FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ciji je sad Mirsad Harezina?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Molim vas bez prepucavanja na ličnom nivou.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Haj ba Denchi, fakat ohladi sa pricom o tribini.
Ne branim nikog, ali degutantno je pisati neke stvari.
Ne branim nikog, ali degutantno je pisati neke stvari.
Nije to na ličnom nivou,lik konstantno ponižava našu raju sa sjevera ispade da su ljudi koji idu na sjever manje vrijedni a ja znam da tu ima dosta pametne raje koja zaista vole FK Sarajevo. Isto kao što na sjeveru nisu svi intelektualci tako isto nisu ni na istoku ni zapadu a Boga mi ni u upravi. Svako ima pravo na svoje mišljenje ali nema pravo da vrijeđa grupu ljudi koja je uz klub jednako kao i mi.
ISTINA ZA VEDRANA!
ništa ja slagao nisam, ibretio se bezbroj puta na bisere
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
ovde je glavna tema sjever ehheheheheh kakve ste vi budale jbt
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- RajaBa1983
- Kontakt:
izgleda da na ovom forum nije mjesto za navijace koji dolaze sa sjevera
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ne kontam ovaj post Pantelije sto je neko napiso da muslimani ne slave bozic? Pa i ne slave pasa moj. To ne znaci da ne postujes tudje. Ja ne slavim, al recimo odem kod prijatelja koji slave da odam pocast, jer postujem njih kao ljude i njihovo. Ja mislim da ti nisi dobro upucen u neke stvari, prvo se informisi o nekim elementarnim stvarima prije nego napises nesto slicno tome.
Ma nije k****, ko ce nam zabranit? neki tamo denchi i zip? jasta ceRajaBa1983 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:12izgleda da na ovom forum nije mjesto za navijace koji dolaze sa sjevera

- RajaBa1983
- Kontakt:
pod jedan ovaj momak sto je napisao ne ide na sjevereStroj1946 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:19Ne kontam ovaj post Pantelije sto je neko napiso da muslimani ne slave bozic? Pa i ne slave pasa moj. To ne znaci da ne postujes tudje. Ja ne slavim, al recimo odem kod prijatelja koji slave da odam pocast, jer postujem njih kao ljude i njihovo. Ja mislim da ti nisi dobro upucen u neke stvari, prvo se informisi o nekim elementarnim stvarima prije nego napises nesto slicno tome.
vazno da on napise nesto lose za hz ali ok

- RajaBa1983
- Kontakt:
Ma znam da ne mogu ali brate svaki dan pisu u sjeveru ovako i onako jebote ko da ti momci ne vole sarajevoNorthN01 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:22Ma nije k****, ko ce nam zabranit? neki tamo denchi i zip? jasta ceRajaBa1983 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:12izgleda da na ovom forum nije mjesto za navijace koji dolaze sa sjevera![]()
ako nisu toliko bitni kako oni kazu sta onda pricao svaki dan u njima

Ako klub objavi to da navijac mogu da kupe ukrase za novogosnju jelku, ili kako vec, bez pominjanja bozica, a neko napise da MI NE SLAVIMO BOZIC, TE nakon toga ga neko pita Jel to svi navijac ne slave BOZIC isti pocne kako je neko plaćenik i neke jadne prijetnje valjda je jasno o cemu sam pisao.Stroj1946 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:19Ne kontam ovaj post Pantelije sto je neko napiso da muslimani ne slave bozic? Pa i ne slave pasa moj. To ne znaci da ne postujes tudje. Ja ne slavim, al recimo odem kod prijatelja koji slave da odam pocast, jer postujem njih kao ljude i njihovo. Ja mislim da ti nisi dobro upucen u neke stvari, prvo se informisi o nekim elementarnim stvarima prije nego napises nesto slicno tome.
Prvo krenes od igraca fks koji slave ove praznike do finog broja navijaca drugih vjera od nase. A onda na kraju 95% navijaca slavi novu godinu a bar 50% ih kiti jelke ili bar stavi ukrase na balkone i prozore.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
dobro znam ja da sam vam mnogo bitan ali ako ja(samo jedan forumaš koji kucka) samo napišem nešto to ne znači da je to automatski GLAVNA TEMARajaBa1983 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:10ovde je glavna tema sjever ehheheheheh kakve ste vi budale jbt

niti da svi to pišu....
a inače recimo obožavam nove profile koji niknu preko noći i brane sjever to mi je baš blizu srca, stalo im ali im nije stalo šta se piše, perfektan opis sloge na tribini

