FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja vjerujem 99% u titulu ove sezone, kup ne bi komentarisao.. jbt Ljubuški nije bio daleko da nas izbaci, treća liga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravo. Titula nas treba jedino zanimat. A ako do nje ne dodje, e onda će svi na red doći.zagorski je napisao/la: ↑18 dec 2019, 11:11Treba dati punu podrsku, sve drugo je kontraproduktivno u ovom trenutku, titula je imperativ.
Dalje je do njih, izbor trenera, pojacanja, to ce nam najbolje pokazati koliko su ozbiljni, imamo li para, kakvve su im ambicije i sve ostalo, a konacan ishod cemo vidjeti u maju.
Titula i dobri rezultati, uz dobra pojacanja ce svima zacepiti usta.
A ne bude li titule, ne daj Boze, zasluzice svaku kritiku i u tom slucaju metla u klubu je jedino rjesenje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma smiješne su one priče. Hajd fkt da ne znam kakve ekipe stoje na sjeveru. Nisam neki stariji momak, ali se sjecam kad je sjever bio daleko najjaci u BiH, da su djecurliju od 15 16 god pa i do 18 tjerali u 7 8 red, danas takvi su po drugim trecim redovima.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 dec 2019, 10:36Jes nobel i oni kao nobel su krivci za stanje na sjeveru..
Niko tu tribinu više ne shvata ozbiljno.
Ja bih volio da se taj sjever vrati na stare staze, al trenutno kad secsve pogleda mislim da je taj sjever donio vise minusa klubu.
Ja sam se syebi razmisljanjem tim, North mi govori kao to je jedno razmisljanje, objavio sam na zvanicnoj fb ppdrska upravi dobio sam 33 prijetnje, od toga niko da se javi pp nego mangupluk javno provode.
SARAJEVO IZNAD SVIH
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- SedrenikHz
- Kontakt:
Da ti nisi jedan od onih koji prijete po fbMohamedKallon je napisao/la: ↑18 dec 2019, 10:45Ovdje je situacija da neki ograniceni lik sedrenik napise neku glupost u skladu sa svojim intelektom i onda to simpatizeri fk sabrina/rumenko/bili to kometarisu i ismijavajuTatamata1946 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 08:47Kod mene sva raja na fb protiv uprave a vecina ih je na istoku svaku utakmicu. Ispade da je samo sjever protiv uprave. Ja sam licno svaku na sjeveru i nisam protiv uprave osim ako ne osvoje titulu ove godine, tad cu promijeniti misljenje.SedrenikHz je napisao/la: ↑18 dec 2019, 01:57
Ma nisam ja lave rekao da zbog toga raja ne idu na sjever, ima puno razloga zasto je dosta raje prestalo ici na sjever.. pisali su momci vise puta. Sto se tice Nama dao sam ti primjer razmisljanja jednog navijaca sa sjeverne tribine, ja bih volio da je to izuzetak, ali bas mislim da je obratno, a ima toga da je dosta momaka sa sjevera protiv Nama jer ih imam na fb i nagledao se dosta Namovih slika s opisima idi beri rizu sve ti j itd.
Ovo je zalosno gledati, da mozda kad klub treba da nam se digne na vece staze dolazi do sukopa izmedju hz i uprave, ali sva sreca ostale tribine siguram sam kad dodje tekma protiv Tuzle nece skandirati
Hocu da kazem ima nas na svim tribinama sto smo za upravu ili protiv nje. Mislim da bi svi trebali spustiti loptu do kraja sezone pa ih tjerati ako ne uzmemo titulu ili ih jos vise svi podrzati ako to uspiju

