Znaci kodro je "bolji trener" od amara ,zato sto se kod njega trenira 2 puta na dan
Ti ili si fakat glup polupismen ili bezobrazan... Evo da ti nacrtam ... Tjeranje kodre sa mjesta sefa strucnog stsba nije imalo nikakve veze sa njegovim trenerskim znanjem nego su se amaterske placipicke koje nakon iole jace utakmice zavrse u bolnici pobunile protiv njegovog nacina rada... Poenta, samo zato sto nije mogao u amaterskoj ligi izaci na kraj sa amaterima neznaci da ne bi bio dobar trener za repku cak sta vise daleko je bolja opcija nego prethodne 3... I nisam rekao da je bolji trener od amara nego u trenutnom stanju amar nije ni opcija jer vodi zelju i njegov odlazak sa klupe bi zelju vratio na diobu 5- 7 mjesta i to bi vam postalo normala..bolje kodro nego vlah( cetnik, dzikan,) krstajic kapiche...po meni
1.custovic
2.bajevic
2.primorac
3. Kodro
4.husref ....
Ps. Tili do sad je islo na finjaka sa ovim nasim balerinama pa ocigledno neide...naxalost bh repka nikad nije imala trenera sa mudima i autoritetom....donekle je to bio ciro ali samo donekle
Hahahahah,opusti se
Malo te zayebavam a ti se nama vrijedjas
I sta velis Zeljo bez Amara bi bio na 7 mjestu
Za tvoje dobro prepurucujem ti da se javis obliznjem uredu za lobotomiju jer vidim da imas teskih problema
Zadnja izmjena: Salih1984, dana/u 18 dec 2019, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci kodro je "bolji trener" od amara ,zato sto se kod njega trenira 2 puta na dan
Ti ili si fakat glup polupismen ili bezobrazan... Evo da ti nacrtam ... Tjeranje kodre sa mjesta sefa strucnog stsba nije imalo nikakve veze sa njegovim trenerskim znanjem nego su se amaterske placipicke koje nakon iole jace utakmice zavrse u bolnici pobunile protiv njegovog nacina rada... Poenta, samo zato sto nije mogao u amaterskoj ligi izaci na kraj sa amaterima neznaci da ne bi bio dobar trener za repku cak sta vise daleko je bolja opcija nego prethodne 3... I nisam rekao da je bolji trener od amara nego u trenutnom stanju amar nije ni opcija jer vodi zelju i njegov odlazak sa klupe bi zelju vratio na diobu 5- 7 mjesta i to bi vam postalo normala..bolje kodro nego vlah( cetnik, dzikan,) krstajic kapiche...po meni
1.custovic
2.bajevic
2.primorac
3. Kodro
4.husref ....
Ps. Tili do sad je islo na finjaka sa ovim nasim balerinama pa ocigledno neide...naxalost bh repka nikad nije imala trenera sa mudima i autoritetom....donekle je to bio ciro ali samo donekle
Hahahahah,opusti se
Malo te zayebavam a ti se nama vrijedjas
Najbolji trener je zlatan nalic i to nek se zna!!!
Imam osjecaj da ce rs pristati na bajevica samo za ove dvije utakmice ako im se dozvoli da u sledecem ciklusu izaberu svog kandidata
Ne znam šta hoće kada je Prosinečki koliko se sjećam bio njihov kandidat kada se selektor prošli put birao.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Imam osjecaj da ce rs pristati na bajevica samo za ove dvije utakmice ako im se dozvoli da u sledecem ciklusu izaberu svog kandidata
Nek nam dovedu Buvaca ... taman repka da se i on praksa na njoj ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ili nam hoce Begic da prezentira da je Bajevic kompetentan, da voli BiH, i logicno najbolja opcija, i da narod nasjedne samo da bi sacuvao svoju guzicu. A to sto je dugi niz godina nista ne rade, da se fudbal promjenio od kada je Rivaldo igrao za Olympiacos, to nista ne znaci. Ova opozicija je dosta kompetentnija u RSu.
Ili nam hoce Begic da prezentira da je Bajevic kompetentan, da voli BiH, i logicno najbolja opcija, i da narod nasjedne samo da bi sacuvao svoju guzicu. A to sto je dugi niz godina nista ne rade, da se fudbal promjenio od kada je Rivaldo igrao za Olympiacos, to nista ne znaci. Ova opozicija je dosta kompetentnija u RSu.
