Zvjezdan Misimović

dzenidm
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la dzenidm » 18 apr 2009, 22:09

evo grafite proglasen za igraca utakmice sa ocjenom 9 a misimovic dobio 8.5 pa kako ih nije stid uz to i salihovic je bio man of the match a dzeki stavili 6.5 ko i rihteru svasta... svaba i govana

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 apr 2009, 22:24

Ko ga je proglasio?
Kicker ili Bild nisu sigurno, kod njih je obrnut sistem bodovanja.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2009, 22:28

dzenidm je napisao/la:evo grafite proglasen za igraca utakmice sa ocjenom 9 a misimovic dobio 8.5 pa kako ih nije stid uz to i salihovic je bio man of the match a dzeki stavili 6.5 ko i rihteru svasta... svaba i govana
Pa i treba da je Graffite igrac utakmice. Covjek je bio najbolji, izborio penal, zabio dva puta, sve se vrtilo oko njega. Volimo mi Misketa, ali trebamo biti realni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 apr 2009, 22:31

Virtu4l je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:evo grafite proglasen za igraca utakmice sa ocjenom 9 a misimovic dobio 8.5 pa kako ih nije stid uz to i salihovic je bio man of the match a dzeki stavili 6.5 ko i rihteru svasta... svaba i govana
Pa i treba da je Graffite igrac utakmice. Covjek je bio najbolji, izborio penal, zabio dva puta, sve se vrtilo oko njega. Volimo mi Misketa, ali trebamo biti realni.
doduše

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 apr 2009, 22:39

Virtu4l je napisao/la:
misimovic mu je dao 4 lopte od koje bi pravi spic sigurno pospremio, a on je samo 1 iskoristio, zato kazem ad ej misimovic trebao biti igrac utakmice, jer stvarno sve 4 su bile 100%

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 apr 2009, 22:43

dzenidm je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
misimovic mu je dao 4 lopte od koje bi pravi spic sigurno pospremio, a on je samo 1 iskoristio, zato kazem ad ej misimovic trebao biti igrac utakmice, jer stvarno sve 4 su bile 100%
mislim da nisi objektivan. da je obrnuta situacija i da je Grafite servirao a Miske pogadjao sigurno bi rekao da je Miske bio najbolji :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2009, 22:46

dzenidm je napisao/la:misimovic mu je dao 4 lopte od koje bi pravi spic sigurno pospremio, a on je samo 1 iskoristio, zato kazem ad ej misimovic trebao biti igrac utakmice, jer stvarno sve 4 su bile 100%
Golovi se broje, nerealizirane asistencije ne idu u statistiku. Zasto su onda Graffite i Dzeko dvostruko skuplji od Misimovica?
Voli te tvoje Sarajevo.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 apr 2009, 22:49

rekao ih i za grafitea majkemi da je dao golove, prvo kada mu sa lijeve strane vanjskim misimovic daje loptu moze da pita adlera gdje ce on suta u njega, poslije kada ga je adler srusio je bila druga situacija, treca situacija je bila kada je mogao dati dzeki loptu cini mi se i na kraju onaj gol, ja mislim da uvijek ti igraci koji nose igru dobivaju najvece ocjene iako vjerovatno nisam ni objektian a ko ce i biti kada ih volimo ko sami sebe i misketa i dzeku i vedu i sve igrace :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2009, 22:52

Ma da, par puta je Miske namjestio Dzeki nekoliko golova, da bi Dzeko bio igrac utakmice.
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 apr 2009, 22:53

po meni su svi u Wolfsburgu danas podbacili, tako da je pomalo svejedno ko je bio najbolji.
ne zaboravite da je Bayer bio bolji i da je zasluzio najmanje bod a i sudija ih je nekoliko puta ostetio. Wolsburg danas vise sretno nego znanjem do 3 boda. Pamet u glavu pred sljedecu utakmicu, mogla bi im titula lako iskliznuti iz ruku...
A Dzeko se s pravom naljutio kad mu Grafite nije dodao kod 1:1.... desetak minuta do kraja, Dzeko sam a Grafite u losoj poziciji i sebicni covjek puca na go umjesto da je pruzi Edinu

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 apr 2009, 22:57

calcio je napisao/la:po meni su svi u Wolfsburgu danas podbacili, tako da je pomalo svejedno ko je bio najbolji.
ne zaboravite da je Bayer bio bolji i da je zasluzio najmanje bod a i sudija ih je nekoliko puta ostetio. Wolsburg danas vise sretno nego znanjem do 3 boda. Pamet u glavu pred sljedecu utakmicu, mogla bi im titula lako iskliznuti iz ruku...
A Dzeko se s pravom naljutio kad mu Grafite nije dodao kod 1:1.... desetak minuta do kraja, Dzeko sam a Grafite u losoj poziciji i sebicni covjek puca na go umjesto da je pruzi Edinu
a lozi se grafite majkemi, magath ako ista ima u glavi rjesice ovo, jer ovo nije prvi put, nema mi nista mrze kad gazda nema kontrolu nad kucom

