja povezuje oba kluba. Da ne bih puno pisao, poslat ću ti jednu sliku, pa ako skontaš javi mi, ima li šta od toga.![]()
ps: Hantraga
Paja mi je jedan od omiljenih likova na forumu, ali nije moje da se ja svadim s njim, pa ako si ti spreman za kakvu diskusiju....ja ga dovedem.![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Gero potajni Interovac,a amell potajni bavarac
Najaktivniji/a u temi:
F.C. Bayern
(92 post(ov)a / 29.30% od postova korisnika/ce)
Potpis
Et toliko od mene
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bayernbareculaLBJ MVP je napisao/la:![]()
Gero potajni Interovac,a amell potajni bavarac
Najaktivniji/a u temi:
F.C. Bayern
(92 post(ov)a / 29.30% od postova korisnika/ce)
Potpis![]()
Et toliko od mene
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Jel to opet samo bezze pisu da Schweini ode ili ima nesto u tome 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Alahrazialah dragi moji Bavarci
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.
Ma kakav Bendtner.
On može igrati u Arsenalu, Manchesteru, Liverpoolu, Interu, ali sigurno ne u velikanu kakav je Bayern

Ma kakav Bendtner.
Bayern zainteresovan za dovođenje Criscita iz Genoe konkurenti za ovog igraca su jos Inter i Milan a spominje se i igrac Bordeaux_a Benoit Tremoulinas 24 g...Juventus zagrijan za Hamita Altintopa kojem ugovor istice u junu,, iz kluba mu jos nisu ponudili produzenje ugovora..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja ne znam zasto je Nerlinger isao da prati Bosingwu,ako je vec zbog toga isao.Po meni,nama ne treba bek,na Lahma ne treba trositi rijeci,a Pranjic ako odrzi ovakvu formu,on je idealan za prvih 11 
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba neko osiguranje na klupi.schweinsteiger je napisao/la:Ja ne znam zasto je Nerlinger isao da prati Bosingwu,ako je vec zbog toga isao.Po meni,nama ne treba bek,na Lahma ne treba trositi rijeci,a Pranjic ako odrzi ovakvu formu,on je idealan za prvih 11
Miche upitan za L'kusen zbog povrede koju je zaradio u prijateljskom mecu sa Unterachingom.
Mozda se otvara nova prilika za Brena?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nije demi igrao protiv unterachinga nego je igrao prijateljsku sa argentinom protiv Brazila gdje je i dobio tu povreduOmerbavarac je napisao/la:Miche upitan za L'kusen zbog povrede koju je zaradio u prijateljskom mecu sa Unterachingom.
Demichelis je tu utakmicu presjedio na klupi. Lakša povreda mišića datira od ranije.thulkazal je napisao/la:nije demi igrao protiv unterachinga nego je igrao prijateljsku sa argentinom protiv Brazila gdje je i dobio tu povreduOmerbavarac je napisao/la:Miche upitan za L'kusen zbog povrede koju je zaradio u prijateljskom mecu sa Unterachingom.
Ribery misli da ima snage za svih 90 minuta, međutim, po nekim pretpostavkama, neće biti starter protiv Leverkusena.
Povreda k'tena također nije ozbiljnije prirode, ali i on će grijati klupu.
Vom Jäger zum Gejagten
Nije me bilo dugo, malo sam bez interneta ovih dana, ali će se situacija popraviti iduće sedmice 
Evo čitam situaciju za Robbena, mora se pripaziti i u januaru. Nakon tolike pauze, rizično je da se igrač gurne u vatru
A Goal.com je pregledom statistike bavarskog kluba ove sezone došao do spoznaje da je Pranjić drugi najkorisniji igrač Bayerna u Bundesligi s pet bodova (golovi asistencije). Bolji je jedino Mario Gomez s osam bodova (7 golova, 1 asistencija).
Pranjić je svih pet bodova ostvario asistencijama, a sve je asistencije upisao u posljednja tri bundesligaška dvoboja.
Evo čitam situaciju za Robbena, mora se pripaziti i u januaru. Nakon tolike pauze, rizično je da se igrač gurne u vatru
A Goal.com je pregledom statistike bavarskog kluba ove sezone došao do spoznaje da je Pranjić drugi najkorisniji igrač Bayerna u Bundesligi s pet bodova (golovi asistencije). Bolji je jedino Mario Gomez s osam bodova (7 golova, 1 asistencija).
Pranjić je svih pet bodova ostvario asistencijama, a sve je asistencije upisao u posljednja tri bundesligaška dvoboja.
Sent from my Philips Smart TV.