Taj rumeni i gosp. SABRINA neće niđe
železničar RS !!!
Ono što je najbitnije što se tiče trenutnog UO je da nema nikakvih naznaka da rade nešto iza ledja... da mute, da nema mešetarenja, sumnjivih odlazaka/dolazaka, ugovora, afera... itd. Čak nema ni mahalskih o njima, a do sad sam se naslušao o svakoj upravi svega i svačega. Nesuglasice uvijek postoje na relaciji UO - trener - igrači, to je nešto sasvim drugo.skoroalen je napisao/la: ↑18 dec 2019, 10:48Ne tjera samo sjever upravu nego velika većina navijača, nažalost i onih koji redovno dolaze na tekme. To su ljudi koji površno gledaju fudbal, od stranih klubova vole Barcu ili Real, vjeruju u neku tradiciju i dalje, padaju na riječi i obećanja, možda znaju prvu postavu Sarajeva i to je to. Omladinski pogon, ostatak stručnog štaba... To je za njih previše. Takvi isti će promijenit mišljenje za 180 stepeni čim se dovede dobro pojačanje ili dobijemo 2-3 tekme na proljeće.
Jedan drug sa mnom svaku tekmu ide, zadnjih 4-5 godina nismo 5-6 domaćih utakmica propustili. Kad je Husref smijenjen, počeo sa hajkom na upravu na instagramu. Govorim ja, vidjet ćeš kad se Jelešković vrati ko je bio u pravu, kaže on "ko ti je taj?". Sudi o autu prema dizajnu, ne gleda ispod haube.
E sad, to je jedna stvar i za to im treba odati poštovanje, al osim finansijskog postoji i sportski segment, ono što nas navijače zanima. Tu me još nisu kupili da budem iskren.
Uzeli smo duplu, dobili lovu od Evrope, očekivao sam iskorak ove sezone i dodatno jačanje ekipe, dolazak "kapitalca", al ne bi ništa od toga za sada. Zadrzali smo okosnicu tima istina, al se nismo dodatno pojačali, tu Hadzija snosi najveću krivicu, al neću ni njemu još uvijek suditi, nek prodje ovaj predstojeći januar.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 18 dec 2019, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sad kad pitas nekog sto je protiv uprave, 90% ce reci zbog Husrefa.
I onda ovde se pokusava poturiti prica kako je zbog losih odluka kriva uprava
To ti je isto sad da ti imas firmu i odlucis da kupist to i to, i onda ti dodje neko sa strane i kaze sto si to kupio? Ma mrss
Pitas mene sto sam sebi kupio nesto..
Treba biti oprezan sa svima, jer klub ima para, a znamo sta nasi ljudi sve rade za pare pa im nebi bio problem i huskati sjever na klub i upravu...
I onda ovde se pokusava poturiti prica kako je zbog losih odluka kriva uprava

To ti je isto sad da ti imas firmu i odlucis da kupist to i to, i onda ti dodje neko sa strane i kaze sto si to kupio? Ma mrss

Treba biti oprezan sa svima, jer klub ima para, a znamo sta nasi ljudi sve rade za pare pa im nebi bio problem i huskati sjever na klub i upravu...
- ElCartel11
- Kontakt:
Jes dosadno, da se hoce barem koje ime u novinama pojaviti pa da se iskrvimo ovdje jel dobar, nije dobar, bil dosao, ne bi li dosao...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Meni smetaju vise drugi razlozi zbog kojim nisam zadovoljan upravom.Zip je napisao/la: ↑18 dec 2019, 11:30Sad kad pitas nekog sto je protiv uprave, 90% ce reci zbog Husrefa.
I onda ovde se pokusava poturiti prica kako je zbog losih odluka kriva uprava![]()
To ti je isto sad da ti imas firmu i odlucis da kupist to i to, i onda ti dodje neko sa strane i kaze sto si to kupio? Ma mrss![]()
Mislim da nisu skroz iskreni oko ambicija kluba, posebno me nervira prica zelimo biti europski al ne mozemo nista obecati.
Juli i august su odradili katastrofa a taj period je kljucan dio sezone. Kasnjenje plata, nisu pripreme krenule na vrijeme, ne adekvatna pojacanja, saga oko Husrefa i ugovora itd.
Sad evo imaju priliku da poprave al cisto sumnjam da ce to uraditi.
Ovo ljeto je lose bilo iz mnogo kakvih razloga. I treba zaboraviti sto prije..bordobijeli je napisao/la: ↑18 dec 2019, 11:41Meni smetaju vise drugi razlozi zbog kojim nisam zadovoljan upravom.Zip je napisao/la: ↑18 dec 2019, 11:30Sad kad pitas nekog sto je protiv uprave, 90% ce reci zbog Husrefa.
I onda ovde se pokusava poturiti prica kako je zbog losih odluka kriva uprava![]()
To ti je isto sad da ti imas firmu i odlucis da kupist to i to, i onda ti dodje neko sa strane i kaze sto si to kupio? Ma mrss![]()
Mislim da nisu skroz iskreni oko ambicija kluba, posebno me nervira prica zelimo biti europski al ne mozemo nista obecati.
Juli i august su odradili katastrofa a taj period je kljucan dio sezone. Kasnjenje plata, nisu pripreme krenule na vrijeme, ne adekvatna pojacanja, saga oko Husrefa i ugovora itd.
Sad evo imaju priliku da poprave al cisto sumnjam da ce to uraditi.
Al ybmu, slabo ko shvata da mi ako postanemo prvaci ove godine, da bi mogli biti nosioci u prvom pretkolu LS. Umjesto da budemo svi fokusirani na jedan cilj, odjednom neko razdvajanje postalo.
Fala bogu da ako se ne uzme titula, treba da snose odgovornost. Svi redom.
U neku ruku je dobro sto postoji ovaj pritisak, jer su svjesni da moraju dobrim igracima i trenerom da smire navijace.
Glupo je spominjati razlog seat, da bi se neko tjero, kad je gazda odlucio da se ide sa tim

