A druga budala ga podrza, koja je u vakat isto tako podrzavala one selimoviceve limitirane majice za pobjedu i rece da ce kupiti iste. Daj nam sliku da vidimo, po noktima cemo te poznati

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad je to on bio dobar forumas?legenda reala je napisao/la: ↑17 dec 2019, 22:28
sta bolan unistavas nisi dvije godine normalnog posta napiso jbt, sta bi od nakog forumasa![]()
Kad se ti nisi ni rodioredbull93 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 22:46Kad je to on bio dobar forumas?legenda reala je napisao/la: ↑17 dec 2019, 22:28
sta bolan unistavas nisi dvije godine normalnog posta napiso jbt, sta bi od nakog forumasa![]()
![]()
Virto je kralj. Sjecam se nasih sukoba jos prije 5-6 godina. Koliko znam podrzavao je Terek, ali mu izgleda vise to nije zanimljivo. Ono sto na temama reprezentacije je pise je uglavnom pametno ili barem djeluje tako u odnosu na fanatika i ostalu ogranicenu bagru.legenda reala je napisao/la: ↑17 dec 2019, 22:28
Rece lik i ne citira me
Cuj sta bi, pa transformisao se u kantulegenda reala je napisao/la: ↑17 dec 2019, 22:28
Ja tek čujem sad za njega.. što ga to raja ne voli?Beduin je napisao/la: ↑18 dec 2019, 13:42Cuj sta bi, pa transformisao se u kantulegenda reala je napisao/la: ↑17 dec 2019, 22:28
![]()
Nego, glupost je Shevcheta proglasiti kantom godine (jer je najveci kandidat) kad lik sa 15 profila ima po nesto malo postova. Treba njegovog net provajdera kontaktirati da mu ukinu net, tutnut mu frulu i nek svirucka tamo negdje u planini gdje i zivi.
Ja sam Sefkijin buraz, nisam se registrovao do skora, ali mi je poznata cijela situacija od prvog dana, a ti iznosis milion LAZI.Beduin je napisao/la: ↑18 dec 2019, 13:42Cuj sta bi, pa transformisao se u kantulegenda reala je napisao/la: ↑17 dec 2019, 22:28
![]()
Nego, glupost je Shevcheta proglasiti kantom godine (jer je najveci kandidat) kad lik sa 15 profila ima po nesto malo postova. Treba njegovog net provajdera kontaktirati da mu ukinu net, tutnut mu frulu i nek svirucka tamo negdje u planini gdje i zivi.