To napuknuće mišića neće nikad do kraja biti zaliječeno (pukotina od 6cm se smanjila, ali će vječito ostati loch). Zimske pripreme u Dohi će odraditi sa ekipom, pa se očekuje njegov povratak tek u februaru.dr.adnan je napisao/la: Evo čitam situaciju za Robbena, mora se pripaziti i u januaru. Nakon tolike pauze, rizično je da se igrač gurne u vatru![]()
Istina, Pranja igra sve bolje. Samo je problem što je ofanzivno daleko jači nego u defanzivi. Contento je ponovo spreman, pa se tu očekuje borba za upražnjeno mjesto, kojom silom prilika igra Pranjić.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fenerbahce i Galatasaray bacili pik na Altintopa i imaju namjeru da ga dovedu na zimu. Fenerbahce je navodno vec ponudio Altintopu 3,5 miliona godisnje i Bayenu 7 miliona za Turcina.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Treba te pare uzet' i za početak ga sutra ostaviti na klupi.Omerbavarac je napisao/la:Fenerbahce i Galatasaray bacili pik na Altintopa i imaju namjeru da ga dovedu na zimu. Fenerbahce je navodno vec ponudio Altintopu 3,5 miliona godisnje i Bayenu 7 miliona za Turcina.
Hoću da mijenjam potpis.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Male su sanse da ovaj nece poceti utakmicu, a za potpis ces se jos nacekati da promijenis.
Nego de ti meni reci, sta se prica o svinji? Svasta se prica?
Nego de ti meni reci, sta se prica o svinji? Svasta se prica?
Tačno tako, svašta se priča.Omerbavarac je napisao/la: Nego de ti meni reci, sta se prica o svinji? Svasta se prica?
Louis van Gaal ponovo istakao da Švajnija treba prodati ukoliko ne dođe do prijevremenog produženja ugovora, na kojem Bayern insistira. Kalle se odupire tome i želi ga, uprkos svemu, zadržati do 2012. do kad mu ugovor važi.
Oglasio se i Franz koji je sličnog misljenja kao i Luis, ili produžiti il' ga prodati, pogotovo u momentu kad mu je tržišna vrijednost zaista visoka. Kaiser shvata njegove želje za promjenom (ako kod ovoga uopšte postoje) i ambicije da se negdje drugo oproba, ali ističe (uostalom kao i LvG) da bi najsretniji bio da on potpiše 10-godišnji ugovor.
Misli se prvenstveno na financije, gdje Bayern ne želi da ispuši. Basti će dobiti dobru ponudu za novi ugovor i to će se uskoro riješiti.
Vom Jäger zum Gejagten
dobrodosao svinjogojac na Meazzugeronimo je napisao/la:Tačno tako, svašta se priča.Omerbavarac je napisao/la: Nego de ti meni reci, sta se prica o svinji? Svasta se prica?![]()
Louis van Gaal ponovo istakao da Švajnija treba prodati ukoliko ne dođe do prijevremenog produženja ugovora, na kojem Bayern insistira. Kalle se odupire tome i želi ga, uprkos svemu, zadržati do 2012. do kad mu ugovor važi.
Oglasio se i Franz koji je sličnog misljenja kao i Luis, ili produžiti il' ga prodati, pogotovo u momentu kad mu je tržišna vrijednost zaista visoka. Kaiser shvata njegove želje za promjenom (ako kod ovoga uopšte postoje) i ambicije da se negdje drugo oproba, ali ističe (uostalom kao i LvG) da bi najsretniji bio da on potpiše 10-godišnji ugovor.
Misli se prvenstveno na financije, gdje Bayern ne želi da ispuši. Basti će dobiti dobru ponudu za novi ugovor i to će se uskoro riješiti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ommen.html
Navodno smo zainteresovani za Criscita iz Genoe.
Da, i za njega, između ostalih. Valjda su neke talijanske top-ekipe nudile 18M za njega. Ima ugovor do 2014. pa će biti umijeće dobiti ga za te pare ili nešto jeftinije. Spominje se i Lucin transfer u Genou (kada se Bayern galantno ponio) i mogućnost razgovora sa menadžerom đenovljana.
Kako stvari stoje, Bosingwa otpada. Što zbog čestih povreda, što zbog toga da Lahm želi igrati po desnoj strani.
Kako stvari stoje, Bosingwa otpada. Što zbog čestih povreda, što zbog toga da Lahm želi igrati po desnoj strani.
Vom Jäger zum Gejagten
- moustapha
- Kontakt:
Bio bi ovo zaista fin transfer, kad bi se ostvario. Jos kad bi im utrpali i Demichelisa, a on jos uvijek dosta dobro kotira na trzistu, bio bi to transfer za 10.Omerbavarac je napisao/la:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ommen.html
Postalo je iritirajuce gledati pasivnost Bayerna za vrijeme prelaznih rokova. Neka ovo bude prvi u nizu koji ce vratiti stvari na pravi kolosjek.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.