FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 17 dec 2019, 14:35

19FKS46 je napisao/la:
17 dec 2019, 13:53
A Branimir Hrgota?
Ne ide Branimir uz nas stil igre, mi igramo napadacki pa bi se trebao zvati Napadamir Hrgota.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 17 dec 2019, 15:34

ElCartel11 je napisao/la:
17 dec 2019, 14:35
19FKS46 je napisao/la:
17 dec 2019, 13:53
A Branimir Hrgota?
Ne ide Branimir uz nas stil igre, mi igramo napadacki pa bi se trebao zvati Napadamir Hrgota.
U zadnje vrijeme je i isao branimir uz nas :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 dec 2019, 16:02

kenanbrajic je napisao/la:
17 dec 2019, 14:08
Ko god dođe za šefa strušnog štaba, mišljenja sam da neće, u ovim okolnostima, napraviti nešto bombastično.
Povratak ekipe na prošlogodišnji nivo, vrlo moguće, ali iskorak ka evropskim takmičenjima – ne vjerujem.
Prije svega, potrebna je korijenita promjena pristupa, počevši od najmlađih kategorija, pa sve do seniorske ekipe.
Uvođenje Catapult-a, kao sistema monitoringa performansi igrača i analitike, je ogroman korak naprijed, AKO SE BUDE PRAVILNO KORISTIO!
Činjenica da je naš Mersudin Ahmetović, igrač u poznim fudbalskim godinama izabran za igrača mjeseca, govori dosta. Igrač koji bi trebao da bude na klupi još godinu i da ide u penziju, je naš najbolji igrač. Znak da nešto „ne valja“ sa omladinom oko njega.
Kod nas igrači kasno sazrijevaju kao igrači. Ne daje im se prilika. Ne vjeruje im se. Postavljam pitanje je li zato što se zna da se u omladinskim kategorijama ne radi s njima dovoljno dobro?
Jedan, bar meni, zanimljiv primjer, je stavljanje Krste Velkoskog u vezni red. OK, nije ništa novo da u deficitu igrača na nekoj poziciji, na njegovo mjesto se stavlja igrač koji je „svestran“...ali mislim da je kod nas bilo nešto drugo u pitanju. On je igrač koji je uživao najveće moguće povjerenje šefa u tom periodu, meni je to ličilo otprilike na „Krle je jak na lopti, ima pas, ima pregled“...bez obzira što na klupi imaš igrača koji je mlad, i kojemu je to prirodna pozicija.
Drugi primjer je Besim Šerbečić. Defanzivac koji je došao na posudbu kod nas jer nigdje drugo nije mogao. Da je mogao, otišao bi sigurno. Čovjek koji je imao devijaciju nosa, smanjen kapacitet disanja, je igrao svaku utakmicu, iznosio loptu po 50 metara od svog gola, i važi za najboljeg defanzivca lige. Čovjek je bio godinu i po vani, nije upisao zvaničan nastup za Rosenborg (dva puta bio na klupi i dosta vremena bio povrijeđen), radio sa „ozbiljnim“ ljudima. Čovjek dođe i pokida ligu.
Ogromna stvar je povratak Eldina Jeleškovića u klub.
Kao primjer zašto je to dobro, navešću drugog defanzovca, Darka Lazića. Prošle godine odigrao 13 utakmica u ligi, i nije dobio ni jedan karton. Ove godine igrao 15 utakmica i zaradio 10 žutih kartona. Defanzivac dobiva žute kartone kada je fizički slabiji od igrača s kojim je u duelu, i nema drugog načina da ga zaustavi osim prekršajem.
Nadam se da će Jela uspjeti vratiti ekupu na nivo fizičke spreme koju su imali prošle godine.
O terenima nema potrebe ni pričati ni diskutovati.
Mislim da Nam neće uložiti ozbiljan novac dok ne vidi da ima u šta. Pod tim mislim neki uspjeh tipa play-off euro takmičenja ili grupa.
Ozbiljan rad sa mladima, sprječavanje slučaja Hadžić i Veladžić, i težnja ka iskoraku u Evropi (pod težnja mislim da rad na istom, ne samo želja) su preduslov da se napravi neki ozbiljan posao.
Ko je pročitao do kraja, hvala na izdvojenom vremenu.
Bordo pozdrav!
:bow:
Na terminima se vidjelo da znaš znanje. :salut:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 dec 2019, 16:23