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 apr 2009, 22:59

ma Grafitte je tipični brazilac kad je to u pitanju, nemojte se brinut, neće počet dodavat :D
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 18 apr 2009, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2009, 23:01

VanBasten je napisao/la:ma Grafitte je tipični brazilac kad je to u pitanju, nemoj te se brinut, neće počet dodavat :D
:mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 apr 2009, 23:01

trio fantastiko djeluje fenomenalno i dalje. nadam se da ce zvjezdinjo i kompanija gurati do kraja i ostaviti hsv iza sebe, ostali nisu bitni jer nemaju kvalitet koji bih mogao ugroziti

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2009, 23:07

bh hrvat je napisao/la:trio fantastiko djeluje fenomenalno i dalje. nadam se da ce zvjezdinjo i kompanija gurati do kraja i ostaviti hsv iza sebe, ostali nisu bitni jer nemaju kvalitet koji bih mogao ugroziti
Nesto mi govori da ce Bayern opet biti prvak. Wolfsburg se veoma patio zadnje dvije utakmice. Sto nas narod kaze "zreli su da ih neko otrese". Imaju veoma neugodno gostovanje Stuttgartu, tu ce tesko prezivjeti. Moenchengladbach i Leverkusen su bili puno bolji od njih, ali Benaglio ih je vadio (danas i sudija), pitanje je utakmice kada ce puci, mozda vec naredne sedmice u Cottbusu.
Voli te tvoje Sarajevo.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 apr 2009, 23:10

Virtu4l je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:trio fantastiko djeluje fenomenalno i dalje. nadam se da ce zvjezdinjo i kompanija gurati do kraja i ostaviti hsv iza sebe, ostali nisu bitni jer nemaju kvalitet koji bih mogao ugroziti
Nesto mi govori da ce Bayern opet biti prvak. Wolfsburg se veoma patio zadnje dvije utakmice. Sto nas narod kaze "zreli su da ih neko otrese". Imaju veoma neugodno gostovanje Stuttgartu, tu ce tesko prezivjeti. Moenchengladbach i Leverkusen su bili puno bolji od njih, ali Benaglio ih je vadio (danas i sudija), pitanje je utakmice kada ce puci, mozda vec naredne sedmice u Cottbusu.
ja mislim da ce stutgart osvjiti da ce bajern biti drugi i wolfsburg treci hsv cetvrti

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 apr 2009, 23:12

Virtu4l je napisao/la:
Mozda puknu sledece kolo pa daju ponovo 4-5 komada kao BAjernu,ma daj zreli da ih neko otrese,ljudi su deset zaredom pobijedlili i ti nalazis mane. :evil:
BosnaE

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 apr 2009, 23:13

Sva sreca pa u prognozama uvijek fulas! ;)
"Zwetschge" Misimovic nezaustavljiv, lakoca igre, elegancija, zadnje dodavanje...
Ali kao sto se moglo primjetiti, lagano padaju! Danas pobjeda na guzove. :roll:
Vom Jäger zum Gejagten

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2009, 23:15

newton_heath_lyr je napisao/la: Mozda puknu sledece kolo pa daju ponovo 4-5 komada kao BAjernu,ma daj zreli da ih neko otrese,ljudi su deset zaredom pobijedlili i ti nalazis mane. :evil:
Kakve mane? Govorim ono sto sam vidio, a dovoljno se razumijem u fudbal da zakljucim da im je forma u silaznoj putanji. Da si gledao tekme protiv Moenchengladbacha i Leverkusena (a ocito je da nisi), znao bi o cemu govorim.
Voli te tvoje Sarajevo.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 apr 2009, 23:18

Virtu4l je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la: Mozda puknu sledece kolo pa daju ponovo 4-5 komada kao BAjernu,ma daj zreli da ih neko otrese,ljudi su deset zaredom pobijedlili i ti nalazis mane. :evil:
Kakve mane? Govorim ono sto sam vidio, a dovoljno se razumijem u fudbal da zakljucim da im je forma u silaznoj putanji. Da si gledao tekme protiv Moenchengladbacha i Leverkusena (a ocito je da nisi), znao bi o cemu govorim.
Gledao sve utakmice u zadnje vrijeme i forma moze biti da je u padu(sto ne vidim) ali da ce ih Cotbus isprasiti,i da se ne razumijem u fudbal ..ali da ne ide ovaj topic off............a kazi mi samo ko se dize sa formom sada na kraju sezone,koja je to ekipa.?
BosnaE

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.