Jes kad nemas sta izgubiti, kad imas porodicu ili ljude koji zavise od tebe onda ces time samo naskoditi njima. Kod mene kolegi na poslu je tako jedan narkoman autom ubio zenu i kcerku, i to su na trotoaru bili, a sin mladji je cudom prezivio. Lik je na kraju osudjen 15 god. Jbg sad da je on njega ganjao i roknuo sin bi mu pored majke i sestre ostao i bez oca.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ma kažem bezze primjer bilo je poslije svašta, to ko klinci bilo normala...poslije...hajd jbg nije ispovjedaonica...
mislim i meni je švrakino prvi komšiluk...i životna škola...preživiš danas pa ćemo vidjet sutra...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam ni za jednu utakmicu gdje se nismo posaketali na kraju.. bilo je ludo i nezaboravno..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Cekaj ba Denchi jesi ti iz Svrakinog 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
KLIKA IMA PARA
ih švrakino favela je i prije rata bilo poznato kao zajebana mahala
meni ujak pričao kad su se on i majka sa dedom i babom doselili u alipašino tamo 70-tih/ 80-tih kakvu su im finu dobrodošlicu priredile komšije sa švrakinog
meni ujak pričao kad su se on i majka sa dedom i babom doselili u alipašino tamo 70-tih/ 80-tih kakvu su im finu dobrodošlicu priredile komšije sa švrakinog
Švrakino zimi u smogu poslije jacije. Bolje bilo amerikancima u džunglama oko Mekonga u Vijetnamu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pravim biznis na Novoj Otoci
- legenda reala
- Kontakt:
oooo, jesi to osto bez posla pa ponovo forumas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Steta sto ne prica duze genijalan je
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Al gledaj ti kakvi cirkuzanti su njima kandidati, s koca i konopca sve
Krenuo bi ismijavat Škoru al onda skontam da je i Nazif Gljiva svojevremeno bio u trci za predsjedništvo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Drzim se jos, mlada sam nada firme kao Freddy Adu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Jabroni, Slatinash_7 i 12 gostiju.