Najmlađi navijači su već posjetili našu Bordo kućicu na Sarajevo Holiday Market. Posjetite nas i vi svakim danom u periodu do 13. januara!

slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 dec 2019, 16:34

MortemHz je napisao/la:
17 dec 2019, 16:23
Najmlađi navijači su već posjetili našu Bordo kućicu na Sarajevo Holiday Market. Posjetite nas i vi svakim danom u periodu do 13. januara!

slika
slika
UPRAVA NAPOLJE! :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 dec 2019, 16:35

zagorski je napisao/la:
17 dec 2019, 16:34
MortemHz je napisao/la:
17 dec 2019, 16:23

slika
slika
UPRAVA NAPOLJE! :mrgreen:
To, to :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 17 dec 2019, 16:36

Samo najmladji su i posjetili kucicu za sada :D Ovi matori zaobilaze u sirokom krugu, barem tako je bilo jucer u par navrata kada sam prolazio.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 17 dec 2019, 16:41

Napapijri je napisao/la:
17 dec 2019, 16:36
Samo najmladji su i posjetili kucicu za sada :D Ovi matori zaobilaze u sirokom krugu, barem tako je bilo jucer u par navrata kada sam prolazio.
A samo da su sacekali 2-3 dana i ko ljudi odradili posao.. :facepalm:

Hocel Nam primjetit kako su ga zaje*ali.. bas me interesuje..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 dec 2019, 16:42

Baš je čudno što su Holiday Market kućice zanimljivije dječici nego odraslim. Wow.. Znak da nešto ne valja.

Uprava napolje!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 dec 2019, 16:45

Djecica pametnija od odraslih i nisu ovcice :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 17 dec 2019, 16:47

simidobar je napisao/la:
17 dec 2019, 16:41
Napapijri je napisao/la:

Ti fkt misliš da Nama može zajebat bilo kod od naših u klubu ili neko od ublehaša ovdje u BiH generalno. To je čovjek koji na sedmičnoj bazi leti u sve krajeve svijeta i završava poslove, nagledao se on bjelosvjetskih prevaranata više nego što ih, Bog zna, mi imamo u čitavoj BiH.
Nije naivan Nam sekunde, to što smo mi tako stvorili sliku i mislimo da ga kao nešto levatimo, u suštini to naš primitivizam progoava iz nas, misleći da smo mi maher narod za bilo šta a oni narod levata. Vijetnam je civilizacija i društvo, nešto s čim se mi ne možemo porediti ni u jednom segmentu pa siguran sam ni u tim varanjima i varalicama.

:salut:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 17 dec 2019, 16:55

AlfredNobel je napisao/la:
17 dec 2019, 16:42
Baš je čudno što su Holiday Market kućice zanimljivije dječici nego odraslim. Wow.. Znak da nešto ne valja.

Uprava napolje!
Nije jedan znak nego jedan od znakova.. Kad sve sastavis dobijes kompletnu sliku.. ;)

revolt je napisao/la:
17 dec 2019, 16:47
simidobar je napisao/la:
17 dec 2019, 16:41
Napapijri je napisao/la:

Ti fkt misliš da Nama može zajebat bilo kod od naših u klubu ili neko od ublehaša ovdje u BiH generalno. To je čovjek koji na sedmičnoj bazi leti u sve krajeve svijeta i završava poslove, nagledao se on bjelosvjetskih prevaranata više nego što ih, Bog zna, mi imamo u čitavoj BiH.
Nije naivan Nam sekunde, to što smo mi tako stvorili sliku i mislimo da ga kao nešto levatimo, u suštini to naš primitivizam progoava iz nas, misleći da smo mi maher narod za bilo šta a oni narod levata. Vijetnam je civilizacija i društvo, nešto s čim se mi ne možemo porediti ni u jednom segmentu pa siguran sam ni u tim varanjima i varalicama.