Kodro je prokomentarisao i navode da bi njegov prijatelj Dušan Bajević mogao postati selektor BiH.
- Bajević nije ništa konkretno rekao, niti je Savez spominjao njegovo ime, ali ako se desi da on preuzme ekipu, onda mogu slobodno reći da bi to bila odlična stvar. On je bio moj prvi profesionalni trener, poznaje fudbal, ipak je to veliki trener kojeg jako poštujem. Ne sumnjam da bi uradio posao na najbolji mogući način.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Dusko Dusko ti si mi najdrazi ti si moje cvjece repka drugog nece. Koji ba Bajevic gdje je bio do sad fol se sad pojavio. Idi vodi Grcku to ti je plafon. Mosa Brko.
Da li je tačno ono što se provlači kroz medije posljednjih dana da FS RS ne želi Duška Bajevića, već želi da kandidat bude Mladen Krstajić?
Mi još nemamo decidan stav o tome. Ono što znamo definitivno je da je želja predsjednika Begića i velikog dijela IO, da to bude Duško Bajević.
Da li ćete vi to podržati?
Mislim da u ovoj situaciji, kada nemamo puno vremena, jer znamo da je baraž u martu i da je okupljanje reprezentacije svega tri ili četiri dana prije baraž utakmice, selektor ima puno posla. Mislim da svi trebamo naći kompromis, ne trebamo ići u tu neku vrstu sukobljavanja mišljenja. Legitimno je i normalno da svako ima neke različite poglede po tom pitanju, neke prijedloge. Ali, na kraju je predsjednik Saveza taj koji je prvi čovjek Saveza i mislim da treba ispoštovati i neke njegove odluke, stavove i mišljenja. Koliko imam informacije iz Sarajeva i generalno od ljudi iz IO, mislim da preovladava mišljenje da to treba da bude Bajević. Mi nemamo problem da to bude Bajević, ali mislim da prije toga predsjednik Begić i generalni sekretar moraju da urade ono o čemu sam već govorio, ako dopuste da nas predstavlja Kovačević koji zapravo predstavlja samo Kovačevića, a ne FS RS zato što je razriješen dužnosti i prema Statutu BIH jasno piše kako se onda postupa. Tako da oni trebaju prvo to da urade i da pokažu dobru volju.
Dakle, ako oni kažu da Mile Kovačević više nije član IO, vi ćete podržati Bajevića?
Pričati o Bajeviću je suvišno, on je jedno veliko fudbalsko ime, legenda. Mislim da nema potrebe da mi sad tu nešto osporavamo, ako su oni stali iza toga, ako je to njihov prijedlog. Mi tu nemamo razloga da nešto opstruišemo i mi ćemo to podržati. Želio bih da naglasim suštinu, a to je samo održavanje IO sutra i svih ovih stvari, donošenje bilo kojih odluka, usvajanje izvještaja koji je na dnevnom redu su upitni ako predsjednik Begić i generalni sekretar iz svojih ličnih razloga da brane Kovačevića koji je smijenjen i koji ne predstavlja nikog.
Dakle, ako oni kažu da Mile Kovačević više nije član IO, vi ćete podržati Bajevića?
Pričati o Bajeviću je suvišno, on je jedno veliko fudbalsko ime, legenda. Mislim da nema potrebe da mi sad tu nešto osporavamo, ako su oni stali iza toga, ako je to njihov prijedlog. Mi tu nemamo razloga da nešto opstruišemo i mi ćemo to podržati. Želio bih da naglasim suštinu, a to je samo održavanje IO sutra i svih ovih stvari, donošenje bilo kojih odluka, usvajanje izvještaja koji je na dnevnom redu su upitni ako predsjednik Begić i generalni sekretar iz svojih ličnih razloga da brane Kovačevića koji je smijenjen i koji ne predstavlja nikog.
Nista nije problem podrzat, potpisat, dogovorit kad treba uzjahat na novu funkciju ... mi Juzni Slaveni smo svi skupa se evoluirali u prave pravcate ljudske amebe ...