ma vjeruj oko moje šta ti duša hoće....široko ti polje....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma vjeruj oko moje šta ti duša hoće....široko ti polje....
Mislis Nam? Pa nije lud da odbije, valjda i njemu u cilju da ima barem ovih 3-4-5.000 na tribinama?Pantelija je napisao/la: ↑17 dec 2019, 19:11Ko drugi, moze info ako nije problem. I sta ako tan odbije da bilo koga otpusti iz kluba?Napapijri je napisao/la: ↑17 dec 2019, 19:05Izabrat ce ga 30.12.2019., a onda ce on biti s porodicom na novogodisnjem putovanju, pa ce doci 04.01.2020. Zatim slijedi kuknjava kako nije imao vremena da dovede pojacanja i tako nastaje borba za EvropuCuj oni bi da ostanu kako bi spremili licenciranje i listu pojacanja. Nece moci ove noci, spremit ce je neko drugi
![]()
e a zamisli za 3 mjeseca tekSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 19:59Evo smirila se djeca,inostranstvo navijaci i internet navijaci!Prije 4 sata Nam objavio nesto na FB,a samo 3 slike sa uprava napolje![]()
Denchi je napisao/la: ↑17 dec 2019, 20:02e a zamisli za 3 mjeseca tekSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 19:59Evo smirila se djeca,inostranstvo navijaci i internet navijaci!Prije 4 sata Nam objavio nesto na FB,a samo 3 slike sa uprava napolje![]()
![]()
![]()
brzi žive brzo, protesti bili i prošli, treba na paketiće ić![]()
Lazic i nije nesto pokazao, od ljeta pa nadalje. Utopio se u sivilo ekipe. Jedini koji su se bar trudili su Ahmet i Serbecic.Pitar6785 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 20:11Sto se tice trenera, ovde je po mom videnju moguce 2-3 varijante.
Al definitivno nije strateska odluka da se ceka sa trenerom do 31 decembra..
Prva opcija je da su se prearacunali sto se skupoce trenera tice plus husrefova od premnina. Mislili su da mogu dovest boljeg za 15-20 k km mjesecno, medzutim takvi treneri kostaju 30-50 k km
Drugo da ih svi ozbiljni preskacu jer su klupaku legendu kluba odpustili na nacin na koji su to uradili..
Trece trazenje iskoraka u evropi minimum play off le a igracki kadar tanak a budzet za pojacanja kita teska.. osvajanje titule i igranje 2 domace utakmice po zenici nije dovoljno za hz pitare, a veci iskorak nemoguc..
Igrac ko benko se nemoze dovest i da odma igra (skoro nemoguce stila je izuzetak) inace takvi igraci il su bolesni ili imaju problem ko benko za ugovor i takve asove moras dovest 3-6 mjeseci da se to izlijeci ili da dobije papire. Samim tim dase zakljucit da ce ti naj jace pohacanje bit nesto ko mma borac iz tuzle ili suncokret iz dubrovnika,, prem da ito je pod velkim upitnikom, al isto tako dokaz da ce doc ubleha za trenera jao jovic ili jesic jarni jer to su treneri kojim nije bitna karijera vec da se sta zaradi jer su svjesni da ce brzo ostat bez ikakva posla ili mozda u najboljem slucaju trener pjetlica u zadru varteksu i kaknju i takvim kurcima od ekipa..
To je neki pravac kojim ja razmisljam
Ako lazic serba odu treba kopacke okacit o klin sto se tice ove sezone..
Pa buraz Jel stvarno mislis da ja i mojih 30 ljudi koje znam sa tekmi nece ici na tekme i tako more raje. Jesi ozbiljan
Ma malo je onih koji ce bojkotovat, veci problem ce biti loša atmosfera odnosno svaki poraz i loš rezultat nosit xe ogroman pritisak prvo na upravu a poslje na trenera i ekipu.Pantelija je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:22Pa buraz Jel stvarno mislis da ja i mojih 30 ljudi koje znam sa tekmi nece ici na tekme i tako more raje. Jesi ozbiljan
Jedino sjever da bojkotuje, istok i zapad nece 100% a s obzirom da je sjever u prosjeku 500 bilo nije to nikakav udarac. Nekada je sjever cionio 50% gledalaca na stadionu a bgm sad 20%
Ma ne mislim konkretno na bojkot, buraz, to svakako nece niti zeli iko. Ali dovoljno je da izgubimo 1.000 onih rezigniranih, ionako sve sablasno izgleda.Pantelija je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:22Pa buraz Jel stvarno mislis da ja i mojih 30 ljudi koje znam sa tekmi nece ici na tekme i tako more raje. Jesi ozbiljan
Jedino sjever da bojkotuje, istok i zapad nece 100% a s obzirom da je sjever u prosjeku 500 bilo nije to nikakav udarac. Nekada je sjever cionio 50% gledalaca na stadionu a bgm sad 20%
Ma ja ne znam gdje pantelija izvlači to more raje i te ljude , realno .. to stoji da je tribina dosta ofalila al ako cemo realno ofalila je zbog takvih koji idu u penziju sa 27 28.. a takvih je dosta ..mjenjaju se tribine ,smeta mi ovaj,prijeti mi onaj ..sreca ima nas jos dosta starije raje koja je jos tu i na domacim i na gostovanje ..indirektno pantelija oce da kaze da i ako bi bio bojkot ,pisaj sjever svakako ih nema ..al opet ljudi misle da je tu samo sjever ..al **** to suplja prica svakakoNapapijri je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:54Ma ne mislim konkretno na bojkot, buraz, to svakako nece niti zeli iko. Ali dovoljno je da izgubimo 1.000 onih rezigniranih, ionako sve sablasno izgleda.Pantelija je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:22Pa buraz Jel stvarno mislis da ja i mojih 30 ljudi koje znam sa tekmi nece ici na tekme i tako more raje. Jesi ozbiljan
Pa sve ces znat za koji dan kad ti serviraju trenera.. dal si fakat krenuo napred ili farbanje ociju i dalje .. o bojkotima svakako niko ne pricaPantelija je napisao/la: ↑17 dec 2019, 22:21Ja nisam kritikovao brojnost HZ.
Ja sam pitao sta ako nam kaze ja vjerujem da ovi ljudi mogu uzeti titulu i da unaprijede klub. Koja je onda ideja sta raditi?
S tim da se gleda dobrobit kluba a ne pojedinaca. Dobro razmisliti o svakom koraku... Jer klub ispred svega pa i ega
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], bvsic, Google Adsense [Bot], Grbavica786, Proximic i 30 gostiju.