:salut:
:urnebes:

Braca podcjenjujes nas a njih precjenjujes.. Prodali su ba ljudi Vijecnicu 3 puta..

Moze on obic cijeli svijet al samo u BiH se moze uhvatit za glavu kakve ljudi ideje imaju..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 dec 2019, 17:00

Strašno je koliko je narušena atmosfera unutar i oko kluba u zadnjih par mjeseci. Ne znam tačno čija je krivica ali je ovo loše. Dosta mi je više i Husrefa i Sabrine i Jahića i raznih mešetara koji namjerno podgrijavaju lošu atmosferu te bi da iskoriste ovu situaciju i da se dokopaju pozicija u klubu. Vjerujem da Nam zna šta radi i ja mu vjerujem. Svima treba biti Sarajevo iznad pojedinaca i ličnih interesa.
Sarajevo će biti,sve drugo će proći!
Sarajevo iznad svih!
ISTINA ZA VEDRANA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 dec 2019, 17:29

Napapijri je napisao/la:
Ma ne mogu da vjerujem, a obicno je uvijek bilo obrnuto :mrgreen:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 dec 2019, 17:37

Pratim FK SARAJEVO od 1994 volim FK SARAJEVO SVIM SRCETOM

Al ovo svo desavanje baca na lose odnisno ovakve stvari kad bi se desavale crno nam se pisalo..

Samo kasnjenje (malo) sa platama j.e.b.a nam mater i citavu polusezonu.

Ovo je dokaz da mi il cemo dovest neku ublehu kosto je jovic jesic

Ovo samo moze ispast dobro ako dovedemo 3 benka i trenera katanac i bolji

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 dec 2019, 17:43

Husref je prestao da gostuje po televizijama, uskoro će se i situacija ako Bog da smiriti, ako je opet ne podgrije on i ovi rušitelji. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 17 dec 2019, 17:46

Pitar6785 je napisao/la:
17 dec 2019, 17:37
Pratim FK SARAJEVO od 1994 volim FK SARAJEVO SVIM SRCETOM

Al ovo svo desavanje baca na lose odnisno ovakve stvari kad bi se desavale crno nam se pisalo..

Samo kasnjenje (malo) sa platama j.e.b.a nam mater i citavu polusezonu.

Ovo je dokaz da mi il cemo dovest neku ublehu kosto je jovic jesic

Ovo samo moze ispast dobro ako dovedemo 3 benka i trenera katanac i bolji
Dovoljan je za pocetak dobar teren. U ovim uslovima svi igraci su na 30-40% svojih mogucnosti..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 dec 2019, 18:06

haj Emčo dovodi ovog prezimenjaka Anela, vakat mu je...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2019, 18:12

17 dec 2019, 16:45
Djeca samo osjecaju ljubav prema klubu, za razliku od pojedinca.

Istinska, prava ljubav.. bez interesa.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 17 dec 2019, 18:19

Zip je napisao/la:
17 dec 2019, 18:12
17 dec 2019, 16:45
Djeca samo osjecaju ljubav prema klubu, za razliku od pojedinca.

Istinska, prava ljubav.. bez interesa.
Moj interes je da gledam utakmicu za PLACENU kartu..

Sta ti predlazes ? Da platim kartu i iskreno sa ljubavlju da ne gledam utakmicu ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Google [Bot], iliyaa8, laznokrilo, mnon46, OzmoodPinglewood, Rajvosa4ever, riki46, Semrush [Bot], skoJaa i 81 gost.