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ono sto vam ja, kao jedan od radnika u bankarskom sektoru mogu recu je da niko ne pere pare, da Nam ako ne moze da prebaci pare, to radi od sad preko Tana, s tim da preko nekih svojih firmi salje novac u Maleziju. Ono sto je bilo ljetos nije mogao niko znati dok nije doslo do toga jer se to "upumpavanje" novca u udruzenje gradjana prvi put desava u BiH. Pogotovo jer je u pitanju pozajmica koja mora biti u izvjestaju prikazana kao dugovanje.
Pocetkom godine, doneses rjesenje na skupstini o oprastanju dugovanja, izglasas i na nuli si, osim naravno ako u medjuvremenu nisi jos dodavao.
U Jahicevu struku i biznis ne bih ulazio jer nisam upoznat s cim i kako posluje, znam samo da je dobio odobrenje od Nama i njegovih da se ti seati kupe na lizing, to jel utalio svoju firmu nije li, treba takodjer pogledati je li bilo boljih ponuda. Ako je islo preko ase i sl, vjerujem da nije jer su glavni distributeri seata. A sto se Sabre tice, ona je zena zmaj koji nema veze sa smjenom Husrefa. Budite posteni, nadjite dokaze ko vam je "neopravdano otjerao" trenera, i javno ga okrivite, ili 5 lidera sa sjevera, zovite na kafu u manolo sabru i jahica i to je to. Nemojte ko zadnji papci prijetiti redom i dernjat se uprava napolje. Sve se moze fino rijesiti, bez pompe koja je sad sigurno otezala klubu u dovodjenju boljeg trenera i boljih igraca, pomogla sigurno nije.
POzz
Pocetkom godine, doneses rjesenje na skupstini o oprastanju dugovanja, izglasas i na nuli si, osim naravno ako u medjuvremenu nisi jos dodavao.
U Jahicevu struku i biznis ne bih ulazio jer nisam upoznat s cim i kako posluje, znam samo da je dobio odobrenje od Nama i njegovih da se ti seati kupe na lizing, to jel utalio svoju firmu nije li, treba takodjer pogledati je li bilo boljih ponuda. Ako je islo preko ase i sl, vjerujem da nije jer su glavni distributeri seata. A sto se Sabre tice, ona je zena zmaj koji nema veze sa smjenom Husrefa. Budite posteni, nadjite dokaze ko vam je "neopravdano otjerao" trenera, i javno ga okrivite, ili 5 lidera sa sjevera, zovite na kafu u manolo sabru i jahica i to je to. Nemojte ko zadnji papci prijetiti redom i dernjat se uprava napolje. Sve se moze fino rijesiti, bez pompe koja je sad sigurno otezala klubu u dovodjenju boljeg trenera i boljih igraca, pomogla sigurno nije.
POzz
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Husref trazi da mu se isplati cijeli ugovor do kraja, haman 2 godine po 13 ljami. A ne ko Janjoš debil, rekao halal sve, zajebo sam, ne treba mi nista.
Jbg i onu sezonu poslije titule, da smo ponovo bili prvaci bili bi vjerovatno nosioci, a mi ostadosmo i bez Evrope te sezone. Tako da taj argument, ako uzmemo titulu mogli bi to i to, ne ulijeva previse sigurnosti.,jer toliko smo dobrih prilika ispustili u proslosti.
Kaze niko ga nije zvao, a lik reko kad su ga zvali da ce poslati svoje pravne zastupnike

