Brate nemaju toliko sta ti je.
Ahmetovic ima mozda 7000KM
Rahmanovic vjerovatno malo manje i to ti je to.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma kakav bojkot, nece do toga doci, nit bi trebalo. Prolazne su uprave, igraci, cak i navijaci, ostaje Sarajevo.Pantelija je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:22Pa buraz Jel stvarno mislis da ja i mojih 30 ljudi koje znam sa tekmi nece ici na tekme i tako more raje. Jesi ozbiljan
Jedino sjever da bojkotuje, istok i zapad nece 100% a s obzirom da je sjever u prosjeku 500 bilo nije to nikakav udarac. Nekada je sjever cionio 50% gledalaca na stadionu a bgm sad 20%
Ahmetovic ima 15+k platu... Vjerovatno s bonusima, nzm sta tacno ukljucuje... Al ima oko 15k 99%... Samo jos da mu vidim na bankomatu, pa bi bio 100% siguran
Nema. Ne znam kolike plate imaju igraci ali znam sigurno da Ahmetovic nema tu platu. Mislim da Oremus ima najvecu platu trenutno.
Kakvih 7000 KM, šta ti je? Pa nema niko ispod 2000 ojrića, izuzev možda ovih Akademaca. Rahman ima sigurno oko 15 hiljada, Lazić boga pitaj koliku. Mislim da su Oremuš i Lazić najplaćeniji, pogotovo je logično za ovog prvog.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Cuspajz, EastMadness, Hajdeee, Jabroni, mosarajvosa83, riki46 i 19 gostiju.