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ti uzimas masu kao primjer, ja tebi pricam o individuama. Nova godina je nova godina koju obiljezava 90% planete, a bozic slavi skoro pola planete. Slaviti i odavati postovanje su dvije razlicite stvari. Poradi na tome da shvatisPantelija je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:27Ako klub objavi to da navijac mogu da kupe ukrase za novogosnju jelku, ili kako vec, bez pominjanja bozica, a neko napise da MI NE SLAVIMO BOZIC, TE nakon toga ga neko pita Jel to svi navijac ne slave BOZIC isti pocne kako je neko plaćenik i neke jadne prijetnje valjda je jasno o cemu sam pisao.Stroj1946 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:19Ne kontam ovaj post Pantelije sto je neko napiso da muslimani ne slave bozic? Pa i ne slave pasa moj. To ne znaci da ne postujes tudje. Ja ne slavim, al recimo odem kod prijatelja koji slave da odam pocast, jer postujem njih kao ljude i njihovo. Ja mislim da ti nisi dobro upucen u neke stvari, prvo se informisi o nekim elementarnim stvarima prije nego napises nesto slicno tome.
Prvo krenes od igraca fks koji slave ove praznike do finog broja navijaca drugih vjera od nase. A onda na kraju 95% navijaca slavi novu godinu a bar 50% ih kiti jelke ili bar stavi ukrase na balkone i prozore.

Haj procitaj jos jednom
Ne bih hvala. Zavrsio sam.
Da, jos da ti odg ima ikakve veze sa onim sto sam ja napisao mozda bi neko na forumu shvatio sta si htio reci
Da ja zaklopim ?

Malo je fulio poentu covjek, desava se.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Stvarno neki pretjeruju sa vrijedjanjem HZ i vrijedjanjem sjevera. Cak neki spominju da treba zatvoriti sjever i sl. Zamislite klub bez HZ i pozorisnu atmosferu na stadionu ili jos gore da slusamo samo gostujuce navijace. To sigurno niko od vas ne zeli. FKS i HZ su neraskidiva cjelina.
A i vodeci ljudi na sjeveru trebaju malo vise se baviti tribinom, podrskom i posjetom na sjeveru. Nadam se da ce biti pametni i pustiti da sezona zavrsi pa onda suditi.
Ako ne uzmemo titulu SVI cemo tjerati upravu a sad kad se borimo za titulu protiv gradskog rivala i namazanog morza moramo svi pomoci a ne dijeliti se. Kad kazem svi mislim na istok,zapad, sjever, BP, Nam,uprava, bivsa uprava igrace, legende, trener novi, pa cak i husref ako treba sta konsultovati se s njim, ma svi bukvalno koji imaju bordo boju u srcu
A i vodeci ljudi na sjeveru trebaju malo vise se baviti tribinom, podrskom i posjetom na sjeveru. Nadam se da ce biti pametni i pustiti da sezona zavrsi pa onda suditi.
Ako ne uzmemo titulu SVI cemo tjerati upravu a sad kad se borimo za titulu protiv gradskog rivala i namazanog morza moramo svi pomoci a ne dijeliti se. Kad kazem svi mislim na istok,zapad, sjever, BP, Nam,uprava, bivsa uprava igrace, legende, trener novi, pa cak i husref ako treba sta konsultovati se s njim, ma svi bukvalno koji imaju bordo boju u srcu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, HyperOS, Venom i 44 gosta.