Ljubav je to

Ne znam kako ljudi ne progledaju kad je on u pitanju.
Niko ti ne spori da si zasluzio pare, i uzmi.. Al nemoj patetike i plakanja zbog kao ljubavi prema klubu. Nije to ljubav pasa.
-
- Kontakt:
Ovo gore je laž plasirana iz ko zna kojeg razloga. Ne traži da mu se isplati "cijeli ugovor po 13 ljami ,haman dvije godine " nit može tražiti. Ima odštetna klauzula već ugovorena i nju traži. A i ovi štu su ga otpustili su svjesni te klauzule bili kad su ga otpuštali. Dakle isplatit će je.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
zato i sumnjam u najbolje namjere jer ovo je toliko jasno i logicno da bode oci, a ima momaka i na sjeveru koji ovako razmisljaju sigurno ali ocigledno nedovoljno da grupa prihvati njihovo misljenje kao misljenje cijele grupe sto je steta i vec su vidljive posljedice barem ovako virtuealno.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 dec 2019, 11:56Ono sto vam ja, kao jedan od radnika u bankarskom sektoru mogu recu je da niko ne pere pare, da Nam ako ne moze da prebaci pare, to radi od sad preko Tana, s tim da preko nekih svojih firmi salje novac u Maleziju. Ono sto je bilo ljetos nije mogao niko znati dok nije doslo do toga jer se to "upumpavanje" novca u udruzenje gradjana prvi put desava u BiH. Pogotovo jer je u pitanju pozajmica koja mora biti u izvjestaju prikazana kao dugovanje.
POzz
Nije morao sa advokatom dolaziti u klub ako je takojurisicduska je napisao/la: ↑18 dec 2019, 12:06Ovo gore je laž plasirana iz ko zna kojeg razloga. Ne traži da mu se isplati "cijeli ugovor po 13 ljami ,haman dvije godine " nit može tražiti. Ima odštetna klauzula već ugovorena i nju traži. A i ovi štu su ga otpustili su svjesni te klauzule bili kad su ga otpuštali. Dakle isplatit će je.

Trazi majstore sve i jos preko ovoga...
Saznat ce se prije ili kasnije... ON VOLI SARAJ'VO...
-
- Kontakt:
Ne traži "sve i još preko tog" nego je uprava ponudila 1/3 ugovorene klauzule, on hoće cijelu otkaznu klauzulu . Ne može tražiti nešto kad ima potpisano koliko treba dobiti u slučaju otkaza i samo to može tražiti. Tu ne treba biti pretjerano pametan da se to shvati, svari, kako hoćeš. Nema se šta saznati, ja čitao ugovor. 120.000 BAM će mu biti isplaćeno ukoliko on ne pristane na manje. Ta klauzula je upravo bila i predmetom spora kad mu je nuđen novi ugovor . Uprava je htjela 3 plata , na kraju su dali 10 plata i tu su stvari vrlo jasne.revolt je napisao/la: ↑18 dec 2019, 12:14Nije morao sa advokatom dolaziti u klub ako je takojurisicduska je napisao/la: ↑18 dec 2019, 12:06Ovo gore je laž plasirana iz ko zna kojeg razloga. Ne traži da mu se isplati "cijeli ugovor po 13 ljami ,haman dvije godine " nit može tražiti. Ima odštetna klauzula već ugovorena i nju traži. A i ovi štu su ga otpustili su svjesni te klauzule bili kad su ga otpuštali. Dakle isplatit će je.![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- RajaBa1983
- Kontakt:
revolt sve zna
a na kraju nista ne zna
a na kraju nista ne zna
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- RajaBa1983
- Kontakt:
upravo i takojurisicduska je napisao/la: ↑18 dec 2019, 12:19Ne traži "sve i još preko tog" nego je uprava ponudila 1/3 ugovorene klauzule, on hoće cijelu otkaznu klauzulu . Ne može tražiti nešto kad ima potpisano koliko treba dobiti u slučaju otkaza i samo to može tražiti. Tu ne treba biti pretjerano pametan da se to shvati, svari, kako hoćeš. Nema se šta saznati, ja čitao ugovor. 120.000 BAM će mu biti isplaćeno ukoliko on ne pristane na manje. Ta klauzula je upravo bila i predmetom spora kad mu je nuđen novi ugovor . Uprava je htjela 3 plata , na kraju su dali 10 plata i tu su stvari vrlo jasne.revolt je napisao/la: ↑18 dec 2019, 12:14Nije morao sa advokatom dolaziti u klub ako je takojurisicduska je napisao/la: ↑18 dec 2019, 12:06Ovo gore je laž plasirana iz ko zna kojeg razloga. Ne traži da mu se isplati "cijeli ugovor po 13 ljami ,haman dvije godine " nit može tražiti. Ima odštetna klauzula već ugovorena i nju traži. A i ovi štu su ga otpustili su svjesni te klauzule bili kad su ga otpuštali. Dakle isplatit će je.![]()
znaci covjek ne treba uzeti svoje pare

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, boki86 i 53 gosta.