Džanan Musa

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la bombaysaphire » 18 dec 2019, 08:17

Evil Genius II je napisao/la:
18 dec 2019, 07:45
Nikakav skandal ali svakako nešto bez čega se moglo u trenutku kada očigledno ispada iz rotacije na marginu rostera.
The 20-year-old Musa, who has played sparingly for the Nets in his second career NBA season, has since deleted the post.

The scouting sheet mentions Pelicans forward and leading scorer Brandon Ingram specifically, so these would seem to be the top five plays the Pelicans like to run offensively. While team’s plays might not exactly be a big state secret (and while there have been more egregious leaks before in the NBA), this is probably something that Musa could have gone without posting.
Usput ovo pokazuje koliko su mobiteli u svlačionici baš odlična ideja, pogotovo ako se uzme u obzir prosječan IQ sportiste :salut:

Kako misliš nikakav skandal ? Buraz ovo je skandal na kubik , pa ne može ovoliko glup biti ... Ustvari može, ionako ne razmišlja svojom glavom nego glavom menadžera i buraza...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 18 dec 2019, 08:20

Jel proslijedio snimak guzobranu da ga okaci ponovo?
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 dec 2019, 08:28

ako je ovo istina onda je vjerobatno zavrsio s netsima
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 dec 2019, 08:35

_dreamer_ je napisao/la:
18 dec 2019, 08:28
ako je ovo istina onda je vjerobatno zavrsio s netsima
Zamisli o cemu on razmisljam u toku utakmice. Da nije mozda ljut na nekoga sto je uprskao sansu koju je dobio?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 dec 2019, 08:36

Pakuj se i vraćaj se u Evropu, realno.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 18 dec 2019, 08:38

Ja sam se nakon omladinske karijere ponadao da je decko inteligentan, da je pravilno usmjeren...ali ispao je gluplji od Jusufa.

Kao prvo, za 3 godine ni milimetra nije unaprijedio ofanzivnu igru. Stigao je da se posvadja s Mirzom na terenu i da popljuje svaki moguci autoritet u reprezentaciji. Kao drugo, nije uspio da iskoristi na tanjiru pruzenu sansu u Netsima, gdje ga je trener gurao kao da mu je otac rodjeni. I onda na kraju svega ovo napravi. Aferim momcino, uskoro te gledamo u ABA ligi.
Zadnja izmjena: BuffonGigi, dana/u 18 dec 2019, 08:40, ukupno mijenjano 1 put.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 dec 2019, 08:40

Skonto sam da talent ni rad nisu problem kosarkaska int.jest . kad ti igras isto ko u Cedeviti i mislit da ce to proc imas problem i one 3 4 metra iza linije 3 svasta . al ovo je , ko se ne razumje u kosarku da objasnim , ekvialent da je Pjanic objavi kretnje na instragranu za sljedecu tekmu. Ja sam se okrenuo Nurkicu nasem trenutno i najboljem kosarkasu kojeg mnogi stavljaju u top 10 centara , kojeg smatraju 2 igracem Portlanda i koji vidno odim sto je vec zvjezda tamo ima prostora za napredak. Musa ogromno razocarenje , je sve stoji mlad je al sa ovolikom minutazom odigrat na granivi amaterstva nije ohrabrujuce. Niko nije ocekivao Doncica al this is my time i ne mozes meda ofanzivno
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 18 dec 2019, 08:46

Ljudi dragi spustite loptu, za ovo je apsolutno i isključivo kriv stručni štab Netsa!

Slično kao i Teletović, Zdovc, navijači u Zadru...
ZELJEZNICAR 1921!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 dec 2019, 08:53

BuffonGigi je napisao/la:
18 dec 2019, 08:38
Ja sam se nakon omladinske karijere ponadao da je decko inteligentan, da je pravilno usmjeren...ali ispao je gluplji od Jusufa.

Kao prvo, za 3 godine ni milimetra nije unaprijedio ofanzivnu igru. Stigao je da se posvadja s Mirzom na terenu i da popljuje svaki moguci autoritet u reprezentaciji. Kao drugo, nije uspio da iskoristi na tanjiru pruzenu sansu u Netsima, gdje ga je trener gurao kao da mu je otac rodjeni. I onda na kraju svega ovo napravi. Aferim momcino, uskoro te gledamo u ABA ligi.
Ne znam kako njega i Jusufa nozes u istu rec sto se tice NBA karijere , Jusuf je sve pametno odradio bez one povrede ko zna gdje bi bio , niceg drugog , je Musa je mladji al uzmite u obzir da je Juka poso trenitaz sa 14 god kosarku , i da je jusuf radio lude stvari u NBA
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Nered
Kontakt:

Post Postao/la Nered » 18 dec 2019, 08:54

hamzaTM87 je napisao/la:
18 dec 2019, 08:46
Ljudi dragi spustite loptu, za ovo je apsolutno i isključivo kriv stručni štab Netsa!

