ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑17 dec 2019, 00:01
Izgleda Radovac prvo pojacanje Veleza...
Vrhunski talenat bio, zna lopte, u Grckoj imao povredu meni se cini pa se nije naigrao. Na Dudicu je samo da mu povodac stavi jer sam cuo da voli provod momak, ako bude predano radio bit ce ekstra pojacanja.
Naprijed Rodjeni!
Nije Radovcu problem provod, nego više psiha ko psiha. Što se tiče načina života, mislim da ne odstupa ništa od uobičajenog. Koliko znam, nije Radovac nikad ni ostajao da se leši alkoholom ili nešto slično. U Sarajevu su mu zamjerali nargilu, ali ne mislim da je to problem kojeg se plašite. Plus, oženio se on rpije par mjeseci, pa je to još jedan garant da je normalan
Radovac je psihološki tanak, a gdje ne bi i bio kada sa 17-18 važiš za najvećeg talenta, imaš priliku otići u Zenit, sa 18 potpišeš ugovor sa platom od 5.000KM, a onda ti se sve raspadne uglavnom zbog nakaradne situacije u Sarajevu u to vrijeme. Da je otišao recimo 2015. nakon titule BILO GDJE vani, vjerujem da bi sad bio u ligama petice.
U svakom slučaju, Radovcu treba kontinuitet, treba mu par dobrih partija i uz Dudića, ja vjerujem da će lik za godinu dana biti iznadprosječan.