FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Glupost, kao da bi se Anceloti i snasao u ovoj ligi
Ćosića bi uzeo ko pomoćnika da mu objasni
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Mislim da ce Anceloti biti glavni,a Abdulah Oruč pomoćni,kaže anceloti da mu se bas svidja Oruc sa svojim taktikama iz 85-ih 
Eto anceloti u evertonu, opet ispustamo goluba iz ruke.
Jos je poketino ostao
Uprava napolje
Jos je poketino ostao
Uprava napolje
NEMA NAZAD
Oručeve taktike bile zastarjele kad je Ancelotti bio igrač.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:15Mislim da ce Anceloti biti glavni,a Abdulah Oruč pomoćni,kaže anceloti da mu se bas svidja Oruc sa svojim taktikama iz 85-ih![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
kaze levat everton voli eto nek se sad bori za opstanak
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
meni rekli da su emeryu ponudili vise para, pa ancelotti nije htio da se ponizava
Ne svidja mi se ovo čekanje iza nove godine nikako. Nadam se da imaju validne razloge.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
rok za imenovanje šefa stručnog štaba 31.12.2019

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
E čuj Ancelotti, pa ebo vas on da vas ebo. Eto imali smo Kodru, moderan strani trener i šta bi? Ne može u ovoj ligi FKS voditi nijedan trener koji nije iz mahale, koji ne zna kakav je pritisak ovdje i koji nije igrao za FKS. A da ne govorim kako ti stranci ne znaju ligu, ne znaju mentalitet, pritisak itd. Dovoljan primjer je Ješić. Samo domaće, s njima smo vazda imali uspjeha.
Džaba bošnji pričati, svako bolji osim njegovog domaćeg, zato nam i jeste ovako u državi.
Džaba bošnji pričati, svako bolji osim njegovog domaćeg, zato nam i jeste ovako u državi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Otiće to rutinski iza koji dan, ko da ih ne znamo. Oni da su išta do sad završili objavili bi odavno neke informacije, imam osjećaj da lutaju i da veze nemaju ko će to bit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovo je sve ide u ruke Jovica. sto on igra 27.12 i ako izgubi onda ide iz kluba.
Svi koji nisu stigli večeras uplatiti za paketiće, moći će to uraditi u srijedu u istom terminu od 18h do 20h u prostorijama UNFKS. To će biti i zadnji termin za uplate.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sve to stoji ali sam opet prije bio za ancelotija nego npr. Jovica.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:41E čuj Ancelotti, pa ebo vas on da vas ebo. Eto imali smo Kodru, moderan strani trener i šta bi? Ne može u ovoj ligi FKS voditi nijedan trener koji nije iz mahale, koji ne zna kakav je pritisak ovdje i koji nije igrao za FKS. A da ne govorim kako ti stranci ne znaju ligu, ne znaju mentalitet, pritisak itd. Dovoljan primjer je Ješić. Samo domaće, s njima smo vazda imali uspjeha.
Cek, pa je li jovic uopste domaci
NEMA NAZAD
-
bordobijeli
- Kontakt:
Meni bi Jovic bio dobar izbor u prvom mandatu ostavio ok dojam. Fino smo igrali bilo i dobri pobjeda 100 derby pa Levski itd. kiks je bio zeta al svako kiksa,sve to s osrednjom ekipom i finansijama . bojim se samo loše atmosfere i prevelikog pritiska pošto se titula sama namece kao imperativ.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 16 dec 2019, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav ba anceloti, ova bi ga liga progutala.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja gore navedem neoborive argumente i ti dođe i dole napišeš isto? Bruka.holyman je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:49Sve to stoji ali sam opet prije bio za ancelotija nego npr. Jovica.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:41E čuj Ancelotti, pa ebo vas on da vas ebo. Eto imali smo Kodru, moderan strani trener i šta bi? Ne može u ovoj ligi FKS voditi nijedan trener koji nije iz mahale, koji ne zna kakav je pritisak ovdje i koji nije igrao za FKS. A da ne govorim kako ti stranci ne znaju ligu, ne znaju mentalitet, pritisak itd. Dovoljan primjer je Ješić. Samo domaće, s njima smo vazda imali uspjeha.
Cek, pa je li jovic uopste domaci![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.