Slično kao i Teletović, Zdovc, navijači u Zadru...
:clap: :clap: :clap: :clap: baš tako svi su krivi :mrgreen:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 dec 2019, 09:05

Prilika je imao koliko zeli :salut: .Malo je do njega , malo do srece ,sada je Francuz na redu :!: Na njemu je da Radi ,ceka narednu priliku i iskoristi je.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 18 dec 2019, 09:15

Moglo se svakome desiti:
- zanese te igra i pobijes se sa Mirzom
- u zaru, hej pa ja sam na tv-u, izvalis, doso sam po prsten i bicu bolji od jordana
- opet u zaru, hej pa ja sam na tv-u, izvalis, ovo je moje vrijeme, i onda te jednostavno nece 25 utakmica, prosjek poena 2, procenat suta 15%
- krivo ti sto ne igras, i objavis akcije na instagramu
:lolno: :lolno:
Glup je ispo ko k.
🔵⚪

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 dec 2019, 09:17

E svašta. Ne mogu vjerovati da je toliko glup, ovo će ga skupo koštati jer sve mu mogu progledati kroz prste ali ovo teško. Sam sebe je izbacio iz rotacije a sad vjerovatno i iz tima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 18 dec 2019, 09:26

Inicirao momak trejd, ugledao se na Jimy Butlera

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 18 dec 2019, 09:29

0oo0 je napisao/la:
18 dec 2019, 09:15
Moglo se svakome desiti:
- u zaru, hej pa ja sam na tv-u, izvalis, doso sam po prsten i bicu bolji od jordana
- opet u zaru, hej pa ja sam na tv-u, izvalis, ovo je moje vrijeme, i onda te jednostavno nece 25 utakmica, prosjek poena 2, procenat suta 15%
Glup je ispo ko k.
S tim kvocentom inteligencije moze u SDA poslije karijere :thumbup:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 18 dec 2019, 09:33

Salih1984 je napisao/la:
18 dec 2019, 09:29
0oo0 je napisao/la:
Moglo se svakome desiti:
Glup je ispo ko k.
Mislis kvocijentom :damn:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

benjo34
Kontakt:

Post Postao/la benjo34 » 18 dec 2019, 09:36

Sa ovakvim "izletom", koja ekipa će mu dati ozbiljnu priliku za igru? Malo koja, pogotovo što ne vidim koja bi ekipa trebala igrača kao što je on u ekipi. Nit je neki vanserijski talent nit koji vrag. Prije par stranica sam pisao da njemu nije mjesto u NBA, bar ne u ovim godinama, popljuvali su me, kao da mrzim nekog svog. Jednostavno je momak preskočio previše stepenica i mora se vratit da ih pređe, drugačije on ne može. Pogotovo nakon ovog...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 18 dec 2019, 09:41

Ja ne kontam frku na forumu oko ove objave...Sta, NOP ne bi igrali te akcije za Ingrama da ih Musa nije objavio? Mislite da ce nesto mijenjati pred utakmicu zbog Musine objave? Pa ovo sto se vidi na papiru vam filip moze dati kao odgovor za sve i jednog igraca na temi NBA Kviz...

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 18 dec 2019, 09:44

Ok ako nije velika frka kao sto ti kazes, zasto to niko do sad nikad nije objavio? Ja se slazem da ta objave ne mijenja nista oko utakmice, ali mijenja oko Musine percepcije i ne umanjuje glupost koju je napravio. Te stvari jednostavno treba da ostanu u svlacionici koliko god da njihovo otkrivanje nije aman prebitno.

I to napravi bas kad je svima jasno da je prokockao sansu karijere. Uradio je pogresnu stvar u najgorem mogucem trenutku.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 18 dec 2019, 09:48

StevieG8 je napisao/la:
18 dec 2019, 09:33
Salih1984 je napisao/la:
18 dec 2019, 09:29
0oo0 je napisao/la:
Moglo se svakome desiti:
Glup je ispo ko k.
Mislis kvocijentom :damn:

Ma ti si sa KVOCENTOM već sad u SDA :rol: :rol: :rol:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 14 gostiju.