Trebalo bi ispratit preko strima tu tekmu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Trebalo bi ispratit preko strima tu tekmu
Zato sto neko namjerni pusta ublehe.
Nije kapacitet
Ne svađamo se, diskutujemo.martini46 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 23:41Dzeno samo dolazi u obzir, domaci perspektivan i poznaje mahaluAlfredNobel je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:41E čuj Ancelotti, pa ebo vas on da vas ebo. Eto imali smo Kodru, moderan strani trener i šta bi? Ne može u ovoj ligi FKS voditi nijedan trener koji nije iz mahale, koji ne zna kakav je pritisak ovdje i koji nije igrao za FKS. A da ne govorim kako ti stranci ne znaju ligu, ne znaju mentalitet, pritisak itd. Dovoljan primjer je Ješić. Samo domaće, s njima smo vazda imali uspjeha.
Džaba bošnji pričati, svako bolji osim njegovog domaćeg, zato nam i jeste ovako u državi.![]()
![]()
nego umjesto sto se svadjate ajde tamo na temu bacite glasove za nase ljude na izborima za forumasa godine i za kantu crnogorcu i onom njegovom cukici mohinakcu.![]()
nekad smo uzimali lopatom ove izbore![]()
![]()
viewtopic.php?f=43&t=14760&start=20
skoro, bodi i mortem nas trebaju u borbi protiv crnogorca i tuzlanskih kozojeba![]()
Zadnja rečenica je punchline, aferim.holyman je napisao/la: ↑16 dec 2019, 23:57Ne znam stvarno, volio bih da me iznenade nekim imenom koje nismo ovdje spominjali ali je to dosta tesko. Po meni je i sablic rang nanica, vukasa ili onog makedonca sto je vodio siroki, ne znam koje ime bi me obradovalo. Mozda bih se custovicu obradovao mada mu je ova liga nepoznanica
Prevedi mi punchline da znam sta si mi odgovorioAlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2019, 00:01Zadnja rečenica je punchline, aferim.holyman je napisao/la: ↑16 dec 2019, 23:57Ne znam stvarno, volio bih da me iznenade nekim imenom koje nismo ovdje spominjali ali je to dosta tesko. Po meni je i sablic rang nanica, vukasa ili onog makedonca sto je vodio siroki, ne znam koje ime bi me obradovalo. Mozda bih se custovicu obradovao mada mu je ova liga nepoznanica![]()
Ovaj da je pravi čovjek, bio bi porodicnicovjek, a ne obiteljskiPantelija je napisao/la: ↑16 dec 2019, 20:56Preko sponzora i seata je reg i servis besplatan cak i gorivo mislim da je dijelom jeftinijeobiteljskicovjek je napisao/la: ↑16 dec 2019, 20:48Kako reče rukovodstvo kluba u izvještaju. Uvažavamo mišljenje navijača i simpatizera ali neće Nam sad otjerati rumenog, ima puno posla: licence, pripreme, izbor novog trenera a ni prvi servis na seJatima nije uradio![]()
Za Šićku kopilad su već uplaćena neka zimska putovanja, jazuk je da propadnu, pa aBd.
Teško nama s njima, Namu još teže.
Udaraclinijaholyman je napisao/la: ↑17 dec 2019, 00:04Prevedi mi punchline da znam sta si mi odgovorioAlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2019, 00:01Zadnja rečenica je punchline, aferim.holyman je napisao/la: ↑16 dec 2019, 23:57Ne znam stvarno, volio bih da me iznenade nekim imenom koje nismo ovdje spominjali ali je to dosta tesko. Po meni je i sablic rang nanica, vukasa ili onog makedonca sto je vodio siroki, ne znam koje ime bi me obradovalo. Mozda bih se custovicu obradovao mada mu je ova liga nepoznanica![]()
AlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2019, 00:32Udaraclinija
Slažem se ali nemamo mi keša za njega a i ne bi nam se isplatio osim ako ne bi baš potrošili finog novca na pojačanja da imamo neke šanse u europskim takmičenjima.
Nerealna su očekivanja baš. Za Nikolića bi nam trebale barem tri Husrefove plate.
I koja je svrha dovoditi lika ako su tu negdje?